Düzenli Evimiz & Hayatımız

cadede ya da caddeye yakin mi

Allah kolaylık versin canım

ayseMsb canım ben hala kalkmadim oğlan uyansin öyle devam etcem işlerime
Evet tam cadde üstü bide arka tarafta bina yıkmışlar kentsel dönüşüm için bence ordan çok geliyo

Evet tam cadde üstü bide arka tarafta bina yıkmışlar kentsel dönüşüm için bence ordan çok geliyo

o zaman dediğin gibi kentsel dönüşüm yüzünden olmuştur. benim de ilk evimde karşımda bina yapiliyodu. resmen eve toz doluyodu
ama iyi yönden bakmaya çalışırak İstanbul'da üç ayda bitiriyolar binayi pawim az daha sabır

Daha başlamamışlar ama inşallah eski evde 3 gün almıyım böyle olmuyodu takıntı haline getirmem inşallah
Uyuyo mu bebişcik

Daha başlamamışlar ama inşallah eski evde 3 gün almıyım böyle olmuyodu takıntı haline getirmem inşallah
Uyuyo mu bebişcik

kocana aldirirsan takıntı olmaz ama mesela benimki hayatta toz almaz

uyuyo canım:) uyansin balkona cikarcam:) sonra da beraber tatlı yaparız:) bütün gün mutfaktan oturmak istiyo orda oynamak istiyo

uyuyo canım:) uyansin balkona cikarcam:) sonra da beraber tatlı yaparız:) bütün gün mutfaktan oturmak istiyo orda oynamak istiyo
Camları siler evi de süpürür ama hayatta toz almaz onun için çok gereksiz bişey bu

aa ne güzel ben de mutfakta vakit geçirmeyi çok severim

altta yazani da kocan icin yazdin sandim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…