Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu arada dusumu aldim. Kremimi surdum. Sacimi duzlestirdim. Esime biyiklarim belli oluyor mu alayim mi dedim. O da simdi biyik birakmak moda zaten sal gitsin dedi
@terliksuu sen aklima geldin
Bir biyik bir tuvalet terligi ustune tanimam
Erişteye bak ya helal olsun sal gitsin bacım terliksu boşver

Mesele sigara değil istese bırakıyor bana söylediği sözlere gıcık oluyorum . Tv nin önünde patlayacak resmen

Bu yeni nesil kocalar hep ayni ya tv ya telefon karsisindalar. Dunya yansa umurlarinda degil. Seninkine has bir ozellik degil
Aramızda bisey Yok gece sigara konusunu da normal konuştuk kavga etmedik bütün gün benimle konuşmadı ya taş olsa çatlar be ne bcm insanmis

Hey maşallah canım ellerine sağlık

Hey maşallah canım ellerine sağlık
Negom ben de sabah yazdığım bütün işleri ve ayrıca evin günlük işlerini yaptım. Çocukların eski oyuncaklarını buldum çok sevindiler beğendiklerini aldık kalanlar bazanın altına...
Biliyor Musun sabah buraya plan yapmayınca hiçbir iş yapamıyorum evdekilere de diyorum eşime çocuklara iş yapacaksanız sabah bir kağıda yazın.,herhalde beyin bunu komut olarak algılıyor ve yapmaya çalışıyor...

İyi akşamlar kızlar. Dün bayağı bir şey yapmıştım ama buraya yazmamışım. Tuvalet, banyo ve balkon yıkandı. Çocuklar banyo yaptırıldı. Üç sepet çamaşır yıkandı ve asıldı. Bugün sadece evi süpürdüm. Ütü yapamadım. Çocuklar durmadı. Arrik sabah erken yapmayı düşünüyorum. Kişisel bakım hak getire. Sagolsun cocuklar biz de kolumuzu kaldıracak hal bırakmıyor.

Biri 2014 diğeri 2018 doğumlu. Aralarında tam 3 yaş 10 ay var Ya güzel yanları da var tabii ama bazen insan bunalıyor işte.

ooo tam ideal yaş aralığı ama birazcık kıskançlık var sanki:)

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

ben bi taneyle bunalıyorum iki taneyle bunalmasan başka gözle bakardim

Bugün öyle detaylı temizlik yapmadım süpürdüm silemedim Leyla gibiydim. Gece de bi toparladım ev toplu olunca geceden sabaha rahat oluyor özellikle mutfak

sen artık başkan yardımcısının yardımcısısın musluk artık gözler senin üstünde
ellerine sağlık

ooo tam ideal yaş aralığı ama birazcık kıskançlık var sanki:)

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

ben bi taneyle bunalıyorum iki taneyle bunalmasan başka gözle bakardim
Ben öleyim o zaman
Aralarındaki yaş farkını geçtim ay farkı bilem yok
Küçük kızımla 12 ay var ama, az daha uğraşsam 3 tane doğacaklarmış

Ben öleyim o zaman
Aralarındaki yaş farkını geçtim ay farkı bilem yok
Küçük kızımla 12 ay var ama, az daha uğraşsam 3 tane doğacaklarmış

sen benim gözümde herşeyden muafsin zaten
ay farki var diye üçüz değil sanma bence üçüz sayılır Allah kolaylık versin canım

şimdi kaç yaşında seninkiler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…