Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben de sulu bir yemek istiyorum da ne olsa bilemedim. çorbam var. dünden kısır börek falan var. taze fasulye ya da bamya falan mı yapsam.

konserve patlıcanım var. en kolay o olacak galiba.
Patlıcan güzeldir

Bu korona ciddi başa bela. Şimdi baktım da istediğim buharlı temizlik robotundan alışveriş sitelerinde kalmamış. Youtubeda da doğru düzgün kullanıcı videosu yokken şimdi bir sürü var. Millet buharlı temizleyicilere hücum etmiş resmen. Bi dene de bana bırakmamışlar

Slikonlu cam sille, a101 de bim de çiçekli bezler var onlarla siliyorum ben, iz bırakmıyor

Ödev tamam, bütün camları sildim
Yatakları ve odaları topladım
Ocağı cifledim
tezgahı temizledim
Çamaşırları topladım
Çöpleri boşalttım
Yine çamaşır yıkandı astım
Lahanam vardı bi cesaret onu doğradım yarın yapıcam
Bulaşık makinasını çalıştırdım

İyi akşamlaaar
Gündüz yaptıklarıma ek olarak
Gardrop ve banyo aynasını sildim diğerleri temizdi
Gece gece aşka geldim tahta kaşıkları kaynattım
Bulaşık makinesini boşalttım
Tekrar doldurdum
Elde yıkanacakları yıkadım
Sık kullandığım mutfak dolaplarının içlerini sildim
Çamaşır katladım yerleştirdim
Yıkananları astım
Nevresim değiştirdik eşimle
Çıkardıklarımı makineye attım
Şimdi de mutfak dolaplarını dıştan silcem

Tahta kasiklari nede kaynattin canım

Bende yaptım ödevi aynalar tamam di ne güzel parlatmistim ama wc banyo temizlerken tüm aynalara buse kondurmus bebe tekrar sildim yemek yaptim. Sahurda ne yersem yiyim midem çok ağrıyor iftara kadar da ağrıdı bugün sahur yapmadan tutsam da enerjim hiç kalmıyor varsa bi öneriniz alırım

Bugün sabah erken den sağlıkocağına gittim kızım hastaydı 2kez gidip geldim.sonra pazara gittim.Aldıklarımı tek tek yîkadım. Kızıma kahvaltı hazırladım. Mutfak masasının altını süpürdüm. Dün salonla mutfağı süpürmustüm. Büyük balkonu yıkamıştım.dışarı oruçlu çıkınca sarhoş gibi oldum.
Dünden içli köfte vardı.ıspanak başı çorbası yaptim. Mercimwkli köfte yaprtım salata ayran çok şükür orucumuzu açtık
Bulaşık vardı ama makineyi boş ćalıstırdım. Bardak ları elimde yîkadım. Yarın oģlumun odasını detaylı temizlemem lazım. Yatağını falan cekicem

Valla canım benimde öyleydi kollarım kopuyodu. Yinede buğulu kalıyordu. Kardeşime söyledim abla duru suyla sil dedi. Duru su ve atletle siliyorum.artık cam Silme favorim oldu hiç iz kalmadı

Sahurdan sonra mide koruyucu iç ya da yemeden önce. Benim de çok ağrır mide koruyucu içersem ağrımıyor. Bir de soda da iyi gelir. Yiyip uyuduğumuz için oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…