Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eline sağlık canım

Tam olarak ne mesela, ben her şeyi koyuyorum, piştikten sonra soğuyunca hemen taze taze ararım

Allah kolaylık versin

Eline sağlık canım
taze olmaz koyma dedi kv kisisi heba olurmus yaptiklarim ondan sordum. kete pogaca o tarz

taze olmaz koyma dedi kv kisisi heba olurmus yaptiklarim ondan sordum. kete pogaca o tarz

Kv ne bir adet şeffaf koli bandı hediye ediyorum.
Şeffaf böyle yapıştırdığın yerde yok gibi.

Sen niye soruyon yaptıklarından 2 parça koy dene görücen. Ekmek koy taze taze çıkınca çıtır çıtır çıkar.

çünkü etrafın yaratıcı insanlarla dolu
Allah sabır versin sana
Ah ah sorma
Evdeeeeeyiiiim hemen silerim negom. Bugün her dersten birer test çözücem ve işyeri için rapora devam....
Tamam canım kolay gelsin
Naptı çocuklar negom? Bizimki de şarj kablosunu koparmış babası markete gitti bulabilirse alacak
Çok gürültü yapıyorlar canım erken saatte, yani 5 de 6 da olacak şey değil. O yüzden sevmiyorum aile binasını, çocuklarda birilerini rahatsız ederim algısı oluşmuyor, dedeleri onlar atlayıp zıpladıkça bana şarkı gibi geliyor dediği için (bana her zaman gelmiyor ya da sanki ona soran oldu başka eve gidince de ses yapmak istiyorlar ben geriliyorum)
günaydın kızlar:) :)

benim buzdolabı gömme duruyo negom ama silecek bı yer bulurum:)
Nego
Tamam canım da sen silme kolun iyi değil
Güüüünaaayyydııınnnnn
Günaydın canım
Kaynanan çok biliyor yıllardır koyarım büyük nimet dondurucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…