Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın başkanım ,
Geçen hafta çöp kovamı ciflemiştim :) kocama da 2-3 gun once merdıvenlerı camasır suyuyla sıldırdım :) bnm görev tamam baska ıs yapayım bugün iyi hissedersem .

Günaydın herkese hayırlı günler olsun inş
Bugün eşim evde yok işe gitti bu adam evde olmayınca sabahtan toplanıyor ev. Evde olunca neden toplanmıyor anlamadım
Evi topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Elde yıkanıcak bulaşıklar vardı onları yıkadım
Kahvaltı ettik kızımla
Kız sabahın köründe uyandığı için uykusu geldi onu uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor hıyar . 11 de yatıp 7 de kalkıyor anlamadım bne bu işi. Ramazan da napıcam ben bununla bilmiyorum şimdiden karalar bağladım.

Günaydın kizlar
Günaydın canım
Günaydın canım eline sağlık
Günaydın başkanım ,
Geçen hafta çöp kovamı ciflemiştim :) kocama da 2-3 gun once merdıvenlerı camasır suyuyla sıldırdım :) bnm görev tamam baska ıs yapayım bugün iyi hissedersem .
Günaydın canım tamam
27 dk da hazırdı kahvaltı.

Şimdi düşünüyorum önce ne yapayım diye.
Düşünerek vakit kaybetme icraata geç
Günaydın düzen kraliçeleri
Arada size katılıyorum bugünki ödevin kolaylığından ben de katiliciğim sevgiler
Günaydın kolay gelsin

Günaydın canım Benimkiler aynı alıştım mı yoooo 5. 30 da kalktı yine küçük, büyük de ona katıldı.
Ramazan da Allah yardımcın olsun gündüz uyuyor mu bari?

Günaydın canım Benimkiler aynı alıştım mı yoooo 5. 30 da kalktı yine küçük, büyük de ona katıldı.
Ramazan da Allah yardımcın olsun gündüz uyuyor mu bari?
1 saat bazen sürpriz yapıp 2 saat. Annem diyor ki ramazan da sen dayanamazsın gündüz 2 kere uyut sıcak bakmıştım ama bu kız uykusu varken uyumuyor

yeni silgi alinca cikacaktir o
Yok canım yok her yere baktım, benimkiler yiyor sankii silgiyi
akşama getirir artık Kocam, iki gün önce dedim halbuki
Ayşe demiş bak. Yeni silgi alsın en geç 1 saate çıkar bir yerlerden. Bizim evde okula giden yok bizde bile 2 tane silgi var. Virüsten önce yeğenim geldi silgisi yokmuş vereyim dedim bulamadım.

Ayşe demiş bak. Yeni silgi alsın en geç 1 saate çıkar bir yerlerden. Bizim evde okula giden yok bizde bile 2 tane silgi var. Virüsten önce yeğenim geldi silgisi yokmuş vereyim dedim bulamadım.
silgi stokla sen kizin okula baslayana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…