Düzenli Evimiz & Hayatımız

Camları siler evi de süpürür ama hayatta toz almaz onun için çok gereksiz bişey bu

aa ne güzel ben de mutfakta vakit geçirmeyi çok severim

ben de çok severim ama mutfak ufak İstanbul'daki evleri biliyosun:) ve havalandırmaya bakiyo ışık almiyo. durdukça içim kararıyo burdaki mutfakta

ben de çok severim ama mutfak ufak İstanbul'daki evleri biliyosun:) ve havalandırmaya bakiyo ışık almiyo. durdukça içim kararıyo burdaki mutfakta
Evet hele yeni evlerde hepten küçücük. İnşallah kocaman mutfaklı ferah bahçeli bi ev almak nasip olur

ilk evleneceğimiz zaman kiralık bi ev bakıyoruz eşim ev çok güzel diye zorla götürdü bi yere geziyoz geziyoz mutfak yok. E dedim hani mutfak meğer eşim görürsem tutmam diye göstermemeye çalışıyomuş iki kişi aynı anda mutfakta asla bulunamazdı

öyle mutfaktan bı sürü gördüm burda bunun büyüklüğü idare eder ama ışık almiuo işte yeni binada ev tutsan en az 3500 tl kirasi
bir an önce gitsek süper olacak senin mutfağın baya güzel ama maşallah

ever çok pahalı kiralar
evet çok şükür içime sinen bi yer bulabildim balkonu çok küçük ben de o yönünü sevmedim ama olsundu

Çamaşır topladım, yenileri makineye attım. Aktivite kutularını dolaba kaldırdım. Beşiğin ve kızımın yatağının nevresimlerini değiştim yine. Küçüğünün burnunun ucunda yara var, dokundurtmuyor burnunu silmeye kalkınca kanıyor. Zaten dokundurtmuyor. Ablasının nevresimlere azıcık kan ile bolca sümük bulaştırmış. Sağolsun var olsun. Şimdi uyuttum bebeyi, işe döneceğim ama midem de hamsiler horon vurmaya başladı

Süpürge de tmm. Ne pisirceniz gi. Karnı yarık var iki tane yanına napsam
Ben et çıkardım kavurucam. Yanına bir pilav çeviririm bitti. Yesinler. Kendime akşama makarna yapıp ergenliğime dönerek yoğurtlayıp yemek istiyorum. Çay demleyip sadece zeytin, domates salatalık ve peynir de yeme olasılığım yüksek.

Kiz et kavuracakmissin. Makarnayi falan ne edecen ne guzel yemek yapacakmissin iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…