Erişteye bak ya helal olsunBu arada dusumu aldim. Kremimi surdum. Sacimi duzlestirdim. Esime biyiklarim belli oluyor mu alayim mi dedim. O da simdi biyik birakmak moda zaten sal gitsin dedi
@terliksuu sen aklima geldin
Bir biyik bir tuvalet terligiustune tanimam
Mesele sigara değil istese bırakıyor bana söylediği sözlere gıcık oluyorum . Tv nin önünde patlayacak resmenSigara oyle bir illet ki hemen bitti gitti olmuyor. Ben hic icmedim ama etrafimda icenler var onlardan biliyorum. Sen bebegini dusunup birakmissin o da birakir insallah. Ama boyle yaptikca araniz dahada sogur. Inadina daha cok icer.
Sagol cnm.bugun yikama isini bitirdim. Yarin topayip kaldiririm.
Masallah 1 haftalik temizlik yapmissin zaten
Yok yok endise etme benim kizimin en sevdigi etkinlik o. Oyuncaklari dokup dagitip oynamamak.
Bizde tam tersiydi. Ben tahrik ederdim. Kardesim suclu olurdu hep
Saldim zaten kendi istedikoptum ben sal gitsin
Artik kanka modunda takilirizErişteye bak ya helal olsunsal gitsin bacım terliksu boşver
Bu yeni nesil kocalar hep ayni ya tv ya telefon karsisindalar. Dunya yansa umurlarinda degil. Seninkine has bir ozellik degilMesele sigara değil istese bırakıyor bana söylediği sözlere gıcık oluyorum . Tv nin önünde patlayacak resmen
Aramızda bisey Yok gece sigara konusunu da normal konuştuk kavga etmedik bütün gün benimle konuşmadı ya taş olsa çatlar be ne bcm insanmisBu yeni nesil kocalar hep ayni ya tv ya telefon karsisindalar. Dunya yansa umurlarinda degil. Seninkine has bir ozellik degil
Bende duş alacağım birazdan , geçengün epilasyon aletiyle yuzumdeki tüyleri alayım dedim hep küçük sivilce doldu yüzümArtik kanka modunda takiliriz
Ee kavgada etmemissiniz. Tribi kimeAramızda bisey Yok gece sigara konusunu da normal konuştuk kavga etmedik bütün gün benimle konuşmadı ya taş olsa çatlar be ne bcm insanmis
O kadar garip bi insan ki anlatamıyorum işte, insan gelip konuşmaz mi nasılsın demez mi biliyor ağrılarım oldugunuEe kavgada etmemissiniz. Tribi kime
Hey maşallah canım ellerine sağlıkBugün sabah eşim ise gitti .kalkar kalkmaz hemen
2 mak.çamaşır katladım
Çocuklara aceleyle kahvaltı yaptırdım. Malûm çok geç kalkıyor 11 gibi işler yetişmiyor. Mutfağı temizlicektim
Buzdolabını çektim altı süpürdüm sildim yüzeyini sildim
Bul mak.çektim altını süpürdüm sildim yüzeyini yanlarını sildim
Cam.mak.çektim altını süpürdüm sildim yüzeyini yanlarını sildim
Bütün mutfak dolaplarının dışını sildim Aspiratör une varana kadar
Halısı süpürüp balkona astım
Sebzeligi çektim altını sildim sebzeligi sildim
İşler bitince mutfağın yerlerini süpürdüm sildim
Halısı serdim bidaha ince fırcayla süpürdüm
Ocağı gözlerine varana kadar sildim yan duvarı sildim
Namaz kıldım
Çocuklara bişe hazırladım
Bul.mak.boşalttım
Patlıcan tavası yaptım salonu süpürdüm
Koltukları detaylı süpürdüm
Wc ve lavoboyu yîkadım çesmelerini yîkadım
Klozeti yîkadım
Ćamaşır Serdim
Kurufasulye yaptım
Okadar yorulmuşumki eşim geldi koltukta bayılmışım
Yarın da mutfağın camlarını silmek istiyorum
Negom ben de sabah yazdığım bütün işleri ve ayrıca evin günlük işlerini yaptım. Çocukların eski oyuncaklarını buldum çok sevindiler beğendiklerini aldık kalanlar bazanın altına...Hey maşallah canım ellerine sağlık
Benim kız da 20 aylık sadece çizgi film izler oyuncakları dağıtır oynamaz17 aylik :)
Ne zaman oyun oynar bu canavarlar. Sürekli ben oynuyorum oyuncaklarla.kiz 17 aylik oyle oturupta oynamaz ki
Biri 2014 diğeri 2018 doğumlu. Aralarında tam 3 yaş 10 ay varYa güzel yanları da var tabii ama bazen insan bunalıyor işte.
Bugün öyle detaylı temizlik yapmadım süpürdüm silemedim Leyla gibiydim. Gece de bi toparladım ev toplu olunca geceden sabaha rahat oluyor özellikle mutfak
Ben öleyim o zamanooo tam ideal yaş aralığıama birazcık kıskançlık var sanki:)
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
ben bi taneyle bunalıyorum iki taneyle bunalmasan başka gözle bakardim
Ben öleyim o zaman
Aralarındaki yaş farkını geçtim ay farkı bilem yok
Küçük kızımla 12 ay var ama, az daha uğraşsam 3 tane doğacaklarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?