Düzenli Evimiz & Hayatımız

Granül kayfe marka adı yazmayı sevmiyorum da
Türk kahvesini de dibekle karıştırıyorum sade Türk kahvesi sevmiyorum.
Ben de pratik diye 3in1'lere sardım. Sabahları türk kahvesi, menengiç veya dibek kahvesi yapar içerim. Kahve makinesi var ama ben yumuşak içim seviyorum. Öyle sırf espresso beni bozuyor. Gerçi kahve ve makine kalitesine göre espressoyu da sade içebilirim. Süt köpüğü yapmaya da üşendiğimden basıyorum 3 ü 1 aradayı bünyeye. Kahve mi, değil ama sigarayı bir şey olmadan içemiyorum.

akşam mı gelcek eşin
Yok çok durmaz dışarda eksikleri alıp gelir
Yok öyle üçü bir arada kullanmıyorum onlar çok zararlı diyorlar, kahve ve kreması ayrı ayrı aldırıyorum, çok pahalı onlar da ya

Yok öyle üçü bir arada kullanmıyorum onlar çok zararlı diyorlar, kahve ve kreması ayrı ayrı aldırıyorum, çok pahalı onlar da ya

3 ü bir aradalar çok içince bağımlılık yapıyor zaten 1 aydır yeni içtim bende. Sade granül kahve türk kahvesi yada frençte filtre kahve içiyorum

Evet canım içinde kahve hariç her şey var. Geçen bittiler, gün boyı süt kaynatıp köpürtmekten doğru düzgün bir şey yapamadım. Akşama doğru online siparişten sırf krema için bir dünya şey aldım. O da uğraştırıcı. Makine sinirimi oynattı. Sigara ile ikisini bir arada içiyorum maalesef, sigara için baştan kahve yapmak çok zor

en iyisi bi french press alıp kendin demle. bu granüller de hiç iyi değil negom ben de kahve makinesi alcam diye french press almadim ama is yerinde demleyip içiyoruz kahveyi. granulle coooooookkkk fark var arada

ha iyi çabuk gelecekse

Canım filtre kahvem de var french press de ama ben granül seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…