- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Cevap veremz cunku o da biliyorayy bıde cevap verıyor benımkı bazen gelde boğma yani
Ay keşke bende adamı böyle calistirabilsem. Gaznan mi calisiyorlar. İmrendim yahu
Genelde bizde de tam tersi oluyor. O cocuk bakmayi seciyor ben is yapmayiBugün eşim evde onu çlaistiriyorum birimizin çocuğa bakması birimizin iş yapması lazım böyle olunca o iş yapmayı seçiyor
Salonun balkonun camlarını sildirdim
Bide bi koltuğu sildirdim
Şimdi mutfakta pasta yapıyor :)))
Kizlar bu arada maratonda napiyosunuz,sonradan geldim ya sayfaya onu anlamadım ben.
ben hicbirsey yapmadimTemizlik yaptım gi yoruldum yemek yapıyom şimdide.
Bosver o zaman silme bu bir isaret olabilirhali silmeyle alakali googleye yazdim karsima pasakli evi temiz gostermenin yollari diye baslik cikti. Allah buyuk
birde komple evi temiz gostermenin yollariBosver o zaman silme bu bir isaret olabilir
yikatmaya da veremeyiz kimseyi de cagiramayiz. seytan diyor cek balkona fosur fosur yikaBnde halilari koltuklari ramazandan once yikatirim diye dusunuyordum. Ama kalacak bu gidisle.
benımkı de ıyı bılıyor ama dılı 5 metre bana gelınce yınede konuusyor savunuyor bos bosCevap veremz cunku o da biliyor
Herhangi bir taeifte olur dimiYok miss gibi oluyor misafirim geleceği zaman çıkarıp fırında düşük ayarda ısıtıyorum. tavada da olur. Yeni yapmışsın gibi oluyor. Tazeyken buzluğa koymak lazım tabiki
Ama artık misafir yok
Mantıklıbenim hevesim yine kacti silemedim camlariher cama hepsinden deneyim
Ay öldüm musluk ya. Tak gitsin diyesim var aha ha
niye ki pismesiyle mi alakaliAyyy kızlar canın tatlı çekti. az malzemeli kalburbastı tarifi çıktı karşıma deidm içine ceviz de koyayım. Hiç güzel olmadı ya :/ şekerim ve cevize üzülüyorum :/
Bilmem ki gerçi ortalar pişmiş kenardakiler daha az pişmiş gibi ama bilemedim. Benim canım ne zaman bişey çekse kalkıp yapsam hep beceremem.niye ki pismesiyle mi alakali
heyecandan elin ayagina dolasiyosaBilmem ki gerçi ortalar pişmiş kenardakiler daha az pişmiş gibi ama bilemedim. Benim canım ne zaman bişey çekse kalkıp yapsam hep beceremem.
su ingilizce pasta konusunu okudun muYeni gelin gibin
Az önce okudum pöykürdüm yasu ingilizce pasta konusunu okudun muondan ilham al
olabilir. ama cok guldumAz önce okudum pöykürdüm yakesin feyk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?