Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yok öörtmenimm tamamen stres kaynaklı hiç bişey yapmak istemedim ama mutfağı topladım Ayıptır söylemesi Patatesli börek yaptım Eşimin üniformasını yıkadım astım bu kadar

Ilk defa ödevi yapamadım evi süpür sil yemek yap ye kaldır bulaşıkları makineye at okadar sonrası sarı çıktım market kargo falan işler vardı diye...ocağını 3 gündür hiç silmedim yarında silmezsem yemek yapmayı bırakırım diye düşünüyorum fenalarda yani

Sabah kalktım breh breh...

Ocağı temizledim. (Ocak taşlarını ve demirlerini fırında ısıtıp fırın temizleyici sıktıktan sonra temizledim.)
Fırını temizledim, ızgarasını yıkadım.
Evi süpürdüm.
Mutfağı ıslak yer mendilleri ile sildim.
Tuvaleti temizledim.
Yatak odamın perdelerini yıkadım, astım.
Yemek yaptım.
Çamaşırları topladım.
Şuan hâlâ ütü yapıyorum.

Terastan aşağı sal kendini fikri çık aklımdan.

Ben daha o deliksiz uyumalarada geçemedim her gece 1,2 kez uykum bölünüyor,ama canı saolsun kızımın ,ebru şallı evladını kaybetmiş çok üzüldüm

Bugün yaptıklarım
Yatakları topladım
Kahvaltı etmeden tüm evi topladım
Kahvaltı bulaşığını topladım
Çay keyfi yapamadım sığır eşim hepsini içmiş ben iş yaparken kahve keyfi yaptım
3 makine çamaşır astım
Eşimi ikna ettim paleti kesti balkonları süpürdüm
Markete gittim
Eve gelinceye kadar savaş alanı yapmışlar
Topladım süpürdüm silemedim zor oluyor vileda bozulunca sürekli elde silmek.
Ödevi yaptım diş fırçasıyla fırçaladım gözlerini herşeyini cifledim
Ev tekrar dağıldı topladım
Şimdi kızımı uyutmaya çalışıyorum :/

Yok öörtmenimm tamamen stres kaynaklı hiç bişey yapmak istemedim ama mutfağı topladım Ayıptır söylemesi Patatesli börek yaptım Eşimin üniformasını yıkadım astım bu kadar
Eline sağlık canım severim patatesli börek
İyi akşamlar kızlar.
Ödevimi yaptım. Salonun ve mutfağın halisini kaldırıp her yerini süpürdüm. Onun harici gün boyu evi toplu tutmaya çalıştım. Ayy çok yorucu
Eline sağlık
Bak senin ocağı görüp vermişim ödevi
Eline sağlık sen çok hamarat çıktın ya hu
Ben daha o deliksiz uyumalarada geçemedim her gece 1,2 kez uykum bölünüyor,ama canı saolsun kızımın ,ebru şallı evladını kaybetmiş çok üzüldüm
Bende okudum çok üzücü
Eline sağlık epey iş yapmışsın
Bugünün ödevi ocak tamamdır
Ayrıca tencere dolabı temizlenip düzenlendi
Eline sağlık

Eline sağlık sen çok hamarat çıktın ya hu
Bacım perde yıkamak ve fırın temizlemek hariç bunlar zaten günlük aktivitem Her gün çamaşır yıkıyorum zaten yoksa yığılıyor ve balkonlarda birkaç güne anca kuruyor. Fırını bir aydır aktif kullanıyoruz o yüzden temizleyemiyordum. Ya yemek pişiyor ya börek pişiyor ya kek pişiyor, bazen hepsi aynı günde pişiyor. Ocak demirlerimi silip geçiyordum detaylı temizlemiyordum bir haftadır yağlar yanmıştı. Benim sorunum dağınıklık, tüm bunların arasında dağınıklığı düzenlemek kaplumbağa hızına tekabül ediyor.

Ben de iş planımı geceden yaptım. Koltuğumu sileceğim, sileceğim diye kırlentler takılmamıştı onlar takılacak. Banyo, wc duvarlarını sileceğim ve yemek yapacağım. Bu arada ben o araları her süpürmede ince uçla girip süpürüyorum yoksa yeri süpürsem bile yarım saat sonra koltuk altı yine kırıntı oluyor.

Bir saattir eşimle balkonda kahve içiyoruz. Çocuklar kalkmadan kahvaltı hazırlamam -ki öldürseler kendim uyandırmam çocukları Şimdi kahvaltıya girişicem sese uyanırlar zaten. Valla sessizlik o kadar güzel ki şuan bir kahve daha yapıp terasa uçarak kitap okuyasım var

Günaydın hayırlı sabahlar. Ödevi aldım :)

Bu ödev hakkında niye bu kadar üstüne gittin ki çocuğun kuzum üzüldüm okurken ilk 2 hafta yazıcı yoktu bizde de haftada 1 kere dışardan çıktı aldık.
Alamadıklarımı ben yazdım o cevapladı.
2 tanesi eksik olsa bişey olmaz o çocuktan kıymetli değil. Bizde şimdi çok fotokopi var yapamıycak hepsini yaz tatiline diyorum yapar diye.

Okul ortamı yok kardeşler var odaklanamıyolar biraz düşüncesiz davranıyo öğretmenler

Bütün sinsiliğini kullan onlar kalkınca girersin mutfağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…