- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Anam herkes işini bitirdi yine ben kaldım ya
Camları siler evi de süpürür ama hayatta toz almaz onun için çok gereksiz bişey bu
aa ne güzel ben de mutfakta vakit geçirmeyi çok severim
o da benim çocuğumaltta yazani da kocan icin yazdin sandim yaaa
Evet hele yeni evlerde hepten küçücük. İnşallah kocaman mutfaklı ferah bahçeli bi ev almak nasip olurben de çok severim ama mutfak ufak İstanbul'daki evleri biliyosun:) ve havalandırmaya bakiyo ışık almiyo. durdukça içim kararıyo burdaki mutfakta
Mutfak topladim şimdi süpürüp silcem 15 dakikaNegom duymasın çok tembelim bugün hiç kalkasim yok 15 dakika yapacam sanırım. 15 dakika mutfak toplama,
Evet hele yeni evlerde hepten küçücük. İnşallah kocaman mutfaklı ferah bahçeli bi ev almak nasip olur
ilk evleneceğimiz zaman kiralık bi ev bakıyoruz eşim ev çok güzel diye zorla götürdü bi yere geziyoz geziyoz mutfak yok. E dedim hani mutfak meğer eşim görürsem tutmam diye göstermemeye çalışıyomuş iki kişi aynı anda mutfakta asla bulunamazdı
ever çok pahalı kiralaröyle mutfaktan bı sürü gördüm burdabunun büyüklüğü idare eder ama ışık almiuo işte yeni binada ev tutsan en az 3500 tl kirasi
bir an önce gitsek süper olacaksenin mutfağın baya güzel ama maşallah
Ben kabak yaptımSüpürge de tmm. Ne pisirceniz gi. Karnı yarık var iki tane yanına napsam
Ben et çıkardım kavurucam. Yanına bir pilav çeviririm bitti. Yesinler. Kendime akşama makarna yapıp ergenliğime dönerek yoğurtlayıp yemek istiyorum. Çay demleyip sadece zeytin, domates salatalık ve peynir de yeme olasılığım yüksek.Süpürge de tmm. Ne pisirceniz gi. Karnı yarık var iki tane yanına napsam
Evet birde Jacobs monarch gold güzelgold mu
Kiz et kavuracakmissin. Makarnayi falan ne edecen ne guzel yemek yapacakmissin isteBen et çıkardım kavurucam. Yanına bir pilav çeviririm bitti. Yesinler. Kendime akşama makarna yapıp ergenliğime dönerek yoğurtlayıp yemek istiyorum. Çay demleyip sadece zeytin, domates salatalık ve peynir de yeme olasılığım yüksek.
Mende severem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?