- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Dün bütün evi temizledim ama aynaları silmeyi unutmuşum27 nisan ödevi
Aynaları silmek
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
Mor Vampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
meva888
@Nurnur71
O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
Yakud-u Anka
Patlıcan güzeldirben de sulu bir yemek istiyorum da ne olsa bilemedim. çorbam var. dünden kısır börek falan var. taze fasulye ya da bamya falan mı yapsam.
konserve patlıcanım var. en kolay o olacak galiba.
Slikonlu cam sille, a101 de bim de çiçekli bezler var onlarla siliyorum ben, iz bırakmıyorGünaydın
Sapır saçma bir uyku duzensizligimiz oldu. Bu işi nasıl halledeceğiz bilmem. Dün saat 3 te hala cocuklar oyun oynuyordu.
Benim aynalar son zamanlarda sildikçe iz bırakır oldu. Söyle karşısına geçip doya doya bakamıyorum sildikten sonra.. cam suyu kullanıyorum, silikonlu şu kullanıyorum. Bir de rossmandan yeni bezler almıştım küçük kare. Mikrofiber. Yeni diye onlarla sildim gene olmadı.. bez olarak ne kullanıyorsunuz? Ben de hav kalıyor hep...
Ödev tamamdır nevi,kizlar b27 nisan ödevi
Aynaları silmek
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
Mor Vampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
meva888
@Nurnur71
O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
Yakud-u Anka
Ödev tamamdır27 nisan ödevi
Aynaları silmek
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
Mor Vampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
meva888
@Nurnur71
O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
Yakud-u Anka
Mavi olan mi nego ? Ben evin tozunu onla alıyorum ahşap eşyalara güzel oluyor kokusu da güzel ama camlara denemedim hiç klasik camsilSlikonlu cam sille, a101 de bim de çiçekli bezler var onlarla siliyorum ben, iz bırakmıyor
Tahta kasiklari nede kaynattin canımİyi akşamlaaar
Gündüz yaptıklarıma ek olarak
Gardrop ve banyo aynasını sildim diğerleri temizdi
Gece gece aşka geldim tahta kaşıkları kaynattım
Bulaşık makinesini boşalttım
Tekrar doldurdum
Elde yıkanacakları yıkadım
Sık kullandığım mutfak dolaplarının içlerini sildim
Çamaşır katladım yerleştirdim
Yıkananları astım
Nevresim değiştirdik eşimle
Çıkardıklarımı makineye attım
Şimdi de mutfak dolaplarını dıştan silcem
Valla canım benimde öyleydi kollarım kopuyodu. Yinede buğulu kalıyordu. Kardeşime söyledim abla duru suyla sil dedi. Duru su ve atletle siliyorum.artık cam Silme favorim oldu hiç iz kalmadıGünaydın
Sapır saçma bir uyku duzensizligimiz oldu. Bu işi nasıl halledeceğiz bilmem. Dün saat 3 te hala cocuklar oyun oynuyordu.
Benim aynalar son zamanlarda sildikçe iz bırakır oldu. Söyle karşısına geçip doya doya bakamıyorum sildikten sonra.. cam suyu kullanıyorum, silikonlu şu kullanıyorum. Bir de rossmandan yeni bezler almıştım küçük kare. Mikrofiber. Yeni diye onlarla sildim gene olmadı.. bez olarak ne kullanıyorsunuz? Ben de hav kalıyor hep...
Büyük bi tencereye koyuyorum karbonat limon tuzu ve sirkeyle kaynatıyorum aradaTahta kasiklari nede kaynattin canım
Aa hiç bilmiyordum yarın bende yapıyım :)Büyük bi tencereye koyuyorum karbonat limon tuzu ve sirkeyle kaynatıyorum arada
Bazıları cilasız benim yağ çekiyolar kaynatınca mis gibi oluyoAa hiç bilmiyordum yarın bende yapıyım :)
Sahurdan sonra mide koruyucu iç ya da yemeden önce. Benim de çok ağrır mide koruyucu içersem ağrımıyor. Bir de soda da iyi gelir. Yiyip uyuduğumuz için oluyorBende yaptım ödevi aynalar tamam di ne güzel parlatmistim ama wc banyo temizlerken tüm aynalara buse kondurmus bebetekrar sildim yemek yaptim. Sahurda ne yersem yiyim midem çok ağrıyor iftara kadar da ağrıdı bugün sahur yapmadan tutsam da enerjim hiç kalmıyor varsa bi öneriniz alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?