Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben bir saatte neredeyse banyoyu hallettim siz 1.5 saatte neler yapmışsınız yahu
Banyon büyük mü? Yıkıyo musun? Yıkadığım zaman ben de zor çıkıyodum banyodan ama bu evde gider yok yıkayamıyorum süpür sil de kısa sürüyo

Banyon büyük mü? Yıkıyo musun? Yıkadığım zaman ben de zor çıkıyodum banyodan ama bu evde gider yok yıkayamıyorum süpür sil de kısa sürüyo
Foşur foşur yıkadım, duvarlarını da fırçalayıp sildim. Lavabosunu temizledim dolabını sildim. Klozeti yıkadım. Duşakabini yıkadım, camını bıraktım limon tuzlu sıcak su sıktım. Saate baktım çünkü kızın canlı dersi başlıyordu onu hazırladım. Aşağı inince küçüğü yapıştı, yine inek moduna geçtim ve uyuttum.

Oh ben de öylesini daha çok seviyorum daha temiz geliyo ama yeni binalara banyolara gider koymuyolar ellerine sağlık

Oh ben de öylesini daha çok seviyorum daha temiz geliyo ama yeni binalara banyolara gider koymuyolar ellerine sağlık
Banyosuz gidermiş olur yahu Bizimkiler de inşaatçı, koymasalar topa tutulurlar herhalde

Bende bugün kahvaltıdan sonra banyoyu wc yi çamaşır suyuyla beklettim sonra duruladim bide cifle fircaladim. Sonra tüm koltukları süpürdum Altlarını çektim sirkeli suyla sildim heryeri süpürdüm sürekli oyuncak topladım :) kızımı bugün serbest bıraktım mankencilik oynadı bütün kıyafetler yerlere indi yemek yaptim ekmek yaptım bu kadar :)

Hem 23 nisan süsü yapıcam hem ramazan için. Her sene yapıyorum ramazanda 3 senedir.
Bu sene sizde fikir verin Nego Sen özellikle. Yıldızlı gibi yapmak istiyorum bu sene.

Başım ağrıyor yine sersem gibiyim 2 ağrı kesici içtim limonlu ıhlamur yaptım hafifledi yatmıyorum da kız durmuyor :/
Evi süpürdüm yemek yaptım sadece. holde eften püften gereksizleri kaldırdım. Koltuklar örtülü olduğu için örtülerin üzerini süpürdüm sadece.
Hepinizin ellerine sağlık kızlar maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…