- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Evide mis gibi temizledimgelirim valla sıkıldım evde
Sıkıldım evde koca bi odada ben bi odada konuşmuyoruz bile ,Evide mis gibi temizledim
Tam misafir agirlayacak modda
Gel buyur
Demek öylebir koltuktan digerine gectim aksama kadar
Teee geçmişten buluyor negom sakıncalı mesajları. TirsiyomDemek öyle
konusmuyor musunz?Sıkıldım evde koca bi odada ben bi odada konuşmuyoruz bile ,
Dün akşam sigara yüzünden kızdım içme dedim bende yeni bıraktım kokusu gelince hem midem bulanıyor bazen de canım çekiyor degisik bi duygu oluyor. Dün öğlenden beri tv nin karşısında yatıyor akşamda orda yattı zaten hala orda daha doğrusu bende yatak odasında balkonda öyle takiliyorum hiç gelip bi yerin mi ağrıyor bi sıkıntın mi var demedi .sigaraya gekinc3 d3 ben niye bırakıyorum ki diyor sen bıraktın diye benimde bırakmam gerekmiyor bana baskı yapıyorsun diyor istediğim zaman bırakırım diyokonusmuyor musunz?
Niye ayri takiliyorsunz?
Ya canım benim kıyamam sana, kendine ediyorsun onların umrunda mı, olan sana oluyor. Yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum, yapma canım yapma değmiyorlar. Sen hastalık, dert sahibi olsan kimse orta da olmazAhanda buraya yazıyorum bir daha eş ailesine sinirlenirsem 2 olsun dövün beni. Sabah kp sinir etti baş ağrım geçmedi diye 5 ağrı kesici içtim. Sanırım zehirlendim aniden mide ağrısı girdi sonrası felaket daha yeni kendime geldim. Rezil köpekler yüzünden düştüğüm duruma bak
Yanlış anlama ama sigara zorla bırakılabilinecek bişey değil bence. He evet miden bulanıyosa dikkat edip elini yüzünü yıkasın dişini fırçalasın ama baskı ile bıraktırmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Boştan yere canını sıkıyorsun benceDün akşam sigara yüzünden kızdım içme dedim bende yeni bıraktım kokusu gelince hem midem bulanıyor bazen de canım çekiyor degisik bi duygu oluyor. Dün öğlenden beri tv nin karşısında yatıyor akşamda orda yattı zaten hala orda daha doğrusu bende yatak odasında balkonda öyle takiliyorum hiç gelip bi yerin mi ağrıyor bi sıkıntın mi var demedi .sigaraya gekinc3 d3 ben niye bırakıyorum ki diyor sen bıraktın diye benimde bırakmam gerekmiyor bana baskı yapıyorsun diyor istediğim zaman bırakırım diyo
Kendine yazık etme evinde huzur varsa gerisini boşver gitsinAhanda buraya yazıyorum bir daha eş ailesine sinirlenirsem 2 olsun dövün beni. Sabah kp sinir etti baş ağrım geçmedi diye 5 ağrı kesici içtim. Sanırım zehirlendim aniden mide ağrısı girdi sonrası felaket daha yeni kendime geldim. Rezil köpekler yüzünden düştüğüm duruma bak
Hepsini okudum artık çok geçamanin gaza getirdimNegoo duyma görme sabah sen bunları
canım kolay gelsin...Onu ben dün yaptımBende ayniyim her sabah kendime bir hedef belirleyip onu yapiyrm. Sabahlari yapinca daha verimli oluyor. Bugun cocuklarin montlarini ceketlerini makinada yikatiyorum. Kuruduktan sonra hurclayip kaldirirm.
Neyseki ben değilim. Yine yırttım ya gi.Hepsini okudum artık çok geç
Tembelliğe teşviğe artık ceza var demiştim ni ha ha
Tamam bekliyorum menü listesiBugünün ödevi tamamramazan için sahur listesine katkıda bulunabilirim
Tamam terlik bak unutma güzel menüler bekliyorumAçken olağanüstü menüler çıkarıyorum. Alakasız saçma sapan. Tamamen açlıktan gözü dönmüş menüler. Günü birlik. Orucun ilk günü paylaşmaya başlarım. Açken buluyom.
Herşeye üşenen terlik Ramazan'da yemek yaparken bir süper Mario bir atom karince oluyor
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar,
Sabah kalktım bulaşık makinesini boşaltıp kirlileri yerleştirdim. Şimdi yatağı toplayıp biraz spor yapıp AÖF sınavlarıma çalışıcam her dersten birer deneme sınavı çözmeli ve iş yeri için bir şey yapmalıyım akşam sonucu yazarım
Eline sağlık canımDün çok bir şey yapmadım.
Klasik iki günde bir tüm tezgahı boşalt temizle rutini.
Nevresim yıkadım, astım.
Banyoyu baştan aşağı yıkadım.
