Çıkamaz çünkü eski bitmeden yeni vermiyorum ben, hiç yeni silgi kalmamış evdeyeni silgi alinca cikacaktir o
Amin hepimizeAllah kolaylık versin canım zor oluyor anlıyorum seni
Kalemi unutma, okul da yiyorlar zaarsilgi stokla sen kizin okula baslayana kadar
Sağlık memuruHaftasonu da mı cağırıyorlar ?
Mesleği nedir ?
Kırmızı mı?arkadaslar gebelıgınızın 6,haftasında kanama yasayan oldumu aranızda ?
bır ıkı damla seklınde
acık pembe gıbıKırmızı mı?
Allah kolaylık versın zor bır ısSağlık memuru
Yerleşme lekesi olabilir ama tedbirli ol, yat bol bol, ağır iş yapmaacık pembe gıbı
doktoru aradım sekreterı cıktı , kasık bel agrısı ve lekelenme bu donemde normal dıyor hoca dedı ama ne korktum bırde ısrar yollarımda sıkıntı var bugun randevum vardı hastanede acaba kadın doguma da gıdıp bı sorsam mı muayene edermıkıYerleşme lekesi olabilir ama tedbirli ol, yat bol bol, ağır iş yapma
Hastaneye gitmişken görün o zaman, madem gireceksin hastaneye. Dikkatli ol malum virüs.doktoru aradım sekreterı cıktı , kasık bel agrısı ve lekelenme bu donemde normal dıyor hoca dedı ama ne korktum bırde ısrar yollarımda sıkıntı var bugun randevum vardı hastanede acaba kadın doguma da gıdıp bı sorsam mı muayene edermıkı
Karantina sana işlemiyor galibaKızartmageliyorum konum atın
agrı normalmıs evet gecen hafta dr da soyledı ama kan olunca korktum . hastaneye gıtmeye de korkuyorum ama boyle de ıcım rahat degılHastaneye gitmişken görün o zaman, madem gireceksin hastaneye. Dikkatli ol malum virüs.
Adet sancısı gibi ağrı normal evet bu haftalar da.
takılıyorum valla kafam dagılsın dıye ,Karantina sana işlemiyor galiba
Gördüm şimdi geçmiş olsun ama ağrı normal oluyor korkma. Çok şiddetli ağrın olursa ve kanaman da fazla olursa o zaman gidersin. Bi süre uzat ayaklarını dinlen. Fırsatın varsa kalkma yerinden. Bişey olmaz Allah ın izniyle.takılıyorum valla kafam dagılsın dıye ,
ılk oldugu ıcın endıselenıyorum , cok az oldu zaten kanama ama ınsan korkuyor ıdrar yollarımdada sıkıntı var ondanmı oldu acaba ıkısınıde ayırt edemıyorkı ınsanGördüm şimdi geçmiş olsun ama ağrı normal oluyor korkma. Çok şiddetli ağrın olursa ve kanaman da fazla olursa o zaman gidersin. Bi süre uzat ayaklarını dinlen. Fırsatın varsa kalkma yerinden. Bişey olmaz Allah ın izniyle.
arkadaslar gebelıgınızın 6,haftasında kanama yasayan oldumu aranızda ?
bır ıkı damla seklınde
Benm 2 kizimdada 12. Haftaya kadar lekelenmem oldu ama genelde kahverengi tonlarindaydi. Ilk kizimda her geldiginde kostur kostur hastaneye gidiyrduk. 2. De daha rahattim.takılıyorum valla kafam dagılsın dıye ,
anladıgım kadarıyla herkesde olmasada lekelenmeler oluyor , ama korkuyor ınsan suan corona olmasa kosa kosa gıderdımBenm 2 kizimdada 12. Haftaya kadar lekelenmem oldu ama genelde kahverengi tonlarindaydi. Ilk kizimda her geldiginde kostur kostur hastaneye gidiyrduk. 2. De daha rahattim.
Aynen bazilarinda oluyor bazilarinda olmuyor. Benm iki kizimda da oldu annemde de olurmus mesela. Doktora gideceksen yinede gorun icin rahat eder.anladıgım kadarıyla herkesde olmasada lekelenmeler oluyor , ama korkuyor ınsan suan corona olmasa kosa kosa gıderdım
aslında bugun urolojıye randevu almıstık ama mkararsızdım gıdıp gıtmemekte ,Aynen bazilarinda oluyor bazilarinda olmuyor. Benm iki kizimda da oldu annemde de olurmus mesela. Doktora gideceksen yinede gorun icin rahat eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?