Banyon büyük mü? Yıkıyo musun? Yıkadığım zaman ben de zor çıkıyodum banyodan ama bu evde gider yok yıkayamıyorum süpür sil de kısa sürüyoBen bir saatte neredeyse banyoyu hallettim siz 1.5 saatte neler yapmışsınız yahu
Foşur foşur yıkadım, duvarlarını da fırçalayıp sildim. Lavabosunu temizledim dolabını sildim. Klozeti yıkadım. Duşakabini yıkadım, camını bıraktım limon tuzlu sıcak su sıktım. Saate baktım çünkü kızın canlı dersi başlıyordu onu hazırladım. Aşağı inince küçüğü yapıştı, yine inek moduna geçtim ve uyuttum.Banyon büyük mü? Yıkıyo musun? Yıkadığım zaman ben de zor çıkıyodum banyodan ama bu evde gider yok yıkayamıyorum süpür sil de kısa sürüyo
Oh ben de öylesini daha çok seviyorum daha temiz geliyo ama yeni binalara banyolara gider koymuyolarFoşur foşur yıkadım, duvarlarını da fırçalayıp sildim. Lavabosunu temizledim dolabını sildim. Klozeti yıkadım. Duşakabini yıkadım, camını bıraktım limon tuzlu sıcak su sıktım. Saate baktım çünkü kızın canlı dersi başlıyordu onu hazırladım. Aşağı inince küçüğü yapıştı, yine inek moduna geçtim ve uyuttum.
Banyosuz gidermiş olur yahuOh ben de öylesini daha çok seviyorum daha temiz geliyo ama yeni binalara banyolara gider koymuyolarellerine sağlık
Ben gidiyom şimdi haydi geeeellAz sonra maraton edecem gelen var mi.
Alırken gözüm görmedi ah farkedeydimBanyosuz gidermiş olur yahuBizimkiler de inşaatçı, koymasalar topa tutulurlar herhalde
Duşakabin varsa altında falan muhakkak gideri vardır. Bizimki gibi sadece kabin camı varsa tabii bir şey diyemicem.Alırken gözüm görmedi ah farkedeydim
Tekrar mı saat tutuyosunGene çok iş yapmışsınben sabah sadece balkon silmiştim.
Tekrar 1,5 saat tuttuyorum
Duşakabinin gideri var da yıkarsam suyun gideceği bi yer yok malesefDuşakabin varsa altında falan muhakkak gideri vardır. Bizimki gibi sadece kabin camı varsa tabii bir şey diyemicem.
Gidişim sessiz dönüşüm muhteşem. Muhteşem terlik
Hem 23 nisan süsü yapıcam hem ramazan için. Her sene yapıyorum ramazanda 3 senedir.
Bu sene sizde fikir verinNego Sen özellikle. Yıldızlı gibi yapmak istiyorum bu sene.
Başım ağrıyor yine sersem gibiyim 2 ağrı kesici içtim limonlu ıhlamur yaptım hafifledi yatmıyorum da kız durmuyor :/
Kızım gece altına kaçırmıştı, sabah makineye attığım yorganı çıkarıp astım.
Nevresimleri attım yıkanıyor.
Ara banyomu foşur foşur yıkadım, duvarlarını bir kovaya koyduğum sirke özlü temizleyici ile fırçaladım ve ardından sildim. Kapısını da sildim.
Sadece duşakabin cam var o kaldı ona limon tuzunu erittiğim su sıkmıştım ama kızım canlı derse girecek 14.30'da şimdi onu hazırlayacağım.
Not: Deterjana batmış gibiyim. Birde kovayı su doldurayım derken suyu duş başlığından verdim. Boy abdesti alsam bu kadar olurdu.
Bittim gariBonus
Çamaşır atmıştım, onları astım
Bida çamaşır attım
Ortalığı toparladım
Tüm evi süpürdüm, sildim
Kapıları sildim
Pencere önlerinin tozunu aldım bu ev çok tozlanıyo
Tuvaleti, lavaboyu cifledim
Camını sildim
Duşakabini dıştan sildim
Yerleri elimle sildim
Nevresim değiştirdim
Biten çamaşırları astım
Nevresimleri attım
Bide salondaki masanın ayaklarını silmiştim
Galibası bu kadar şimdi de mutfağa gitmem lazım ama önce dinleniyim
Evi süpürdüm yemek yaptım sadece. holde eften püften gereksizleri kaldırdım. Koltuklar örtülü olduğu için örtülerin üzerini süpürdüm sadece.
Foşur foşur yıkadım, duvarlarını da fırçalayıp sildim. Lavabosunu temizledim dolabını sildim. Klozeti yıkadım. Duşakabini yıkadım, camını bıraktım limon tuzlu sıcak su sıktım. Saate baktım çünkü kızın canlı dersi başlıyordu onu hazırladım. Aşağı inince küçüğü yapıştı, yine inek moduna geçtim ve uyuttum.
Hepinizin ellerine sağlık kızlar maşallahBende bugün kahvaltıdan sonra banyoyu wc yi çamaşır suyuyla beklettim sonra duruladim bide cifle fircaladim. Sonra tüm koltukları süpürdum Altlarını çektim sirkeli suyla sildim heryeri süpürdüm sürekli oyuncak topladım :) kızımı bugün serbest bıraktım mankencilik oynadı bütün kıyafetler yerlere indiyemek yaptim ekmek yaptım bu kadar :)
İkinci maratona gidiyom a kızlar
Yok yok duş gideri değil, duşakabinin teknesinin altına gider yapanlar oluyor.Duşakabinin gideri var da yıkarsam suyun gideceği bi yer yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?