- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
yaza.mlyom
kizlar buzluga ne atilir hamurisi olarak ?
cikarinca taze oluyor mu
Bak Bonuscan bu işin de pratiği var öyle yaparken kendinden geçmeyeceksin
Sabah yaptım krep krep.
B. Makinesini çalıştırdım.
Elde yıkanacak tencere, tavalar ve plastik kaplar vardı onları yıkadım, suyu akınca kurulayıp kaldırdım.
Salonu topladım.
Salon ve mutfağı süpürdüm.
Mutfağı sildim.
Balkon mu, oturma odası mı belli olmayan balkonu süpür sildim. Tozunu aldım, camların önünü sildim.
B. Makinesini boşalttım.
Tuvaleti bir elden geçirdim.
Eşim 14-15 arası marketten aldıklarını getirdi yerleştirdim.
Bir poşette sıvı sabun patlamıştı, içindekileri yıkadım.
Sıvı sabun dolu poşeti atacakken, hadi ziyan olmasın dedim; soğan, patates kovamı, çekmeceye asılı küçük çöp kovamı yıkadım. Kuruladım ve soğan ile patatesleri kovalara koydum.
Su sebilini sildim.
Kızımı emzirdiğim aralarda ya çocukların odasına ördüğüm paspasa devam ettim ya Call of dutty oynadım ya da buraya takıldım.
Akşam yemeği, topla, makineye koy.
Ütülenecek iki pantolon, bir gömlek vardı ütüledim.
Küçüğüm koltuğa sabitledi, oturuyorum
Not: Aman Allah'ım holü de süpürdüm onu da ekleyelim please. Eklemezsem ölürüm. Bana biden de sipariş gelmişti bir ara onları da yerleştirmiştim. Holü süpürmek önemli.
Tam olarak ne mesela, ben her şeyi koyuyorum, piştikten sonra soğuyunca hemen taze taze ararımkizlar buzluga ne atilir hamurisi olarak ?
cikarinca taze oluyor mu
Allah kolaylık versinKafayı iyice tırlattım sanırım. Buna cevap attım sanıyorum, atmamışımİyi oluyor ödevler ya, ertelediğin bir şey varsa yapıyorsun da benim bir tam düzene sokmam lazım her yanı
Eline sağlık canımKahvalı masasını tive tezgah üstünü topladım
Bulaşıkları makineye koydum
Yemek yaptım
Oturma odasını topladım
Markete gittim alınanları yıkadım kuruladım yerleştirdim
Lavabo üzerini cifledim
Wc ve lavaboyu yıkadım
Börek yaptım mutfak yine battı yine toparladım bulaşıkları makineye koydum bu kadar
Güncelleme: ütü yoktu bu arada
Kim kopyalıyorBu arada ödev verirken, madde yazarken şu işareti kullanırdımonu bile kopyalıyorlar ya pes artık
Fesleğen senin adını meraklı koydumKim kopyalıyor
Ben anlamadım
Günaydın hayırlı sabahlarDün balkon susledi kızımla eşim balon yapıştırmak istemiş kızım babasıda silikon sıkıp yapıştırmış
İyi de meraklandıran sensin, suç benim mi yaniFesleğen senin adını meraklı koydum
Bide çıkmasın camdan kafanın etini yerim dedim :)) süsler çıkınca çıkariçakmis camdan sinir krizi geçirecektimkoli bandıyla yapışırdı oysa ki
Yapmamissin belli oldu yazis tarzin degismis anidenyaza.mlyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?