Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yerleşme lekesi olabilir ama tedbirli ol, yat bol bol, ağır iş yapma
doktoru aradım sekreterı cıktı , kasık bel agrısı ve lekelenme bu donemde normal dıyor hoca dedı ama ne korktum bırde ısrar yollarımda sıkıntı var bugun randevum vardı hastanede acaba kadın doguma da gıdıp bı sorsam mı muayene edermıkı

Hastaneye gitmişken görün o zaman, madem gireceksin hastaneye. Dikkatli ol malum virüs.
Adet sancısı gibi ağrı normal evet bu haftalar da.

takılıyorum valla kafam dagılsın dıye ,
Gördüm şimdi geçmiş olsun ama ağrı normal oluyor korkma. Çok şiddetli ağrın olursa ve kanaman da fazla olursa o zaman gidersin. Bi süre uzat ayaklarını dinlen. Fırsatın varsa kalkma yerinden. Bişey olmaz Allah ın izniyle.

ılk oldugu ıcın endıselenıyorum , cok az oldu zaten kanama ama ınsan korkuyor ıdrar yollarımdada sıkıntı var ondanmı oldu acaba ıkısınıde ayırt edemıyorkı ınsan hastaneye gıtmeye de korkuyorum cok kotu bır doneme denk geldı

arkadaslar gebelıgınızın 6,haftasında kanama yasayan oldumu aranızda ?
bır ıkı damla seklınde
takılıyorum valla kafam dagılsın dıye ,
Benm 2 kizimdada 12. Haftaya kadar lekelenmem oldu ama genelde kahverengi tonlarindaydi. Ilk kizimda her geldiginde kostur kostur hastaneye gidiyrduk. 2. De daha rahattim.

Benm 2 kizimdada 12. Haftaya kadar lekelenmem oldu ama genelde kahverengi tonlarindaydi. Ilk kizimda her geldiginde kostur kostur hastaneye gidiyrduk. 2. De daha rahattim.
anladıgım kadarıyla herkesde olmasada lekelenmeler oluyor , ama korkuyor ınsan suan corona olmasa kosa kosa gıderdım

Aynen bazilarinda oluyor bazilarinda olmuyor. Benm iki kizimda da oldu annemde de olurmus mesela. Doktora gideceksen yinede gorun icin rahat eder.
aslında bugun urolojıye randevu almıstık ama mkararsızdım gıdıp gıtmemekte ,
sabah kadın dogum doktorunu aradım sekreterı cıktı kasık bel agrısı ve lekelenmeler normal dedı doktor oyle dıyormus .sımdı kadın doguma randevum yok gıtsemde bakarlarmı bılmıyorum vırusde var korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…