Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amasyalıyım annemler dün yaylaya çıkmışlardı toplamaya korona olmayaydı ondan alıverirdim İstanbulda zor denk geliniyo

Günaydın herkese

Çocukların uyurkenki saatine yetişemem maalesef sabahın 7sinde de kalksam ayaktalar eşimde evde olduğu için hemen kahvaltı hazırlıyorum çocukların tv de dersleri var, biri izlemeye gidince öteki gelip ödeve yardım istiyo o gidiyor diğeri geliyor
Ufak işlerde sıkıntı yokta duvar silme perdeler camlar ve makine altları var malum ona da yardıma eş kişisi lazım, sabah erkenden kalkıp perde falan çıkarmaz, gece yarısına kadar oturuyoruz zaten kaç gündür erteliyorum
Kitaplarımı özledim başladıklarım yarım kaldı bir mesaj yazarken bile 30 kere bölüyorlar anacım çarşamba-perşembe yapayım da bitsin şu işler diyorum bakalim, birkaç gün daha erteledim
ben marataona gidiyorum cok titizim malum duramiyorum temizlik yapmadan
Hangi kanepeye?

Hiç sorma hepsi fosur fosur uyuyordur o saate. Başımın zonklaması geçsin diye içtim de içtim. :/
Boşver canım yaa başkaları için sağlığını tehlikeye atma, Rabbime havale et, senden kıymetli mi..
Ben kızdığımda tekrar düşünüyorum onlara bişey olmuyor, herkes maaşallah keyfinde, ben boşu boşuna kendimi yiyip bitiriyorum amaaan boşver deyip çoğu şeyi görmezden geliyorum bazen

Geçmiş olsun nr oldu ?
Dün başımın ağrısı geçmedi fazla ağrı kesici içtim sonrası da midem fena oldu
Aynen öyle yapıyorum ama bazen olmuyor :/ salak bi koca da olunca daha çok deliriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…