Düzenli Evimiz & Hayatımız

1- 1,5 saat içinde iş yapıyoruz yazıyoruz işte kim naptı diye bakıyoruz. Az yapabilen ağzının suyunu siliyor falan çok eğleniyoruz
Oo iyiymiş
Temizlik donum ile tşörtümü yavaştan giyeyim o zaman

Ben değil ki öğretmen uzerlerine çok gitti hâlâda gidiyor ve sürekli testlere başlamışsınız ben anlamam bunları mbb de görüyor diye sıkıştırıyor guruptan, bugün yine girin eba ya dedi ama girmiycem ben bunaldım çocuğum napsin şu süreç bitseydi hayırlısıyla haklısın gerçekten çocuğumdan kıymetli değil

Aynen herşey onlar içinse öğretmenlerde memur gibi davranmasınlar öğretmen gibi davransınlar. Çocuk bunlar çocuk. Meb de görünüyomuş pehh çocukları gerçekten düşünenlere saygım sonsuz ama bazıları kendini düşünüyor.

Bugün serbest gün yap hiçbişey yapmasın çocuk.
Çok zorlarsa bu kadar yapabiliyor dersin bu neyin zoru anlamıyorum.

Son düzenleme:
Kolay gelsin
Eline sağlık malim pek hamaratsın

Eşim şekerden tutamıyo tek başıma geçiriyorum ramazanı evlendiğimden beri çok üzülüyorum. Güzel fikirmiş ben de düşüniyim şevke gelirim belki

Doğru diyosun çocuklarla belki bizde şevke geliriz. Mukabele başlamam lazım okuyamadığım günler olucak anca okurum işten güçten fırsat bulamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…