- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.100
- 598
- 37
Günaydın başkanım ,14 nisan ödevi
Bütün çöp kovalarını dezenfekte etmek
Dış kapıyı ve eşiğini silmek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
KızartmaGünaydın kızlar ☺
Bulaşık makinasını boşalttım
Ocağı cifledim
Ocağın yanlarındaki fayansları yağçöz le sildim
Mutfağın camını sildim
Çocuklara kızartma yaptım
Kalkıp kahvaltı hazırlıycam☺
Günaydın düzen kraliçeleri
Arada size katılıyorum bugünki ödevin kolaylığından ben de katiliciğim sevgiler
Günaydın canımGünaydın kizlar
Günaydın canımGünaydın kızlar ☺
Bulaşık makinasını boşalttım
Ocağı cifledim
Ocağın yanlarındaki fayansları yağçöz le sildim
Mutfağın camını sildim
Çocuklara kızartma yaptım
Kalkıp kahvaltı hazırlıycam☺
Günaydın canımGünaydın başkanım ,
Geçen hafta çöp kovamı ciflemiştim :) kocama da 2-3 gun once merdıvenlerı camasır suyuyla sıldırdım :) bnm görev tamam baska ıs yapayım bugün iyi hissedersem .
Düşünerek vakit kaybetme icraata geç27 dk da hazırdı kahvaltı.
Şimdi düşünüyorum önce ne yapayım diye.
GünaydınGünaydın düzen kraliçeleri
Arada size katılıyorum bugünki ödevin kolaylığından ben de katiliciğim sevgiler
Halbuki hep bir yerlerden çıkar o silgi. Şimdi laızm ya saklanıyor bence.Evde silgi yok yani bildiğin yok, kıyı da köşe de bir tane bile kalmamış
Günaydın canımGünaydın herkese hayırlı günler olsun inş
Bugün eşim evde yok işe gitti bu adam evde olmayınca sabahtan toplanıyor ev. Evde olunca neden toplanmıyor anlamadım
Evi topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Elde yıkanıcak bulaşıklar vardı onları yıkadım
Kahvaltı ettik kızımla
Kız sabahın köründe uyandığı için uykusu geldi onu uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor hıyar. 11 de yatıp 7 de kalkıyor anlamadım bne bu işi. Ramazan da napıcam ben bununla bilmiyorum şimdiden karalar bağladım.
Ekmek için dısarı cıkıyorsanız marketten alırsınız ,Evde silgi yok yani bildiğin yok, kıyı da köşe de bir tane bile kalmamış
yeni silgi alinca cikacaktir oEvde silgi yok yani bildiğin yok, kıyı da köşe de bir tane bile kalmamış
Yok canım yok her yere baktım, benimkiler yiyor sankii silgiyiHalbuki hep bir yerlerden çıkar o silgi. Şimdi laızm ya saklanıyor bence.
1 saat bazen sürpriz yapıp 2 saat.Günaydın canımBenimkiler aynı alıştım mı yoooo 5. 30 da kalktı yine küçük, büyük de ona katıldı.
Ramazan da Allah yardımcın olsungündüz uyuyor mu bari?
Ben hiç çıkmadım 1 aydır hem çocuklar var bırakıp çıkamam. Eşim gidiyor zaten her gün işe hatta hafta sonu da gidiyor, o alır getirir artık işten gelirkenEkmek için dısarı cıkıyorsanız marketten alırsınız ,
yeni silgi alinca cikacaktir o
Ayşe demiş bak. Yeni silgi alsın en geç 1 saate çıkar bir yerlerden.Yok canım yok her yere baktım, benimkiler yiyor sankii silgiyi
akşama getirir artık Kocam, iki gün önce dedim halbuki
Allah kolaylık versin canım zor oluyor anlıyorum seni1 saat bazen sürpriz yapıp 2 saat.Annem diyor ki ramazan da sen dayanamazsın gündüz 2 kere uyut sıcak bakmıştım ama bu kız uykusu varken uyumuyor
Haftasonu da mı cağırıyorlar ?Ben hiç çıkmadım 1 aydır hem çocuklar var bırakıp çıkamam. Eşim gidiyor zaten her gün işe hatta hafta sonu da gidiyor, o alır getirir artık işten gelirken
silgi stokla sen kizin okula baslayana kadarAyşe demiş bak. Yeni silgi alsın en geç 1 saate çıkar bir yerlerden.Bizim evde okula giden yok bizde bile 2 tane silgi var. Virüsten önce yeğenim geldi silgisi yokmuş vereyim dedim bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?