Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tavuklu musakka yap
Kalp kalbe karşı mutfağa girdiğimde dedim musakka yapayım. yaptım fırına atarım iftara yakın
Biliyorum kız çok güzel oluyor ama bi akşamda bitiyor o bu yemek yarına da kalır
M Musluk Suyu tavuğun azsa fırında tavuklu makarnada olur
Yanına yaparım belki bunu ya da pilav bilemedim

Temizlik benim isimi izleyip gaza geldim. Hep goruyordum ama hic izlemek nasip olmamisti.
Mutfagi elden gecirdim
Pogacayla tatli yaptim onlar pisiyor
Bulasiklari yikadim
Yemegi ocaga koydum yeni oturdum
Eline sağlık canım
Sadece mutfağı topladım hiç bi iş yapmak içimden gelmedi. Keyifsizim yemek bile yapmadım, eşim işte kendime alternatif bişey hazılayacam
Hayırdır canım :/

Ödeve bakmadan ödevi yapmışım :) kızın ödevleri çok yoğundu bugün yarın bizde canlı derse başlıyoruz öğretmen kurulum falan dedi bakalım bizde yarın bogusuruz gibi sahur yapmadım bende bugün ama hâlâ ağrıyor bu mide yemek yaptim mutfağı süpürdum bulaşık makinesini doldurup çalıştırdım birazdan pilav yapip makinayi boşaltıcam iftardan sonra da tüm odaları süpürü yum diyorum inşallah :)

Bugün
Yatak odası süpürdü silindi
Mutfağı temizlendi yine batırdı Çamaşir topladım katladım
Her zamanki gibi her sabah 10 da evi süpürüyorum öğleden sonra ders çalışacaktım annemler geldı 5 dk da torun görmeye
kuru fasulye yemegı yaptım eşimin isteği ile
Bugün tavuklu tantuni yalan oldu Feslegen Kokulu Nane

nedir bunlarda ki kurufasulye aşkı yahu

Eline sağlık canım da neden

nedir bunlarda ki kurufasulye aşkı yahu
Ben yapmayı beceremiyorum adam tutturdu kuru fasulye kurufasulye. Ama az daha yakıyordum cocukla ilgilenirken anne anne derdi bitmez ki Kızımın.
işte yaptım neyse adam yanık fasulyeyı yemek zorunda kaldı annemden isteyeceğim diyor deli ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…