Sagol canim ilk gunler guzel enerjik baslamistim ama 2 gundur bnde sizin gibiyimGeçmiş olsun döküldük oruçta gi
Dünkü ödevimi yaptım canım.Günaydın, ödev verip çıkıcam. Ders işleri malum.
28 nisan ödevi
Kapı silmek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
AleykumselamSelamlar
Cam silerken rüzgâr mı yedinBoynum çok kötü kizlar sağa ceviremiyorum,ani hareket yapamıyorum,sağlık çok önemli,dikkat edin
Nego gelmemiş odeve bakım dediydim
NasılsınAleykumselam
Bebisle uğraşıyorum. Uykuya gelmis ama uyumuyorNasılsın
Bugün sabahtan beri iş yapıyorum
Oturma odasına yarım saat veriyorum hasta olduğum için yavaş yavaş yapacam.Bonus gelince ses ver maraton edek ama ben yavaş yaparım
Çok geçmiş olsun canım, boyun ağrısı zor olurÖdev tamamdır nevi,kizlar b
Ödev tamamdırNego ,bugün boynum tutulmuş gece kötü yattım sanırım,bir kez daha sağlığın kıymetini anladım,çocuğa zor baktım,anneler hasta olmamalı çok dikkat etmeliyiz çoook
Eline sağlık canımÖdev tamam, bütün camları sildim
Yatakları ve odaları topladım
Ocağı cifledim
tezgahı temizledim
Çamaşırları topladım
Çöpleri boşalttım
Yine çamaşır yıkandı astım
Lahanam vardı bi cesaret onu doğradım yarın yapıcam
Bulaşık makinasını çalıştırdım
Demek ki normal de sinirlenince temizlik yapıyorsunBugün erkenden başladım temizliğe diye benim adam bana tersinden kalkmışsın bugün belli sinirlisin dedi trip yaptı gün boyu. Ben en iyisi uyandığım andan başlamayayım işleregayet de sakindim oysa ki.
Evet canım mavi olanMavi olan mi nego ? Ben evin tozunu onla alıyorum ahşap eşyalara güzel oluyor kokusu da güzel ama camlara denemedim hiç klasik camsil
Eline sağlık canımİyi akşamlaaar
Gündüz yaptıklarıma ek olarak
Gardrop ve banyo aynasını sildim diğerleri temizdi
Gece gece aşka geldim tahta kaşıkları kaynattım
Bulaşık makinesini boşalttım
Tekrar doldurdum
Elde yıkanacakları yıkadım
Sık kullandığım mutfak dolaplarının içlerini sildim
Çamaşır katladım yerleştirdim
Yıkananları astım
Nevresim değiştirdik eşimle
Çıkardıklarımı makineye attım
Şimdi de mutfak dolaplarını dıştan silcem
Hurma yoğurt diyorum herkeseBende yaptım ödevi aynalar tamam di ne güzel parlatmistim ama wc banyo temizlerken tüm aynalara buse kondurmus bebetekrar sildim yemek yaptim. Sahurda ne yersem yiyim midem çok ağrıyor iftara kadar da ağrıdı bugün sahur yapmadan tutsam da enerjim hiç kalmıyor varsa bi öneriniz alırım
Geçmiş olsun canım kızına :/ eline sağlıkBugün sabah erken den sağlıkocağına gittim kızım hastaydı 2kez gidip geldim.sonra pazara gittim.Aldıklarımı tek tek yîkadım. Kızıma kahvaltı hazırladım. Mutfak masasının altını süpürdüm. Dün salonla mutfağı süpürmustüm. Büyük balkonu yıkamıştım.dışarı oruçlu çıkınca sarhoş gibi oldum.
Dünden içli köfte vardı.ıspanak başı çorbası yaptim. Mercimwkli köfte yaprtım salata ayran çok şükür orucumuzu açtık
Bulaşık vardı ama makineyi boş ćalıstırdım. Bardak ları elimde yîkadım. Yarın oģlumun odasını detaylı temizlemem lazım. Yatağını falan cekicem
Geçmiş olsun canım :/Bende bugün hasta oldum gi. Niye böyle çarpılmış gibi oldum hiç bilmiyorum. Bakalım yarın napcam.
Çocuğun derslerle uğraştık
YaşıyorumNegoya bişey mi olmuş
Çocuğun derslerle uğraştık
İşe geliyon mu. Ben oturma odası ni bitirdim. Çocuk odası na geçiyomGitmedim kiyarında gitmek istiyorum bimden almak istediklerim var eşimde diyo iki kere çıkmayalım öff
Yok canım ya ödevler canlı ders başladı sistem hata veriyor giremiyoruz uğraştım durdumNego senide mi oruç çarptı kız
Kolay gelsinDünkü ödevimi yaptım canım.
Yatak odamın tozunu aldım, penceresinin önünü sildim.
Bütün evi süpürüp yemek yapacağım inşallah.
İyi olda uğraş bol bol ❤
İşe geliyon mu. Ben oturma odası ni bitirdim. Çocuk odası na geçiyom
Daha iyi oldum gi. Hareketlendim. Temizleyincede açıldımYaptıkça gayretemi geldin helegeliyom çocuk odasına
Aha ha level atlamisinÜstümde karınca yürüyodu sonunda böceklendimterliksuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?