Düzenli Evimiz & Hayatımız

Üstüne regl oldum ağır geçiyo yatağa yapıştım resmen sadece mutfağı. Ve yatak odasını toplayabildim. Çiçekleri balkondan içeri aldım sinek istilasına uğramışlardı

kalan yerleri sonra yapayim dedim ne bilim bi is yapinca 10 gun kalkmiyorum ya

kız böyle yaparsan tabi kalkamazsin
ama çok güzel olmuş eline sağlık :) iş kalmayınca daha hevesle yaparsin ama:) ne güzel temiz temiz

Allah sabır versin demeye geldim canım. benimki tek çocuk aynı senin büyük gibi anlıyorum ama ikinciyle birlikte yorgunluğunu tahayyül edemiyorum
Küçüğü bana yapışık, büyüğü küçüğünü bırakmıyor sürekli çığlık çığlığa Temiz delirdim artık. Allah sana da sabır versin. Hepimize versin.

Oyy birara bizede uğrasana

Küçüğü bana yapışık, büyüğü küçüğünü bırakmıyor sürekli çığlık çığlığa Temiz delirdim artık. Allah sana da sabır versin. Hepimize versin.

ne kadardı araları
böyle duyunca diyorum ki tek çocuk çok çocuktur inşallah zamanla daha düzene girer herşey Allah kolaylık versin canım

Ben de bugün tembellik ettim dikey süpürgeyle kırıntıları süpürdum börek yaptım ev halkına. bulaşıkları çıkardım yerleştirdim. oyuncak ta toplamadim , ya benim bebe oyuncakları dağıtıyor hiç oynamıyor sadece dağıtıyor normal mi acaba tv falan da hiç izlemiyor bi kere olsun dönüp bakmıyor kızım onun gibiyken çizgi film izlerdi oyuncakları oynamaktan kırılır di.

bizimkiler de oynanmaz oyuncaklar dagitilmak icindir cunku

benimkide oynamaz. anca oturup biz yanında oynarsak oynar o da çok az:) daha yeni yeni anlıyo oyuncağın oynanacak bişey olduğunu.
ama ben de hatırlıyorum hiç oyuncakla oynamadim küçükken ilgimi cekmezdi

benimkide oynamaz. anca oturup biz yanında oynarsak oynar o da çok az:) daha yeni yeni anlıyo oyuncağın oynanacak bişey olduğunu.
ama ben de hatırlıyorum hiç oyuncakla oynamadim küçükken ilgimi cekmezdi
peki ne ilgini cekerdi ne yapardin canin sıkılmaz miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…