Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahvalı masasını tive tezgah üstünü topladım
Bulaşıkları makineye koydum
Yemek yaptım
Oturma odasını topladım
Markete gittim alınanları yıkadım kuruladım yerleştirdim
Lavabo üzerini cifledim
Wc ve lavaboyu yıkadım
Börek yaptım mutfak yine battı yine toparladım bulaşıkları makineye koydum bu kadar
Güncelleme: ütü yoktu bu arada

kizlar buzluga ne atilir hamurisi olarak ?
cikarinca taze oluyor mu

Çiğ hamurda ve kekte dahil her çeşit hamur işi koyuluyo. Nasıl koyarsan öyle çıkıyor. Taze koyarsan taze bayat koyarsan bayat.

Çıkarınca poşetten çıkartıp çözdürürsen en güzeli. İster tavada ısıt ister bi 5 dk fırınla ısıtma amaçlı.

Nego veresin bana yarın ayrıntılı karton çöpü toplama ödevi kestim biçtim döktüm pişman değilim
Bak Bonuscan bu işin de pratiği var öyle yaparken kendinden geçmeyeceksin Ben yanıma poşet alırım kestikçe içine atarım  sen bile bu kadar kendinden geçtin acep
Tiz bugün onlar toplana

Eline sağlık canım
kizlar buzluga ne atilir hamurisi olarak ?
cikarinca taze oluyor mu
Tam olarak ne mesela, ben her şeyi koyuyorum, piştikten sonra soğuyunca hemen taze taze ararım
Kafayı iyice tırlattım sanırım. Buna cevap attım sanıyorum, atmamışım İyi oluyor ödevler ya, ertelediğin bir şey varsa yapıyorsun da benim bir tam düzene sokmam lazım her yanı
Allah kolaylık versin
Eline sağlık canım

Ben dün çok yoruldum, artık akşam bacaklarımın ağrısı tavan yaptı. Çok da bir şey yapmadım ama.

Klasik evi toplama faslı
Çocukların süsü asmakla uğraştım, video çekmek zaten 1 saat sürdü olmadı baştan
Tabi video çekmeden önce salonun halıları kaldırdım, koltuğu çektim kenara
Öğle yemeği yaptım, onlar yerken dağınıklıpı topladım, eşyaları geri yerine koydum
Akşam yemeği için oğlumla sulu köfte yaptık
Dizimi açıp ütünün başına geçtim
Kumaş pantolonlar kaldı onlar da bugün inşallah
Süpürme falan yapmadım dün

Bugün çok işim var çok

Bugün yapmam gerekenler

Ütü yapmak
Evi güzelce süpürmek, silmek, toz almak
Ramazan süsü asmak
Çörek yapmak
Çıkabilirsem ip almak için dışarı çıkmak
Çamaşır asmak
Wc, banyo temizlemek
Bütün çöpleri değişmek

Umarım yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…