Biz oruç açarken sen çayı bitirip kahveye geçersin :/Vallahi çok güzel oluyor yalan demiycem. Cok egleniyorum iftarlarda.
Sağlık çalışanlarının yaptığı iş ile kendi işimi bir tutmuyorum . Onlar hayat kurtarıyorlar biz hiç-bir iş yapmadan boş yere sokağa çıkıyoruz ofise gidiyoruz onların emeğine saygısızlık olmuyormuSağlık çalışanları ne yapsın maske üstüne birde koruyucu takıyorlar.
Mide koruyucu içmedin mi? Eğer evde bal varsa ballı sıcak su yap iç. Mide ağrısına iyi gelir ama Üşüttüysen istifra ettiriyor söyleyeyim. Rahatlatır ama.Ödeve bakmadan ödevi yapmışım :) kızın ödevleri çok yoğundu bugün yarın bizde canlı derse başlıyoruz öğretmen kurulum falan dedi bakalım bizde yarın bogusuruz gibisahur yapmadım bende bugün ama hâlâ ağrıyor bu mide yemek yaptim mutfağı süpürdum bulaşık makinesini doldurup çalıştırdım birazdan pilav yapip makinayi boşaltıcam iftardan sonra da tüm odaları süpürü yum diyorum inşallah :)
Mutfağı topluyom kahvemi aliyom sizin hoca Allahu Ekber diyor. Çok hoşuma gidiyor aha haBiz oruç açarken sen çayı bitirip kahveye geçersin :/
Kötü müsün acebaaaMutfağı topluyom kahvemi aliyom sizin hoca Allahu Ekber diyor. Çok hoşuma gidiyor aha ha
Maşallah kızBugün yaptıklarım
Yatakları topladım
Evi havalandırdım hava acayip güzeldi
Sildşmm
Süpürdüm
Toz aldım
Ödevi yaptım haberim olmadan
Baktım havalar güzel gidiyor Kullanmadığımız odayı açtım fazlalıkları salona götürdüm daha oraya geçmedik
Oturma odasının şeklini değiştirdim
Yemek yaptım
3 balkon süpürdüm sildim
Kızımın çarlaflarını yıkadım kaldırdım
Yarın hiçbir iş yapmam herhalde yamuldum.
Galiba biraz var biseyler. Diyom size bı hainlik var bendeKötüsün müsün acebaaa
Galiba biraz var biseyler. Diyom size bı hainlik var bende
Sen bugün toparlandin mi biraz. Ben dünden iyiyim bugün. Az yiyince daha mı iyi oluyor neYok ya altın galpli terlik dedik sana
İçtim canım bi faydası olmadı bide ballı suyu deniycem canım çok saol :)Mide koruyucu içmedin mi? Eğer evde bal varsa ballı sıcak su yap iç. Mide ağrısına iyi gelir ama Üşüttüysen istifra ettiriyor söyleyeyim. Rahatlatır ama.
Balı biraz fazla tut yaparsan.
Mutfağı topluyom kahvemi aliyom sizin hoca Allahu Ekber diyor. Çok hoşuma gidiyor aha ha
Nerdesiniz sizKötü müsün acebaaa
Valla çözemedim yarın yamulucam gibi bi his var içimde. Su içmeye çalışıyırum bakalım az su içtim ondan mı oldum diyeSen bugün toparlandin mi biraz. Ben dünden iyiyim bugün. Az yiyince daha mı iyi oluyor ne
Annammm kız dağıtmış her yeri kısa süreli şok yaşadımNerdesiniz siz
İl olarak nerdesin allah sni deli kadınValla çözemedim yarın yamulucam gibi bi his var içimde. Su içmeye çalışıyırum bakalım az su içtim ondan mı oldum diye
Annammm kız dağıtmış her yeri kısa süreli şok yaşadımondan gittim
Ayyy kahkaha attım bursadayımİl olarak nerdesin allah sni deli kadın
Odayı görünce devreler karıştı galibaAyyy kahkaha attım bursadayım
He kız sorma dolabın arkasından askıları çekip çıkarmış kıyafetleri dağıtmış bir de su içiyorOdayı görünce devreler karıştı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?