- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Meraklandırmak için yazdığımı düşünen sensin, mesaj gitmesi gereken yere gittiİyi de meraklandıran sensin, suç benim mi yani
İki cam silmekYapmamissin belli oldu yazis tarzin degismis aniden
Cezayi yapmamanin cezasi ne acaba
Günaydın canımGunaydin kizlar
Bu arada ödev verirken, madde yazarken şu işareti kullanırdımonu bile kopyalıyorlar ya pes artık
Evdeeeeeyiiiim hemen silerim negom. Bugün her dersten birer test çözücem ve işyeri için rapora devam....23 nisan ödevi
Buzdolabının üstünü silmek, ben silicem siz de mahrum kalmayın, çabuk tozlanıyor
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
Naptı çocuklar negom? Bizimki de şarj kablosunu koparmış babası markete gitti bulabilirse alacakGidiyorum ben sabah sabah dellendim çocuklara
Benimkide öylede bir kısmı dışarda
taze olmaz koyma dedi kv kisisi heba olurmus yaptiklarim ondan sordum. kete pogaca o tarz
Eline sağlık canım
Tam olarak ne mesela, ben her şeyi koyuyorum, piştikten sonra soğuyunca hemen taze taze ararım
Allah kolaylık versin
Eline sağlık canım
taze olmaz koyma dedi kv kisisi heba olurmus yaptiklarim ondan sordum. kete pogaca o tarz
Benimkide öylede bir kısmı dışarda
cekmek zor oluyo mu senin de:) benim hep eşim çekiyo
Büyük dolap zor geliyo ama getirtiyorum eşte o an ordaysa ittirir. Üstünü silcez karıştırma altını.
Ah ah sormaçünkü etrafın yaratıcı insanlarla dolu
Allah sabır versin sana
Tamam canım kolay gelsinEvdeeeeeyiiiim hemen silerim negom. Bugün her dersten birer test çözücem ve işyeri için rapora devam....
Çok gürültü yapıyorlar canım erken saatte, yani 5 de 6 da olacak şey değil. O yüzden sevmiyorum aile binasını, çocuklarda birilerini rahatsız ederim algısı oluşmuyor, dedeleri onlar atlayıp zıpladıkça bana şarkı gibi geliyor dediği için (bana her zaman gelmiyor ya da sanki ona soran olduNaptı çocuklar negom? Bizimki de şarj kablosunu koparmış babası markete gitti bulabilirse alacak
Tamam canım da sen silme kolun iyi değil
Günaydın canımGüüüünaaayyydııınnnnn
Kaynanan çok biliyortaze olmaz koyma dedi kv kisisi heba olurmus yaptiklarim ondan sordum. kete pogaca o tarz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?