- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Dün hepten yamuktum ya bugün az biraz daha iyiyim ama evi temizleyşnce yamuldumm. Akşama sallamasyon bir yemek yapacamSen ara sıra mi yamuluyon. Ben hep yamugum sanki. Sahur yapmadım çok acikmadim. Rüyamda da yedim biseyler. Akşama ne pisiriyon.
Sallamasyon yemek yapıcam. Malzemelerim patlıcan tavuk biber cerliston olandan az biraz da domates var ama kullanmam sahura kalsın salçayla idare ederim. Bakalım ortaya ne çıkacak
Hayırlısi olsun canım benimSallamasyon yemek yapıcam. Malzemelerim patlıcan tavuk biber cerliston olandan az biraz da domates var ama kullanmam sahura kalsın salçayla idare ederim. Bakalım ortaya ne çıkacak
Aynı tepkinin benzerini eşimde verecek eminim.Hayırlısi olsun canım benim
Tavuk nasıl tavuk. Eğer but ya da incikse bir tarif veriyim bayılacaksınızAynı tepkinin benzerini eşimde verecek eminim.
Göğüs :/Tavuk nasıl tavuk. Eğer but ya da incikse bir tarif veriyim bayılacaksınız
Kız göğüsten soteleyip kizartsana bir güzel oluyor ki sorma. Belki biliyondurGöğüs :/
Öyle olunca 1 akşamda bitiyor yarına da kalsın dedim :/ ayrı ayrı kızartma mı yapsam bilemedim patateste varKız göğüsten soteleyip kizartsana bir güzel oluyor ki sorma. Belki biliyondur
Öyle olunca 1 akşamda bitiyor yarına da kalsın dedim :/ ayrı ayrı kızartma mı yapsam bilemedim patateste var
selam kızlarben işe geldım moralım 0
ıse gelmeden yatak odası ve salonu sılıp supurdum camasır astım
Çocuğun odasını baştan aşağı degistirdim canimcikti bugün kapılar kaldı vallaGünaydın, ödev verip çıkıcam. Ders işleri malum.
28 nisan ödevi
Kapı silmek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
Kız benim de aklıma geldiydi bugün de dünden kalanlar bitsin diye yapmadım. Yarın belki yaparım.Ben pizza yapıcam öyle istedi oğlan.
Dedim bu kolla nasıl hamur yapıcam yardım edersin artık.
Altıya kadar ne yapcan kız. Temizlik mi6 ya kadar bir tura daha çıkıyorum cüzümüde okudum dinlendi kolum.
Sonrada hamur malzeme falan işte anca
ay bana buyur. ikisi de var.Benim canım kısır istiyor kızlar bide tarhana çorbası istiyorum oh oh
Eline sağlık canımŞakaydı tabi
45 dk ya geldim
Yatağı süpürdüm topladım
Halıları fırçaladım süpürdüm kıvırdım
Camı sildim
Yerleri süpürdüm dolap altları falan
Yerleri elle sildim
Tozları aldım
Benim kol da öyle oluyor hemenBi cam sildik fırça yaptık sağ kol gitti
Cüzümü okim dinlensin
Yokluğun yakar gülüm
Canım senin moralin hep sıfırselam kızlarben işe geldım moralım 0
ıse gelmeden yatak odası ve salonu sılıp supurdum camasır astım
Eline sağlık canımödevi yaptim haricinde evi supurdum toz aldim. yemek yapilcak
Oo eline sağlık canımÇocuğun odasını baştan aşağı degistirdim canimcikti bugün kapılar kaldı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?