Düzenli Evimiz & Hayatımız

ozellikle acip sormadim ogluyla konusuyodu ayseyle de konusim (huzursuz edim)ver demis. naptin biseyler dedi oglu zayifmis oruc tutarsa hastanelik olurmus bende kete yaptim biraz yeter ona dedim buzluga koyma heba olur dedi. ki biz her gittigimizde dolaptan isitir sen yapiodun dedim bana bakma ben ustayim dedi migren sebebi

Kızzz bana bunu diyecek kv daha dünyaya gelmedi
Sende bir şey demedin mi

Afrikadakiler ölmek için baya bekliyolar zayıflık sağlıktır.

Gülerek cevaplar vermek lazım yediği önde yemediği arkasında erkeklerin. Şişmanlasa daha mı iyi?
Hem oruç şifadır nasıl hastanelik olunuyor?

Neden kuzum? Kendini ifade etmek direk sana söylenen lafı reddetmep ayıp değil.

Bi tanecik oğlu varsa bi tanede ayşe var. Tek yani başka yok. Ayşeyi ayşe koruyacak.
kendime guvenemem her konuda. kendimden cok ödün verdim alistilar böyle yapinca

bugün de ruh hastasına doyduk çok şükür

sen kendini sıkma. sen ağzınla kuş tutsan boz hoc ogozlo totolmos kos yomoyoz derdi

derdi derdi. konusmicam artik aradiginda

konusma Ayşe ben de konuşmuyorum çoğu zaman. insan yapa yapa alışıyo herşeye. senin neye ne tepki vereceğini bildiği için lafı istediği yere getirmiş.
bundan sonra lafi bi yere getirmeye çalıştığını anlarsan alakasız saçma sapan bişey sor lafı değiştir.

Valla negom bırak Özgür olsunlar İnan yıllardır hep dur sus çocuklara...alt kattakileri görünce aşırı mahcubiyet hissi daha zor... çocuklar dışarı da çıkamıyor bırakalım alt kat problemi yoksa enerjilerini atsınlar...
Benim hayalim hep alt katının da bizim olduğu bir evde yaşamaktı tabii alt katı da satın alabilmek çok zor kendi evimize geçeli 1,5 yıl oldu zaten. Kp çocuklarını seviyor gerisini düşünme....
Bi de benimki otizmli ya kendi kendine koşup zıplıyor filan düşün benim stresimi ses gidiyor alt kata diye...Sen sağlıklı çocuklarının özgürce koşturmasının tadına çıkar bence....

Canım ordan bakınca kp seviyor toz pembe görünebilir ama o iş öyle değil.
Çocuklar her zaman özgür olacağı alanı da bilmeli duracağı alanı da. Kuralsız özgür büyütülen çocukları tasvip etmiyorum ben. Kurallar üzerine kurulu bir dünya da çocuklar öğrenmeye evde böyle ufak tefek konularla başlarlar.
Nasılsa yabancı yok diye canının istediği her an hoplayıp zıplayamaz, bu bencillik olur, başkalarını rahatsız edebileceğinin farkında olacak bilinçte olsunlar her zaman.
Her şeyin bir vakti bir yeri olduğunu bilmeli bütün çocuklar.

Haklısın tabii ki ama sürekli sus dur diyoruz ya biz çocuklara. O da şimdiki ortamda haksızlık gibi geliyor. O yüzden sizin duruma toz pembe bakıyorum

diyemem ki ben Nego elim ayagim titrer kalirim öyle cevap veremem
Sende haklısın herkes bir değil ama kırmadan da kendini ifade edebilirsin, sana böyle konuşmasına izin verme canım sen de değerlisin, onun oğlu değerliyse
En güzeli, merhaba merhaba bazılarına.
Benim ki böyle açık açık demez dese alır cevabını, sinsi olanla uğraşmak da zor5

Haklısın tabii ki ama sürekli sus dur diyoruz ya biz çocuklara. O da şimdiki ortamda haksızlık gibi geliyor. O yüzden sizin duruma toz pembe bakıyorum
Canım benim bu şimdi ki durumla alakalı değil genel bir durum benim kastettiğim.
Sürekli dur sus niye diyelim.
Herkesin hayatı uzaktan hoş görünebilir, bende senin gibi kimseye yakın olmadan bir evde oturmayı tercih ederdim mesela, senin hayatın da bana toz pembe bu durum da.
Sabahın 6 sında koşturmayı hiç bir şartta koşul da hoş göremem ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…