Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar kızlar, bizim balkon cam. Ama ben içerisi gözüksün istemiyorum, yapışkanlı bişi var mı buzlu cam gibi falan yapabileceğim biliyosunuz mu öyle bişiiy?
Cam folyosu diye arat nette komşum hatta reklamcılarda Tabelacılarda olur ama normalde baskı yapıp satıyorlar baskısız Olarak da satar diye düşünüyorum

Cam folyosu diye arat nette komşum hatta reklamcılarda Tabelacılarda olur ama normalde baskı yapıp satıyorlar baskısız Olarak da satar diye düşünüyorum
Sağol komşuum ben de yapışkanlı buzlu cam gibi bişi buldum nette yorumlarında güzel senin dediğine bakim de hangisi uygunsa onu alayım

İyi akşamlar bende hiç yazamadım bugün yazılanları okuyup çıktım kızın canlı dersi vardı bilgisayar ı ikiye ayırcaktim neyse ki korktu oldu genel toplama düzenleme yaptım eve sürekli oyuncak topladım dağınıklık topladim yemek yaptim abartmışım artı yemek :)) iftardan sonra da çamaşır katladim evi süpürdum bu kadar yapabildim.

Canım çok sıkıldı. İftardan sonra kızım bardak kırdı süpürdüm iyi süpürememişim yarım saat önce baktım öğürüyor bi çıkardı cam kırığı. Ağzı kan içinde kustu falan inş başka parça yoktur. Canım çok sıkıldı sanki boğazımda cam var öyle etkilendim. Bi yandan da kendimi suçluyorum nasıl görmedim diye

Panik yapma ne kadar cam cikardin

Sıkma canını insanız kaçar gözden ciddi bişey yok dimi?

En korktugum şey inşallah bişey olmaz canım yutmamis ona da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…