Düzenli Evimiz & Hayatımız

Boş yere Işe gittim çünkü hiçbirşey yapmadık, virüs var insanların umrunda değil makse takmaktan ciğerim soldu başım ağrıdı Nego @Bonus
Sağlık çalışanları ne yapsın maske üstüne birde koruyucu takıyorlar.

Sağlık çalışanları ne yapsın maske üstüne birde koruyucu takıyorlar.
Sağlık çalışanlarının yaptığı iş ile kendi işimi bir tutmuyorum . Onlar hayat kurtarıyorlar biz hiç-bir iş yapmadan boş yere sokağa çıkıyoruz ofise gidiyoruz onların emeğine saygısızlık olmuyormu

Bugün yaptıklarım
Yatakları topladım
Evi havalandırdım hava acayip güzeldi
Sildşmm
Süpürdüm
Toz aldım
Ödevi yaptım haberim olmadan
Baktım havalar güzel gidiyor Kullanmadığımız odayı açtım fazlalıkları salona götürdüm daha oraya geçmedik
Oturma odasının şeklini değiştirdim
Yemek yaptım
3 balkon süpürdüm sildim
Kızımın çarlaflarını yıkadım kaldırdım
Yarın hiçbir iş yapmam herhalde yamuldum.

Mide koruyucu içmedin mi? Eğer evde bal varsa ballı sıcak su yap iç. Mide ağrısına iyi gelir ama Üşüttüysen istifra ettiriyor söyleyeyim. Rahatlatır ama.
Balı biraz fazla tut yaparsan.

Maşallah kız

Sabah kalkar kalkmaz hemen ćamaşır attım makinaya
Yatakları topladım pencereleri actim
Ortalığı topladim
Mutfağı topladım
Kızımın karnını doyurdum
Evi bi güzel süpürdüm
Vilada yaptım
Oğlumun odasını detaylı temizledim.oģlum yardım etti.yatağını nin altını süpürdüm sildim.dolabını bilgisayar masasını tertemiz yaptık
Wc yıkadım
1 mak.çamaşır katladım
Bul.mak.boşalttim
Duş aldım namaz kıldım
Yemek yaptım. OrucuMuz u açtık çok şükür. Makinaya bul.doldurdum.bulaşıktan bereketli bişe yok

Mide koruyucu içmedin mi? Eğer evde bal varsa ballı sıcak su yap iç. Mide ağrısına iyi gelir ama Üşüttüysen istifra ettiriyor söyleyeyim. Rahatlatır ama.
Balı biraz fazla tut yaparsan.
İçtim canım bi faydası olmadı bide ballı suyu deniycem canım çok saol :)

İl olarak nerdesin allah sni deli kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…