İçindekileri kusmuş gitmiş vatandaş. Demek böyle düşünüyormuş. Saygısız. Orucmus çamaşır suyuymus koca parasıymış. Peşpeşe saçmalamış.şoyle dengesizler gelmesin arkadaş can sıkmasınlar
Negocum meraba evet o benim psikolojik destek aldım biraz o hesabımı kapatılmasını istedim çünkü hep bebek üzerine o hesabim aynı mailden bu hesabı açmıştım sizin modunuzu düşürmek istemedim yazmadım ama uzaktan bakıyorum size
Ne aldın ne aldııınnnBahçedeydim site bakıma girdi mesajlarım kaldı
Batıyor çamaşır suyumuz enteresan ya valla bi anlaşmazlık oldumu ilk ev hanımlığından anca temizlik yaparsınızdan vurmaya çalışıyorlar. Bide bıyıktan.
Aldım bişeyler sukulent değil ama 5 tanesi çürüdü almıycam bi süre.
Nerdesin sen bende çok merak ettim seni ❤
Hiç bi mesajınla bunaltmıyosun sen biz hiç mi üzüldüğümüzü sıkıldığımızı yazmıyoruz?
Çorbamı yaptım yemekliği de hazırladım iftar yakını pişiririm Markete gidecem dahaBugun ful iş yapıcam ben zaten olur
Kapat onu kapat, o da neymiş
İyi yapıyorsun canım
Gel gel acımayacak
Sağol canımEline sağlık canım
Valla canım bana 1 yıl destek verseler de boş ha ha :) o bile yaramadı banaKız ne kabul edersenizi gelmişin işte
Destek almanada çok sevindim inş çok iyi gelmiştir.
Valla canım bana 1 yıl destek verseler de boş ha ha :) o bile yaramadı bana
Ah karantina ah :) karantina bana tek yönden iyi geldi namaza niyaza başladım bu sayede:) Ramazandan bir hafta önce de hatime başladım yoksa evde patlarım :) 8. Sınıfım yok canlı dersim de yok o yüzden ama müdür ve yardımcıları sağ olsun watsap grubundan rahat bırakmıyorlar saçma şeyler istiyorlar yok video yok resim göstermelik şeyler peşindeler. Senin nasıl gidiyor yavrular da sıkıldı evde durmaktan artık değil miDeme öyle ya içinden çıkmadıktan sonra o düşünceler hisler tabi geçmez.
Bunlarla yaşamaya alışıcaz öyle mutlu olucaz.
Eee nasıl gidiyor karantina? Canlı dersin var mı?
Ah karantina ah :) karantina bana tek yönden iyi geldi namaza niyaza başladım bu sayede:) Ramazandan bir hafta önce de hatime başladım yoksa evde patlarım :) 8. Sınıfım yok canlı dersim de yok o yüzden ama müdür ve yardımcıları sağ olsun watsap grubundan rahat bırakmıyorlar saçma şeyler istiyorlar yok video yok resim göstermelik şeyler peşindeler. Senin nasıl gidiyor yavrular da sıkıldı evde durmaktan artık değil mi
Amin inşallah. Aboooww baba da evdeyse vay haline benim koca polis sabah geldiği günler evde bir de oruçlu valla bazen çekemiyorumBabalarıda evdeherkes sıkıldı napalım allah daha beterinden korusun.
Ciddi ciddi canım sıkıldı ya. Bide burda değildim iyice canım sıkıldı.Bahçedeydim site bakıma girdi mesajlarım kaldı
Batıyor çamaşır suyumuz enteresan ya valla bi anlaşmazlık oldumu ilk ev hanımlığından anca temizlik yaparsınızdan vurmaya çalışıyorlar. Bide bıyıktan.
Aldım bişeyler sukulent değil ama 5 tanesi çürüdü almıycam bi süre.
Nerdesin sen bende çok merak ettim seni ❤
Hiç bi mesajınla bunaltmıyosun sen biz hiç mi üzüldüğümüzü sıkıldığımızı yazmıyoruz?
O zaman topladigimi da görmüşsündür
Negoom kaç gündür çalışıyorum aç susuz uykusuz...buraya da giremedim kusura bakma canım benimKim var maratona
11:15 de başlıyorum
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
Mor Vampirella
chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
ayy benmi saldım 2 gün bugun canım çıktı çok yoruldum bütün işler bitti şükür küçükhanımın uykıusu bugün gecıkti uyursa ohh biraz dinlenirimdün ve bugun saldım hiçbirse yapmıyorum
Şu cümle yeterli.
Allah yardımcınız olsun hep dua ediyorum
29 nisan ödevi
Çamaşır katlayıp, yerleştirmek
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
Mor Vampirella
chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
Evet sağlıkçıyımSağlıkçı mısın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?