Bu ev çok toz oluyo ya ben böyle toz görmedim hergün toz alıyom hergün tozOva ova hala neresi pis o evin ya
Bu ev çok toz oluyo ya ben böyle toz görmedim hergün toz alıyom hergün toz
Evet tam cadde üstü bide arka tarafta bina yıkmışlar kentsel dönüşüm için bence ordan çok geliyocadede ya da caddeye yakin mi
Allah kolaylık versin canım
ayseMsb canım ben hala kalkmadim oğlan uyansin öyle devam etcem işlerime
Evet tam cadde üstü bide arka tarafta bina yıkmışlar kentsel dönüşüm için bence ordan çok geliyo
Daha başlamamışlar ama inşallaho zaman dediğin gibi kentsel dönüşüm yüzünden olmuştur. benim de ilk evimde karşımda bina yapiliyodu. resmen eve toz doluyodu
ama iyi yönden bakmaya çalışırak İstanbul'da üç ayda bitiriyolar binayi pawim az daha sabır
Daha başlamamışlar ama inşallaheski evde 3 gün almıyım böyle olmuyodu takıntı haline getirmem inşallah
Uyuyo mu bebişcik
Camları siler evi de süpürür ama hayatta toz almaz onun için çok gereksiz bişey bukocana aldirirsan takıntı olmazama mesela benimki hayatta toz almaz
uyuyo canım:) uyansin balkona cikarcam:) sonra da beraber tatlı yaparız:) bütün gün mutfaktan oturmak istiyo orda oynamak istiyo
Daha gitmedin miiiğğğMaraton a gelecek var mi gi
Ben vileda yapcam sonra da yemek yapcam hade eşlik edeyim sanaUc buçuk maratonuna arkadaş arıyorum
Evet bizde de pek duyulmadı ama bizim apartmandaki tüm çocuklar bayrak salladilar çok mutlu oldu :)Ya marş çalındı çok iyi duyulmadı. Balon atmadılar ne bilim eşim kendi okulundan atmaya gitti adam :))
Benimkide öpüyor camları yaaEvin tüm camları leş gibi kız bir de yalıyor onları dışarıdan yağmur çamur izi içeriden salya izi
Eczaneye gittim şimdi geldim nöbetçi aradım bide tatil misti bugunDaha gitmedin miiiğğğ
Hayırdır hasta mı var geçmiş olsunEczaneye gittim şimdi geldim nöbetçi aradım bide tatil misti bugun
Negom duymasın çok tembelim bugün hiç kalkasim yok 15 dakika yapacam sanırım. 15 dakika mutfak toplama,Hayırdır hasta mı var geçmiş olsun
Haydi kalk gidek
altta yazani da kocan icin yazdin sandim yaaakocana aldirirsan takıntı olmazama mesela benimki hayatta toz almaz
uyuyo canım:) uyansin balkona cikarcam:) sonra da beraber tatlı yaparız:) bütün gün mutfaktan oturmak istiyo orda oynamak istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?