- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ne çabuk gi maşallah. Çok yüklenmede yeni iyilesiyonçamaşır katlayıp kaldırdım ben. banyoyu temizlemeye gidiyom:)
Ben de pratik diye 3in1'lere sardım. Sabahları türk kahvesi, menengiç veya dibek kahvesi yapar içerim. Kahve makinesi var ama ben yumuşak içim seviyorum. Öyle sırf espresso beni bozuyor. Gerçi kahve ve makine kalitesine göre espressoyu da sade içebilirim. Süt köpüğü yapmaya da üşendiğimden basıyorum 3 ü 1 aradayı bünyeye. Kahve mi, değil ama sigarayı bir şey olmadan içemiyorum.Granül kayfemarka adı yazmayı sevmiyorum da
Türk kahvesini de dibekle karıştırıyorum sade Türk kahvesi sevmiyorum.
Yok çok durmaz dışarda eksikleri alıp gelirakşam mı gelcek eşin
Yok öyle üçü bir arada kullanmıyorum onlar çok zararlı diyorlar, kahve ve kreması ayrı ayrı aldırıyorum, çok pahalı onlar da yaBen de pratik diye 3in1'lere sardım. Sabahları türk kahvesi, menengiç veya dibek kahvesi yapar içerim. Kahve makinesi var ama ben yumuşak içim seviyorum. Öyle sırf espresso beni bozuyor. Gerçi kahve ve makine kalitesine göre espressoyu da sade içebilirim. Süt köpüğü yapmaya da üşendiğimden basıyorum 3 ü 1 aradayı bünyeye. Kahve mi, değil ama sigarayı bir şey olmadan içemiyorum.
İlacın bitmiş eczaneye gitcem şimdi ya. Gidin gelim basliyim iyi su miTamm şimdi gidiyorum bırakıyorum telide. 14.25 başlangıç bitişte 16.00 olsun
Yok çok durmaz dışarda eksikleri alıp gelir
Yok öyle üçü bir arada kullanmıyorum onlar çok zararlı diyorlar, kahve ve kreması ayrı ayrı aldırıyorum, çok pahalı onlar da ya
İlacın bitmiş eczaneye gitcem şimdi ya. Gidin gelim basliyim iyi su mi
Evet canım içinde kahve hariç her şey var. Geçen bittiler, gün boyı süt kaynatıp köpürtmekten doğru düzgün bir şey yapamadım. Akşama doğru online siparişten sırf krema için bir dünya şey aldım. O da uğraştırıcı. Makine sinirimi oynattı. Sigara ile ikisini bir arada içiyorum maalesef, sigara için baştan kahve yapmak çok zorYok çok durmaz dışarda eksikleri alıp gelir
Yok öyle üçü bir arada kullanmıyorum onlar çok zararlı diyorlar, kahve ve kreması ayrı ayrı aldırıyorum, çok pahalı onlar da ya
Hala uyuz
gülben uyuz olsada düzenlemesi iyi şarkının ah Kayahan ❤
Ne çabuk gi maşallah. Çok yüklenmede yeni iyilesiyon
Yok çok durmaz dışarda eksikleri alıp gelir
Canım filtre kahvem de var french press de ama ben granül seviyorumen iyisi bi french press alıp kendin demle. bu granüller de hiç iyi değil negomben de kahve makinesi alcam diye french press almadim ama is yerinde demleyip içiyoruz kahveyi. granulle coooooookkkk fark var arada
ha iyi çabuk gelecekse
Canım filtre kahvem de var french press de ama ben granül seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?