Düzenli Evimiz & Hayatımız

peki ne ilgini cekerdi ne yapardin canin sıkılmaz miydi

bizim kocaman bahçemiz bı sürü ağaç çeşit çeşit hayvanımız falan vardı:) çocuk da olsan sana göre bi is mutlaka bulunurdu:)

genelde ağaç tepelerinde dallarda yatar meyve yerdim bide bahcedeki çalı çırpı pisliği toplayip yakmayi severdim:)

tam bir oğlan çocuğu hayal ettim

Aaaa aynı benmişsin

Ayşeeee sen misin
Maşallah

ne kadardı araları
böyle duyunca diyorum ki tek çocuk çok çocuktur inşallah zamanla daha düzene girer herşey Allah kolaylık versin canım
Biri 2014 diğeri 2018 doğumlu. Aralarında tam 3 yaş 10 ay var Ya güzel yanları da var tabii ama bazen insan bunalıyor işte.

Şimdi kaç yaşındalar? Seninkilerde kibar bir tabirle Tom ve Jerry gibi miydi?
Benimkiler küçükken daha güzel anlaşıyorlardı, büyük incitmiyordu, küçük fena çıktı abinin de canına tak dedi sonunda.
Şimdi 9 ve 5. 5 yaşındalar

Benimkiler küçükken daha güzel anlaşıyorlardı, büyük incitmiyordu, küçük fena çıktı abinin de canına tak dedi sonunda.
Şimdi 9 ve 5. 5 yaşındalar
Aa bunlar benimkiler Benim büyüğümde vurmuyordu ama küçüğü biraz büyüynce saç baş yolmaya başladı. Mesela bazen iyi saatte olsunları geliyor ablası yanından geçse basıyor çığlığı hırslı hırslı. Sonra büyüğünde de filmler koptu arada kaçak göçek geçiriyor ama ona sorsan asla öyle bir şey yok.

Küçükler fena oluyor maalesef büyüklerin suçu tahrik edilmek

Bugün sabah eşim ise gitti .kalkar kalkmaz hemen
2 mak.çamaşır katladım
Çocuklara aceleyle kahvaltı yaptırdım. Malûm çok geç kalkıyor 11 gibi işler yetişmiyor. Mutfağı temizlicektim
Buzdolabını çektim altı süpürdüm sildim yüzeyini sildim
Bul mak.çektim altını süpürdüm sildim yüzeyini yanlarını sildim
Cam.mak.çektim altını süpürdüm sildim yüzeyini yanlarını sildim
Bütün mutfak dolaplarının dışını sildim Aspiratör une varana kadar
Halısı süpürüp balkona astım
Sebzeligi çektim altını sildim sebzeligi sildim
İşler bitince mutfağın yerlerini süpürdüm sildim
Halısı serdim bidaha ince fırcayla süpürdüm
Ocağı gözlerine varana kadar sildim yan duvarı sildim
Namaz kıldım
Çocuklara bişe hazırladım
Bul.mak.boşalttım
Patlıcan tavası yaptım salonu süpürdüm
Koltukları detaylı süpürdüm
Wc ve lavoboyu yîkadım çesmelerini yîkadım
Klozeti yîkadım
Ćamaşır Serdim
Kurufasulye yaptım
Okadar yorulmuşumki eşim geldi koltukta bayılmışım
Yarın da mutfağın camlarını silmek istiyorum

Sigara oyle bir illet ki hemen bitti gitti olmuyor. Ben hic icmedim ama etrafimda icenler var onlardan biliyorum. Sen bebegini dusunup birakmissin o da birakir insallah. Ama boyle yaptikca araniz dahada sogur. Inadina daha cok icer.
Canım ko

canım kolay gelsin...Onu ben dün yaptım
Sagol cnm.bugun yikama isini bitirdim. Yarin topayip kaldiririm.
bacaklarim titriyor yigilcak gibi oluyorum 1 hafta kalkmam
Masallah 1 haftalik temizlik yapmissin zaten
O zaman endişe etmeyim demi içim rahatladı valla acaba dedim benim bebe de mi sıkıntı var :)
Yok yok endise etme benim kizimin en sevdigi etkinlik o. Oyuncaklari dokup dagitip oynamamak.
Küçükler fena oluyor maalesef büyüklerin suçu tahrik edilmek
Bizde tam tersiydi. Ben tahrik ederdim. Kardesim suclu olurdu hep

Bu arada dusumu aldim. Kremimi surdum. Sacimi duzlestirdim. Esime biyiklarim belli oluyor mu alayim mi dedim. O da simdi biyik birakmak moda zaten sal gitsin dedi
terliksuu sen aklima geldin
Bir biyik bir tuvalet terligi ustune tanimam
koptum ben sal gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…