Makineye çamaşır ayıklayıp attım ama başlatmadım. Bugün kahvaltı sonrası başlatırım. Çünkü sabah, öğle, akşam çocuklar çamaşır çıkarıyor
Yemek yaptım.
Akşam salonu süpürdüm. (Koltuk dahil)
Yukarıdan aşağı indirilip, depoya kaldırılacak şeyler vardı, onları battal boy poşetlere koyup kapıya koydum.
Temizlik malzemelerini düzenleyip, yerlerine kaldırdım.
Akşam 10-11 arası şöyle bir esti havlu dolabını düzenledim.
Dün tüm wc-banyo duvarlarını silmek istiyordum ama yemek yaparken mide bulantısı-ağrısı ve yanması gibi bir şey yaşadım o yüzden saldım.
Yaa iyileşmedin miBen iptal yine ölüyom Kişisel bakım bile yapamicam yatışlardayım
Bende eşime diyeyim hal de vardır alsın da atayım buzluğaAmasyalıyımannemler dün yaylaya çıkmışlardı toplamaya korona olmayaydı ondan alıverirdim İstanbulda zor denk geliniyo
Benim de lazım da bekliyor öyleBugün ütü yapmam lazım
Çok şey kaybettin, onu kemikli etle pişireceksin bazlama ya da yufka ekmekle yiyeceksin OfffBir sivaslı olarak hiç madımak yemedim
Allah yardımcın olsun canımGünaydın herkese
Çocukların uyurkenki saatine yetişemem maalesefsabahın 7sinde de kalksam ayaktalar eşimde evde olduğu için hemen kahvaltı hazırlıyorum çocukların tv de dersleri var, biri izlemeye gidince öteki gelip ödeve yardım istiyo o gidiyor diğeri geliyor
Ufak işlerde sıkıntı yokta duvar silme perdeler camlar ve makine altları var malum ona da yardıma eş kişisi lazım, sabah erkenden kalkıp perde falan çıkarmaz, gece yarısına kadar oturuyoruz zatenkaç gündür erteliyorum
Kitaplarımı özledim başladıklarım yarım kaldıbir mesaj yazarken bile 30 kere bölüyorlar anacım çarşamba-perşembe yapayım da bitsin şu işler diyorum bakalim, birkaç gün daha erteledim
Hangi kanepeye?
Yalnız değilsin canım benimkide çokça salak
Hepisini boğasım geliyor ailesi o kadar değişik insanlar ki dışarıdan baktığında çok iyi mazbut kendi halinde ama tanıdıkça ne kadar hain bencil ve yüzsüz olduklarını anlıyorsun fakat ispat edemiyorum çünkü ikiyüzlülerHer tartışmada eski olaylar aklına geliyor daha çok sinirleniyorsunn degilmi
Tüm kocalar salak ya anamızın evinde oturaydık keşkeYalnız değilsin canım benimkide çokça salak
Salaklikda birincilik bnm kocamın olmalıhakkını yedirmem
Aynen öyle hastalık sahibi oldum. Rabbim çıkarsın amaYa canım benim kıyamam sana, kendine ediyorsun onların umrunda mı, olan sana oluyor. Yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum, yapma canım yapma değmiyorlar. Sen hastalık, dert sahibi olsan kimse orta da olmaz
Evi de huzur bunlar yüzünden kaçıyor bende hazır kaçmışken hepten kaçırıyorum.Kendine yazık etme evinde huzur varsa gerisini boşver gitsin
Zor bişey vereydin keşke negom. Aha ha.
Terlik iyi ki biz tembel değiliz ve teşvik etmiyoruzZor bişey vereydin keşke negom. Aha ha.
Ben de ilk zamanlar öyleydi sonra dan ne kadar çirkef ve çingene olduklarını kendileri gösterdiler. Etrafa karşı çok iyiler ama dediğin gibiHepisini boğasım geliyor ailesi o kadar değişik insanlar ki dışarıdan baktığında çok iyi mazbut kendi halinde ama tanıdıkça ne kadar hain bencil ve yüzsüz olduklarını anlıyorsun fakat ispat edemiyorum çünkü ikiyüzlüler
Ben sorumluluk sahibi olmasını ve beni onemsemesini istiyorum daha önce bıraktı isteyince gayet iyi bırakıyor. Ve elini yzuunu yıkamıyor dikkat etmiyor sabah sigara içiyor geliyor yatağa bnmde midem bulanıyor bazen canım çekiyor. Sadece sigara konusunda değil her konuda böyle bencil evet bırakmam lazım alisicam calısıcam dese tamam ama bu çok b3ncil kabul etmiyorYanlış anlama ama sigara zorla bırakılabilinecek bişey değil bence. He evet miden bulanıyosa dikkat edip elini yüzünü yıkasın dişini fırçalasın ama baskı ile bıraktırmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Boştan yere canını sıkıyorsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?