- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Canım 1 2 damlatsa yat dinlen ama daha fazlaysa dikkatli ol. Ben düşük yaptım ağrılarım sancı şeklindeydi öyle adet ağrısı gibi olmuyor.anladıgım kadarıyla herkesde olmasada lekelenmeler oluyor , ama korkuyor ınsan suan corona olmasa kosa kosa gıderdım
Hastane de sıra verirler herhalde Bi dene şansını önlemini al git.aslında bugun urolojıye randevu almıstık ama mkararsızdım gıdıp gıtmemekte ,
sabah kadın dogum doktorunu aradım sekreterı cıktı kasık bel agrısı ve lekelenmeler normal dedı doktor oyle dıyormus .sımdı kadın doguma randevum yok gıtsemde bakarlarmı bılmıyorum vırusde var korkuyorum
bnm adet agrısı gıbı , cok olmadı kanama olmaz da ınsallah ,Canım 1 2 damlatsa yat dinlen ama daha fazlaysa dikkatli ol. Ben düşük yaptım ağrılarım sancı şeklindeydi öyle adet ağrısı gibi olmuyor.
kararsız kaldım ınsanlar o kadar dıkkatsız davranıyorlarkı , korkuyorumHastane de sıra verirler herhalde Bi dene şansını önlemini al git.
Lekelenmen oldugu icin bakarlar diye dusunuyorum. Zaten urolojiye gidecekmissin gitmisken baktirmak mantikli.aslında bugun urolojıye randevu almıstık ama mkararsızdım gıdıp gıtmemekte ,
sabah kadın dogum doktorunu aradım sekreterı cıktı kasık bel agrısı ve lekelenmeler normal dedı doktor oyle dıyormus .sımdı kadın doguma randevum yok gıtsemde bakarlarmı bılmıyorum vırusde var korkuyorum
Gıdıcem sanırım,yapacak bısey yok korkmaktansa gıtmek daha ıyıLekelenmen oldugu icin bakarlar diye dusunuyorum. Zaten urolojiye gidecekmissin gitmisken baktirmak mantikli.
Dün akşamdan beri epey kötüyüm
Neyin var hayırdırDün akşamdan beri epey kötüyümnabersiin?
Hipofiz bezimde kitle var ya ilacım bitti depolara bile aylardır gelmiyomuş. Başım çok ağrıyo ondan ötürüNeyin var hayırdır
HamilemiymişsinHastaneyı tekrar aradım kızlar , bu sefer telefona doktor cıktı
adet gıbı kanaman olmadıgı surece normaldır sana gelecegın tarıhı soylemıstım sureklı hastaneye gelmenıze gerek yok tehlıkelı dedı .adam resmen azarladı benı ya , ıcım rahatlatacagına daha beter ettı.
evet canımHamilemiymişsin
Hastaneyı tekrar aradım kızlar , bu sefer telefona doktor cıktı
adet gıbı kanaman olmadıgı surece normaldır sana gelecegın tarıhı soylemıstım sureklı hastaneye gelmenıze gerek yok tehlıkelı dedı .adam resmen azarladı benı ya , ıcım rahatlatacagına daha beter ettı.
evet ortam kotu bende korkuyorum , ıcım rahatlasın dıye aramıstım tekrar tersleyınce bıraz alındım galıbaOrtam çok kötü öyle düşün aslında senin iyiliğin için diyor hoş konuşmasa da
Sağlıkla kucağına al inşallahevet canım
Doktorun oyle dediyse bekle bakalim canm. Ayaginin altina yastik al bol bol dinlen. Ev isi falan yapma bir sure. Esin yapsin. Kendini cok yormaHastaneyı tekrar aradım kızlar , bu sefer telefona doktor cıktı
Yaa Allah şifa versin canım, ne olacak peki ilaç durumun?Hipofiz bezimde kitle var ya ilacım bitti depolara bile aylardır gelmiyomuş. Başım çok ağrıyo ondan ötürü
Afiyet olsun canımFasulye isladim. Aksama kuru fasulye yapacagim. Simdi kizimi emziriyorum o uyursa islere baslarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?