- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Ben de baştaKoyduğum ifadenin sonunu yeni gördüm
Cumartesi maratonu nedir?Cımartesü maratonu yapcaz mı?
13. 30 uygun mu 13 mü olsun?
Eveeett yapalııımmmCımartesü maratonu yapcaz mı?
13. 30 uygun mu 13 mü olsun?
Minik sevimli çıkıntıları gördüm bastım hemen ilerisinide burda izledim malinin nasibiymiş hem şeytan hem beğenmir
Cumartesi maratonu nedir?
Oo iyiymiş1- 1,5 saat içinde iş yapıyoruz yazıyoruz işte kim naptı diye bakıyoruz. Az yapabilen ağzının suyunu siliyor falan çok eğleniyoruz
Ben değil ki öğretmen uzerlerine çok gitti hâlâda gidiyor ve sürekli testlere başlamışsınız ben anlamam bunları mbb de görüyor diye sıkıştırıyor guruptan, bugün yine girin eba ya dedi ama girmiycem ben bunaldım çocuğum napsin şu süreç bitseydi hayırlısıyla haklısın gerçekten çocuğumdan kıymetli değilBu ödev hakkında niye bu kadar üstüne gittin ki çocuğun kuzum üzüldüm okurkenilk 2 hafta yazıcı yoktu bizde de haftada 1 kere dışardan çıktı aldık.
Alamadıklarımı ben yazdım o cevapladı.
2 tanesi eksik olsa bişey olmaz o çocuktan kıymetli değil. Bizde şimdi çok fotokopi var yapamıycak hepsini yaz tatiline diyorum yapar diye.
Okul ortamı yok kardeşler var odaklanamıyolar biraz düşüncesiz davranıyo öğretmenler
Ben değil ki öğretmen uzerlerine çok gitti hâlâda gidiyor ve sürekli testlere başlamışsınız ben anlamam bunları mbb de görüyor diye sıkıştırıyor guruptan, bugün yine girin eba ya dedi ama girmiycem ben bunaldım çocuğum napsin şu süreç bitseydi hayırlısıyla haklısın gerçekten çocuğumdan kıymetli değil
Kolay gelsinBen de iş planımı geceden yaptım. Koltuğumu sileceğim, sileceğim diye kırlentler takılmamıştı onlar takılacak. Banyo, wc duvarlarını sileceğim ve yemek yapacağım. Bu arada ben o araları her süpürmede ince uçla girip süpürüyorum yoksa yeri süpürsem bile yarım saat sonra koltuk altı yine kırıntı oluyor.
Eline sağlık malim pek hamaratsınHu huu
Bissürü iş yaptım bugün
Tuvaleti çamaşırsuladım
Gardrobu boşalttım düzenledim
Battaniyeleri gardroba kaldırdım
Kışlıkları valize kaldırdım
Yazlıkları çıkardım
Çekmeceleri boşaltıp temizledim düzenledim
Balkonu yıkadım
İki posta çamaşır yıkayıp astım
Don sütyen tamiri yaptım
Evi toparladım
Kahvaltı hazırladım
Bulaşık yıkadım
Ocağı sildim
Çöpleri boşalttım herife attırdım
Yatağı hala toplamadım ama,onu da halledim bari
Bi kahve keyfi yapim
Birazdan hazırlanıp çıkcam..
Haydi gidiyoz mu maratona
Hem 23 nisan süsü yapıcam hem ramazan için. Her sene yapıyorum ramazanda 3 senedir.
Bu sene sizde fikir verinNego Sen özellikle. Yıldızlı gibi yapmak istiyorum bu sene.
Eşim şekerden tutamıyo tek başıma geçiriyorum ramazanı evlendiğimden beri çok üzülüyorum. Güzel fikirmiş ben de düşüniyim şevke gelirim belkiKapı süsü yapmıştım geçen sene bayrama kadar kapıda durdu
Eşim şekerden tutamıyo tek başıma geçiriyorum ramazanı evlendiğimden beri çok üzülüyorum. Güzel fikirmiş ben de düşüniyim şevke gelirim belki
Siz başlayın, ben şuan temizlikten inekliğe terfi ettimMinerva gelicekti
Kaç zamandır iş yapmıyodumKolay gelsin
Eline sağlık malim pek hamaratsın
7de kaktım ondanYav ben daha kahvaltıyı ancak hazırladım, oturduğum yerlerde pireler uçuşuyor hâlâ. Ne ara yaptın bunları?
Heryer kapalı donlarım gevşedi alcak yer yok napimElleren sağlık özletme ulanyalnız tamire takıldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?