Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eline sağlık
Günaydın

Bize maaile gün yeni aydı

Bugün çok işim var. Görev harici günlerdir camların iç kısmını boşluyordum el izinden geçilmiyor, onlar silinecek.
Kolay gelsin

Günaydın
Sapır saçma bir uyku duzensizligimiz oldu. Bu işi nasıl halledeceğiz bilmem. Dün saat 3 te hala cocuklar oyun oynuyordu.

Benim aynalar son zamanlarda sildikçe iz bırakır oldu. Söyle karşısına geçip doya doya bakamıyorum sildikten sonra.. cam suyu kullanıyorum, silikonlu şu kullanıyorum. Bir de rossmandan yeni bezler almıştım küçük kare. Mikrofiber. Yeni diye onlarla sildim gene olmadı.. bez olarak ne kullanıyorsunuz? Ben de hav kalıyor hep...

cam bezi kullan canım. deterjan çok islediyse o de parlaklığı etkiliyo. uzun süre sadece cam bezi kullanmanı tavsiye ederim.

Duru su ile sil arkasında cam bezi ile kurula. Kullandığın deterjanlar yapıyor.

Sirkeli su kullanıyordum eskiden. Silvadan aldığım bir bez var onu kullanıyorum durulama kurulama gerektirmiyor. Bir de kurulama yaptığınız bez pamuklu olsun. Eski bir atlet falan varsa kesin bez yapın.

Gece 5te yattım proje vardı teslim edilecek sabah 9 buçukta geri kalktım projeyi bitirmeye.
Projeden önce banyoyu toparladım süpürdüm elimle sildim
Koridoru ve salonu süpürdüm dik süpürgeyle
Köpeciğimi çişe çıkardım
İşe oturdum daha yeni kalktım
Ödevi geçen hafta yapmıştım ama bida yapıvereyim uykusuzlukta bayılmadan evvel
çamaşır yıkanıyo onu asarım yemek yaparım sonra

en iyisi eskimiş adam atleti.
Hey gözünü sevdiğim anneler, her şeyin en iyisini bilirler. mikrofiber de neymiş.

sirkeli suya bir damla şampuan katıp silen var parlak oluyormuş. dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…