- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
peki ne ilgini cekerdi ne yapardin canin sıkılmaz miydi
tam bir oğlan çocuğu hayal ettimbizim kocaman bahçemiz bı sürü ağaç çeşit çeşit hayvanımız falan vardı:) çocuk da olsan sana göre bi is mutlaka bulunurdu:)
genelde ağaç tepelerinde dallarda yatar meyve yerdimbide bahcedeki çalı çırpı pisliği toplayip yakmayi severdim:)
tam bir oğlan çocuğu hayal ettim
Aaaa aynı benmişsinbizim kocaman bahçemiz bı sürü ağaç çeşit çeşit hayvanımız falan vardı:) çocuk da olsan sana göre bi is mutlaka bulunurdu:)
genelde ağaç tepelerinde dallarda yatar meyve yerdimbide bahcedeki çalı çırpı pisliği toplayip yakmayi severdim:)
Ayşeeee sen misincamasirlari attim makinaya
kahvaltiyi topladim
bulasik makinasini yerlestirdim
buzdolabin icini temizledim
dolaplarin icini bosaltip sildim
tezgahi temizledim parlattim
dolaplarin disini sildim
masa sandalye sildim
balkonu topladim
çop kovasini temizledim
balkonu yikadim
yikanan camasirlari astim
mutfak perdesini attim
balkonun camlarini sildim
ic cami kapiyi sildim
mutfak halisini supurup kaldirdim
yerleri supurdum
buzdolabi camasir mk.cektim altlarini sildim
koridor halilarini supurdum kaldirdim
vestiyerdeki dagnikligi topladim sildim
cocuklarin odayi topladim
nevresimleri degistirdim
giymediklerini kaldirdim
halisini supurup kaldirdim
kitapligi duzenledim
yikanan perdeyi astim
cocuklarin perdeyi attim
odayi diplice supurdum sildim
toz aldim yerlestirdim
salonun halisini supurup kaldirdim
ktuklarin alt ust supurdum tozunu aldim
salonu supurdum sildim toz aldim
yikanan perdeyi cikardim astim
kalan yerleri topladim supurdum sildim
toz aldim
bizim giymediklerimizi kaldirdim
kizimin dolabini duzenledim
kullanmadigimiz odayi topladim
balkonunu topladim
ütü yapicam.......
Aaaa aynı benmişsin
Biri 2014 diğeri 2018 doğumlu. Aralarında tam 3 yaş 10 ay varne kadardı araları
böyle duyunca diyorum ki tek çocuk çok çocukturinşallah zamanla daha düzene girer herşey Allah kolaylık versin canım
Bendeondan aramızda karış konulmaz bi çekim var bence
bide kömürlük garaj çatılarından atlamayı çok severdim negom
Benimkilerin arası da 3 yaş 9 ayBiri 2014 diğeri 2018 doğumlu. Aralarında tam 3 yaş 10 ay varYa güzel yanları da var tabii ama bazen insan bunalıyor işte.
Şimdi kaç yaşındalar? Seninkilerde kibar bir tabirle Tom ve Jerry gibi miydi?Benimkilerin arası da 3 yaş 9 ay
Benimkiler küçükken daha güzel anlaşıyorlardı, büyük incitmiyordu, küçük fena çıktıŞimdi kaç yaşındalar? Seninkilerde kibar bir tabirle Tom ve Jerry gibi miydi?
Aa bunlar benimkilerBenimkiler küçükken daha güzel anlaşıyorlardı, büyük incitmiyordu, küçük fena çıktıabinin de canına tak dedi sonunda.
Şimdi 9 ve 5. 5 yaşındalar
Küçükler fena oluyor maalesefAa bunlar benimkilerBenim büyüğümde vurmuyordu ama küçüğü biraz büyüynce saç baş yolmaya başladı. Mesela bazen iyi saatte olsunları geliyor ablası yanından geçse basıyor çığlığı hırslı hırslı. Sonra büyüğünde de filmler koptu arada kaçak göçek geçiriyor ama ona sorsan asla öyle bir şey yok.
Bugün sabah eşim ise gitti .kalkar kalkmaz hemen19 nisan ödevi
Kişisel bakım yapmak. Hep iş hep iş amaaaan
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
Sigara oyle bir illet ki hemen bitti gitti olmuyor. Ben hic icmedim ama etrafimda icenler var onlardan biliyorum. Sen bebegini dusunup birakmissin o da birakir insallah. Ama boyle yaptikca araniz dahada sogur. Inadina daha cok icer.Dün akşam sigara yüzünden kızdım içme dedim bende yeni bıraktım kokusu gelince hem midem bulanıyor bazen de canım çekiyor degisik bi duygu oluyor. Dün öğlenden beri tv nin karşısında yatıyor akşamda orda yattı zaten hala orda daha doğrusu bende yatak odasında balkonda öyle takiliyorum hiç gelip bi yerin mi ağrıyor bi sıkıntın mi var demedi .sigaraya gekinc3 d3 ben niye bırakıyorum ki diyor sen bıraktın diye benimde bırakmam gerekmiyor bana baskı yapıyorsun diyor istediğim zaman bırakırım diyo
Sagol cnm.bugun yikama isini bitirdim. Yarin topayip kaldiririm.Canım ko
canım kolay gelsin...Onu ben dün yaptım
Masallah 1 haftalik temizlik yapmissin zatenbacaklarim titriyor yigilcak gibi oluyorum 1 hafta kalkmam
Yok yok endise etme benim kizimin en sevdigi etkinlik o. Oyuncaklari dokup dagitip oynamamak.O zaman endişe etmeyim demi içim rahatladı valla acaba dedim benim bebe de mi sıkıntı var :)
Bizde tam tersiydi. Ben tahrik ederdim. Kardesim suclu olurdu hepKüçükler fena oluyor maalesefbüyüklerin suçu tahrik edilmek
koptum ben sal gitsinBu arada dusumu aldim. Kremimi surdum. Sacimi duzlestirdim. Esime biyiklarim belli oluyor mu alayim mi dedim. O da simdi biyik birakmak moda zaten sal gitsin dedi
terliksuu sen aklima geldin
Bir biyik bir tuvalet terligiustune tanimam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?