Çok güzellermiiişş
Çok güzellermiiişşevet alabilirim sanırım bundan teşekkür ederiimm
Cam folyosu diye arat nette komşum hatta reklamcılarda Tabelacılarda olur ama normalde baskı yapıp satıyorlar baskısız Olarak da satar diye düşünüyorumKızlar kızlar, bizim balkon cam. Ama ben içerisi gözüksün istemiyorum, yapışkanlı bişi var mı buzlu cam gibi falan yapabileceğim biliyosunuz mu öyle bişiiy?
O bunlara değil kütüklere layıkben de seni tarzında olduğunu düşündüm bakincahiç siritmaz valla evinde :)
rica ederim pawcim
kocani oturtma ama sen otur
Sağol komşuum ben de yapışkanlı buzlu cam gibi bişi buldum nette yorumlarında güzel senin dediğine bakim de hangisi uygunsa onu alayımCam folyosu diye arat nette komşum hatta reklamcılarda Tabelacılarda olur ama normalde baskı yapıp satıyorlar baskısız Olarak da satar diye düşünüyorum
Uygunu boşver güzel olanı alSağol komşuum ben de yapışkanlı buzlu cam gibi bişi buldum nette yorumlarında güzel senin dediğine bakim de hangisi uygunsa onu alayım
O bunlara değil kütüklere layıkHatta bence tüm erkekler kütüklere layık
Oh çıtır çıtır mis gibi yanar ama pis kokar bunlaryanan somineye atcan bunları yanan meşe cam kütükleri arasına
Oh çıtır çıtır mis gibi yanar ama pis kokar bunlar
Bitlikte savaşıyoruz biz ihtiyacı olanlara el uzatarak sizler evde kalarak :) bitecek inşallahAllah yardımcın olsun. Hakkınız ödenmez.
Bitlikte savaşıyoruz biz ihtiyacı olanlara el uzatarak sizler evde kalarak :) bitecek inşallah
Insallah yaBitlikte savaşıyoruz biz ihtiyacı olanlara el uzatarak sizler evde kalarak :) bitecek inşallah
Panik yapma ne kadar cam cikardinCanım çok sıkıldı. İftardan sonra kızım bardak kırdı süpürdüm iyi süpürememişim yarım saat önce baktım öğürüyor bi çıkardı cam kırığı. Ağzı kan içinde kustu falan inş başka parça yoktur. Canım çok sıkıldı sanki boğazımda cam var öyle etkilendim. Bi yandan da kendimi suçluyorum nasıl görmedim diye
Sıkma canını insanız kaçar gözden ciddi bişey yok dimi?Canım çok sıkıldı. İftardan sonra kızım bardak kırdı süpürdüm iyi süpürememişim yarım saat önce baktım öğürüyor bi çıkardı cam kırığı. Ağzı kan içinde kustu falan inş başka parça yoktur. Canım çok sıkıldı sanki boğazımda cam var öyle etkilendim. Bi yandan da kendimi suçluyorum nasıl görmedim diye
İşaret parmağımın ilk boğumu kadar. Yutamamış zatenPanik yapma ne kadar cam cikardin
Bilmiyorum ki var mı yok mu koşturuyor evdeSıkma canını insanız kaçar gözden ciddi bişey yok dimi?
En korktugum şeyCanım çok sıkıldı. İftardan sonra kızım bardak kırdı süpürdüm iyi süpürememişim yarım saat önce baktım öğürüyor bi çıkardı cam kırığı. Ağzı kan içinde kustu falan inş başka parça yoktur. Canım çok sıkıldı sanki boğazımda cam var öyle etkilendim. Bi yandan da kendimi suçluyorum nasıl görmedim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?