AmasyalıyımA ha ha tam tersi bende masaya çıkmasını beklemeyip kendi kendime sancı yatağında pırtlamışım, sabırsız ben
Eline sağlık canım
Ara ara oluyor canım o ruh hali, biraz kendine zaman ayırmaya çalış, ruhuna iyi gelir
Eline sağlık canım
Geçmiş olsun canım, anlıyorum seni kaç gündür baş ağrısı çekiyorum, senin kp le benim kini bir odaya kapatmak lazım
Eline sağlık canım
Aa madımak bilmez miyim, nerelisin. Mevsimi de geldi alıp atmak lazım buzluğa
Eline sağlık geçmiş olsun canım
Bugün ütü yapmam lazım19 nisan ödevi
Kişisel bakım yapmak. Hep iş hep iş amaaaan
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
Çocukların uyurkenki saatine yetişemem maalesefCanım ben erken kalkınca kahvaltı hazırlamak yerine ufak bi şey atıştırıp bi iş hedefi veriyorum kendime bitince ödül olarak kahve içicem diyorum. O işi bitirmeden başka bi şey yapmıyorum çocuklar uyurken sen de dene istersen
Kitaplarımı özledim başladıklarım yarım kaldıA ha ha tam tersi bende masaya çıkmasını beklemeyip kendi kendime sancı yatağında pırtlamışım, sabırsız ben
Eline sağlık canım
Ara ara oluyor canım o ruh hali, biraz kendine zaman ayırmaya çalış, ruhuna iyi gelir
Eline sağlık canım
Geçmiş olsun canım, anlıyorum seni kaç gündür baş ağrısı çekiyorum, senin kp le benim kini bir odaya kapatmak lazım
Eline sağlık canım
Aa madımak bilmez miyim, nerelisin. Mevsimi de geldi alıp atmak lazım buzluğa
Eline sağlık geçmiş olsun canım
Hangi kanepeye?ben marataona gidiyorumcok titizim malum duramiyorum temizlik yapmadan
Yaa buna çok sevindim19 nisan ödevi
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
Kahvaltiyi ettik bizKahvaltı hazır mı kızlar geliyorum
Bende geliyorumben marataona gidiyorumcok titizim malum duramiyorum temizlik yapmadan
Kahvaltiyi ettik biz
Kahve icmeye gel
Hiç sorma hepsi fosur fosur uyuyordur o saate. Başımın zonklaması geçsin diye içtim de içtim. :/
Geçmiş olsun nr oldu ?Hiç sorma hepsi fosur fosur uyuyordur o saate. Başımın zonklaması geçsin diye içtim de içtim. :/
Boşver canım yaa başkaları için sağlığını tehlikeye atma, Rabbime havale et, senden kıymetli mi..Hiç sorma hepsi fosur fosur uyuyordur o saate. Başımın zonklaması geçsin diye içtim de içtim. :/
İçimde varamanin gaza getirdimNegoo duyma görme sabah sen bunları
En sevdiğim ödev geldi19 nisan ödevi
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
Dün başımın ağrısı geçmedi fazla ağrı kesici içtim sonrası da midem fena olduGeçmiş olsun nr oldu ?
Aynen öyle yapıyorum ama bazen olmuyor :/ salak bi koca da olunca daha çok deliriyorumBoşver canım yaa başkaları için sağlığını tehlikeye atma, Rabbime havale et, senden kıymetli mi..
Ben kızdığımda tekrar düşünüyorum onlara bişey olmuyor, herkes maaşallah keyfinde, ben boşu boşuna kendimi yiyip bitiriyorum amaaan boşver deyip çoğu şeyi görmezden geliyorum bazen
Her tartışmada eski olaylar aklına geliyor daha çok sinirleniyorsunn degilmiDün başımın ağrısı geçmedi fazla ağrı kesici içtim sonrası da midem fena oldu
Aynen öyle yapıyorum ama bazen olmuyor :/ salak bi koca da olunca daha çok deliriyorum
Yalnız değilsin canım benimkide çokça salakDün başımın ağrısı geçmedi fazla ağrı kesici içtim sonrası da midem fena oldu
Aynen öyle yapıyorum ama bazen olmuyor :/ salak bi koca da olunca daha çok deliriyorum
Dün başımın ağrısı geçmedi fazla ağrı kesici içtim sonrası da midem fena oldu
Salaklikda birincilik bnm kocamın olmalıYalnız değilsin canım benimkide çokça salak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?