Düzenli Evimiz & Hayatımız

konusmuyor musunz?
Niye ayri takiliyorsunz?
Dün akşam sigara yüzünden kızdım içme dedim bende yeni bıraktım kokusu gelince hem midem bulanıyor bazen de canım çekiyor degisik bi duygu oluyor. Dün öğlenden beri tv nin karşısında yatıyor akşamda orda yattı zaten hala orda daha doğrusu bende yatak odasında balkonda öyle takiliyorum hiç gelip bi yerin mi ağrıyor bi sıkıntın mi var demedi .sigaraya gekinc3 d3 ben niye bırakıyorum ki diyor sen bıraktın diye benimde bırakmam gerekmiyor bana baskı yapıyorsun diyor istediğim zaman bırakırım diyo

Ya canım benim kıyamam sana, kendine ediyorsun onların umrunda mı, olan sana oluyor. Yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum, yapma canım yapma değmiyorlar. Sen hastalık, dert sahibi olsan kimse orta da olmaz

Son düzenleme:
Yanlış anlama ama sigara zorla bırakılabilinecek bişey değil bence. He evet miden bulanıyosa dikkat edip elini yüzünü yıkasın dişini fırçalasın ama baskı ile bıraktırmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Boştan yere canını sıkıyorsun bence

Kendine yazık etme evinde huzur varsa gerisini boşver gitsin

Canım ko
Bende ayniyim her sabah kendime bir hedef belirleyip onu yapiyrm. Sabahlari yapinca daha verimli oluyor. Bugun cocuklarin montlarini ceketlerini makinada yikatiyorum. Kuruduktan sonra hurclayip kaldirirm.
canım kolay gelsin...Onu ben dün yaptım

Bugünün ödevi tamam ramazan için sahur listesine katkıda bulunabilirim
Tamam bekliyorum menü listesi
Açken olağanüstü menüler çıkarıyorum. Alakasız saçma sapan. Tamamen açlıktan gözü dönmüş menüler. Günü birlik. Orucun ilk günü paylaşmaya başlarım. Açken buluyom.
Tamam terlik bak unutma güzel menüler bekliyorum
Herşeye üşenen terlik Ramazan'da yemek yaparken bir süper Mario bir atom karince oluyor

Kolay gelsin canım
Eline sağlık canım
Ben iptal yine ölüyom Kişisel bakım bile yapamicam yatışlardayım
Yaa iyileşmedin mi ilaç mı aldırsan
Amasyalıyım annemler dün yaylaya çıkmışlardı toplamaya korona olmayaydı ondan alıverirdim İstanbulda zor denk geliniyo
Bende eşime diyeyim hal de vardır alsın da atayım buzluğa
Bugün ütü yapmam lazım
Benim de lazım da bekliyor öyle
Bir sivaslı olarak hiç madımak yemedim
Çok şey kaybettin, onu kemikli etle pişireceksin bazlama ya da yufka ekmekle yiyeceksin Offf
Allah yardımcın olsun canım
Yalnız değilsin canım benimkide çokça salak

Her tartışmada eski olaylar aklına geliyor daha çok sinirleniyorsunn degilmi
Hepisini boğasım geliyor ailesi o kadar değişik insanlar ki dışarıdan baktığında çok iyi mazbut kendi halinde ama tanıdıkça ne kadar hain bencil ve yüzsüz olduklarını anlıyorsun fakat ispat edemiyorum çünkü ikiyüzlüler
Yalnız değilsin canım benimkide çokça salak
Tüm kocalar salak ya anamızın evinde oturaydık keşke
Salaklikda birincilik bnm kocamın olmalı hakkını yedirmem

Ya canım benim kıyamam sana, kendine ediyorsun onların umrunda mı, olan sana oluyor. Yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum, yapma canım yapma değmiyorlar. Sen hastalık, dert sahibi olsan kimse orta da olmaz
Aynen öyle hastalık sahibi oldum. Rabbim çıkarsın ama
Kendine yazık etme evinde huzur varsa gerisini boşver gitsin
Evi de huzur bunlar yüzünden kaçıyor bende hazır kaçmışken hepten kaçırıyorum.

Ben de ilk zamanlar öyleydi sonra dan ne kadar çirkef ve çingene olduklarını kendileri gösterdiler. Etrafa karşı çok iyiler ama dediğin gibi

Ben sorumluluk sahibi olmasını ve beni onemsemesini istiyorum daha önce bıraktı isteyince gayet iyi bırakıyor. Ve elini yzuunu yıkamıyor dikkat etmiyor sabah sigara içiyor geliyor yatağa bnmde midem bulanıyor bazen canım çekiyor. Sadece sigara konusunda değil her konuda böyle bencil evet bırakmam lazım alisicam calısıcam dese tamam ama bu çok b3ncil kabul etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…