Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabah kalkıldı çorba yapıldı.
Çocuklara kahvaltı hazırlandı.
Makine boşaltıldı, asıldı. Nevresim atıldı.
Salonda gereksiz olan ıvır zıvırı kaldırdım.
Bulaşık makinesine sığmayanlar bırakıldı, diğerleri yıkandı yerlerine yerleştirildi. Kalan makineye yerleştirildi.
Tezgahı boşalttım tertemiz yaptım.
Daha el bezini yerine koyamadan, oruç tutmayan ruh öküzüm kendine ekmek kızartmaya giriştim. Gözüm seğir seğir...
Büyüğü anne acıktım, çocukları yedirdim az önce.
Evi süpürmem lazım ama üzerime fena bir ağırlık çöktü. Bacaklarım uyuşuk, uykum geldi. Uyumak istiyorum.

Adama bulaşık deterjanı al dedim gitmiş sıvı sabun almış 4 litre hemde. Diyor ki bir de eee bununla yıkasan nolur hepsi köpürüyor. Sol gözüm seğirmeye başladı
Haklısın
Ben maratonumu yaptım Nego .
Eşim alış veriş yaptı. Kileri düzelttim. Kavanozları düzelttim. Baharatliklari makineye attım. Börek yaptım. Biraz fena oldum. Azıcık uzanacağım.
Geçmiş olsun
Dinlen canım sende
Camasir suyunun kokusu burnuma yapisti
Bak koklama bu kadar sonra kafamız çalışmıyor

Kabune de havuç yok kiiiğ
Baktım ona ama onda nohut varmış nohutum da yok dolabımda bitti. Alarm kurucam Şimdi nohutu suya koy diye hahah ali nazik düşündüm son kararı eşim vercek bakalım ne yapcam karar veremedim

Negom merhaba bu yeni hasbeen eşime dert oldu sabah diyorum mümkün değil sahur sonrası bulaşıkları toplamadan yatmam. Yav yat uyu sonra toplarsın diyor bünye alışık değil benim eşimde....neyse negomun Öğrencisi olarak ben kazandım toplamadan yatmadım tabii ki. Şimdi de bi dolap içi temizledim

Maraton sonucumu yazacaktım değil mi
O ara çocuklar acıktı onlara hemen yemek verip, börek hamuru yoğurdum, yaptım pişiyor.

Şimdi maraton da yaptıklarım :

Mutfak :
Mutfak masasını topladım, köpükle sildim bir güzel
Tezgahı, tezgah arasını ve üstündekileri de aynı şekil de sildim
Bulaşık makinesini boşalttım
Mutfağı süpürdüm
Antreyi süpürdüm

Oturma odası:
Dağınıklığını topladım ve süpürdüm

Salon:
Salon da olmaması gerekenleri kaldırdım
Tozunu aldım, düzenledim
Balkon minderlerinin yüzünü diktim

Son düzenleme:
Harikasın canım

Of bunu yokayınca içine su da kaçıyor ya en gıcık olduğum tarak bu ben tozları kürdanla temizliyorum ve ayrıca tarağın dişleri aşağı bakar şekilde koy tarağı.. daha az toz kapıyo
Evet kürdan iyi fikir ben de tığ ile temizledim bugün ve duş jeliyle yıkadım mis gibi portakal kokuyor :)

Ayy yoruldum
Mutfağı toparladım
Makineyi çalıştırdım
Heryerini cifledim
Ocağı söktüm gözlerini düğmelerini yıkadım
Ocağı sildim
Baharat dolabını düzenledim
Dolapların dışını sildim
Mutfak masasının sandalyelerini sildim balkonu toparladım yıkadım
Mutfak camlarını ve balkon camını sildim
Çiçekleri yerleştirdim mutfakta bikaç değişiklik yaptım
Şifonyerin içini düzenledim
Buzdolabını bulaşık makinesini dıştan sildim
Şimdi de yemek yapıyorum ve dediklerimden bambaşka bi yemeğe geçiş yaptım

Ama eksik yazmışım önce dik süpürgeyle sonra diğer süpürgeyle iki kez de süpürdüm mutfağı yerleri de elimle sildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…