Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım ben erken kalkınca kahvaltı hazırlamak yerine ufak bi şey atıştırıp bi iş hedefi veriyorum kendime bitince ödül olarak kahve içicem diyorum. O işi bitirmeden başka bi şey yapmıyorum çocuklar uyurken sen de dene istersen

Günaydın kızlar,
Sabah kalktım bulaşık makinesini boşaltıp kirlileri yerleştirdim. Şimdi yatağı toplayıp biraz spor yapıp AÖF sınavlarıma çalışıcam her dersten birer deneme sınavı çözmeli ve iş yeri için bir şey yapmalıyım akşam sonucu yazarım

A ha ha tam tersi bende masaya çıkmasını beklemeyip kendi kendime sancı yatağında pırtlamışım, sabırsız ben
Eline sağlık canım
Ara ara oluyor canım o ruh hali, biraz kendine zaman ayırmaya çalış, ruhuna iyi gelir
Eline sağlık canım
Geçmiş olsun canım, anlıyorum seni kaç gündür baş ağrısı çekiyorum, senin kp le benim kini bir odaya kapatmak lazım
Eline sağlık canım
Aa madımak bilmez miyim, nerelisin. Mevsimi de geldi alıp atmak lazım buzluğa
Eline sağlık geçmiş olsun canım

Bende ayniyim her sabah kendime bir hedef belirleyip onu yapiyrm. Sabahlari yapinca daha verimli oluyor. Bugun cocuklarin montlarini ceketlerini makinada yikatiyorum. Kuruduktan sonra hurclayip kaldirirm.

Güzel fikir birbirlerini delirtirler.

Dün çok bir şey yapmadım.
Klasik iki günde bir tüm tezgahı boşalt temizle rutini.
Nevresim yıkadım, astım.
Banyoyu baştan aşağı yıkadım.
Makineye çamaşır ayıklayıp attım ama başlatmadım. Bugün kahvaltı sonrası başlatırım. Çünkü sabah, öğle, akşam çocuklar çamaşır çıkarıyor
Yemek yaptım.
Akşam salonu süpürdüm. (Koltuk dahil)
Yukarıdan aşağı indirilip, depoya kaldırılacak şeyler vardı, onları battal boy poşetlere koyup kapıya koydum.
Temizlik malzemelerini düzenleyip, yerlerine kaldırdım.
Akşam 10-11 arası şöyle bir esti havlu dolabını düzenledim.

Dün tüm wc-banyo duvarlarını silmek istiyordum ama yemek yaparken mide bulantısı-ağrısı ve yanması gibi bir şey yaşadım o yüzden saldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…