- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Ben dilerken peşimden temiz aynaları yalayan oğlum varken çok zor27 nisan ödevi
Aynaları silmek
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
Mor Vampirella
chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
Eline sağlıkGünaydınn
Sahurdan kalan bulaşıkları hallettim
Oğlumun kahvaltısını hazırladım topladım
Tezgahı ocağı sildim
Buzdolabında bir raf temizledim atılacakları attım
Aynaları sildim zaten iki tane
evin en çok gözümde büyüyen yeri kitaplık toplam 20 raf var belki bugün bi 3 raf hallederim
Kolay gelsinGünaydın
Bize maaile gün yeni aydı
Bugün çok işim var. Görev harici günlerdir camların iç kısmını boşluyordum el izinden geçilmiyor, onlar silinecek.
Günaydın
Sapır saçma bir uyku duzensizligimiz oldu. Bu işi nasıl halledeceğiz bilmem. Dün saat 3 te hala cocuklar oyun oynuyordu.
Benim aynalar son zamanlarda sildikçe iz bırakır oldu. Söyle karşısına geçip doya doya bakamıyorum sildikten sonra.. cam suyu kullanıyorum, silikonlu şu kullanıyorum. Bir de rossmandan yeni bezler almıştım küçük kare. Mikrofiber. Yeni diye onlarla sildim gene olmadı.. bez olarak ne kullanıyorsunuz? Ben de hav kalıyor hep...
Hazir satilan cam bezleri dimi. Bimde falan olan şu sari bezlercam bezi kullan canım. deterjan çok islediyse o de parlaklığı etkiliyo. uzun süre sadece cam bezi kullanmanı tavsiye ederim.
Duru su ile sil arkasında cam bezi ile kurula. Kullandığın deterjanlar yapıyor.Günaydın
Sapır saçma bir uyku duzensizligimiz oldu. Bu işi nasıl halledeceğiz bilmem. Dün saat 3 te hala cocuklar oyun oynuyordu.
Benim aynalar son zamanlarda sildikçe iz bırakır oldu. Söyle karşısına geçip doya doya bakamıyorum sildikten sonra.. cam suyu kullanıyorum, silikonlu şu kullanıyorum. Bir de rossmandan yeni bezler almıştım küçük kare. Mikrofiber. Yeni diye onlarla sildim gene olmadı.. bez olarak ne kullanıyorsunuz? Ben de hav kalıyor hep...
Hazir satilan cam bezleri dimi. Bimde falan olan şu sari bezler
Sirkeli su kullanıyordum eskiden. Silvadan aldığım bir bez var onu kullanıyorum durulama kurulama gerektirmiyor. Bir de kurulama yaptığınız bez pamuklu olsun. Eski bir atlet falan varsa kesin bez yapın.Günaydın
Aa en sevdiğim27 nisan ödevi
Aynaları silmek
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
Mor Vampirella
chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
en iyisi eskimiş adam atleti.Günaydın
Bugün çok uykusuzum çorba makarna yapcam benacaba iftar menünüz nedir hanımlar?
İskender, düğün çorbası, salata, pilavacaba iftar menünüz nedir hanımlar?
ben de sulu bir yemek istiyorum da ne olsa bilemedim. çorbam var. dünden kısır börek falan var. taze fasulye ya da bamya falan mı yapsam.İskender, düğün çorbası, salata, pilav ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?