- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Saolasin canım evde vardı içeyim :)Sahurdan sonra mide koruyucu iç ya da yemeden önce. Benim de çok ağrır mide koruyucu içersem ağrımıyor. Bir de soda da iyi gelir. Yiyip uyuduğumuz için oluyor
Bende bugün hasta oldum gi. Niye böyle çarpılmış gibi oldum hiç bilmiyorum. Bakalım yarın napcam.Ben daha yeni kendime geldim. Fena çarptı beni oruç. Hiç böyle olmazdım. Kıza da adam baktı ama neden böyle oldum anlamadım. 1 demlik çay 2 litre su içtim anca kendime geldim.
ben de bi kaç senedir bu sebepten, iftarda yediğimle tutuyorum. sahurda kalkıp bolca su içip yatıyorum. bunu yaptığımdan beri sorunum kalmadı. Çok şükür.Bende yaptım ödevi aynalar tamam di ne güzel parlatmistim ama wc banyo temizlerken tüm aynalara buse kondurmus bebetekrar sildim yemek yaptim. Sahurda ne yersem yiyim midem çok ağrıyor iftara kadar da ağrıdı bugün sahur yapmadan tutsam da enerjim hiç kalmıyor varsa bi öneriniz alırım
Bende bugün hasta oldum gi. Niye böyle çarpılmış gibi oldum hiç bilmiyorum. Bakalım yarın napcam.
Negoya bişey mi olmuş
Negoya bişey mi olmuş
Nasıl oldunBende bugün hasta oldum gi. Niye böyle çarpılmış gibi oldum hiç bilmiyorum. Bakalım yarın napcam.
Niye kızGünaydınlaaarçok uykum var ama uyuyamıyorum gözlerim kan çanağı oldu
Günaydınlaaarçok uykum var ama uyuyamıyorum gözlerim kan çanağı oldu
Sağol canım inşallah daha iyiNasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?