Bnde kuru fasulyeyle nohut arasinda kalmistim nohuta karar verdimDün planımda o vardı benimdr akşam nohutu suya koymayı unuttumkuru fasülye yapacam galiba
HaklısınAdama bulaşık deterjanı al dedim gitmiş sıvı sabun almış 4 litre hemde. Diyor ki bir de eee bununla yıkasan nolur hepsi köpürüyor. Sol gözüm seğirmeye başladı
Geçmiş olsunBen maratonumu yaptımNego .
Eşim alış veriş yaptı. Kileri düzelttim. Kavanozları düzelttim. Baharatliklari makineye attım. Börek yaptım. Biraz fena oldum. Azıcık uzanacağım.
Dinlen canım sendeSabah kalkıldı çorba yapıldı.
Çocuklara kahvaltı hazırlandı.
Makine boşaltıldı, asıldı. Nevresim atıldı.
Salonda gereksiz olan ıvır zıvırı kaldırdım.
Bulaşık makinesine sığmayanlar bırakıldı, diğerleri yıkandı yerlerine yerleştirildi. Kalan makineye yerleştirildi.
Tezgahı boşalttım tertemiz yaptım.
Daha el bezini yerine koyamadan, oruç tutmayan ruh öküzüm kendine ekmek kızartmaya giriştim. Gözüm seğir seğir...
Büyüğü anne acıktım, çocukları yedirdim az önce.
Evi süpürmem lazım ama üzerime fena bir ağırlık çöktü. Bacaklarım uyuşuk, uykum geldi. Uyumak istiyorum.
Bak koklama bu kadar sonra kafamız çalışmıyorCamasir suyunun kokusu burnuma yapisti
Kabune de havuç yok kiiiğAklımdan geçti ama havuç yok
Baktım ona ama onda nohut varmış nohutum da yok dolabımda bitti. Alarm kurucam Şimdi nohutu suya koy diye hahahKabune de havuç yok kiiiğ
Call of duty oynamaya gidiyorum Negoo, indirdiğim her adam benim öküzgilDinlen canım sende
Negom merhaba bu yeni hasbeen eşime dert oldu sabah diyorum mümkün değil sahur sonrası bulaşıkları toplamadan yatmam. Yav yat uyu sonra toplarsın diyor bünye alışık değil benim eşimde....neyse negomun Öğrencisi olarak ben kazandım toplamadan yatmadım tabii ki. Şimdi de bi dolap içi temizledimBen maratona çıkıyorum
13:15 de
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
Mor Vampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
L Lice_sss
Harikasın canımNegom merhaba bu yeni hasbeen eşime dert oldu sabah diyorum mümkün değil sahur sonrası bulaşıkları toplamadan yatmam. Yav yat uyu sonra toplarsın diyor bünye alışık değil benim eşimde....neyse negomun Öğrencisi olarak ben kazandım toplamadan yatmadım tabii ki. Şimdi de bi dolap içi temizledim
Evet kürdan iyi fikir ben de tığ ile temizledim bugün ve duş jeliyle yıkadım mis gibi portakal kokuyor :)Of bunu yokayınca içine su da kaçıyor ya en gıcık olduğum tarak buben tozları kürdanla temizliyorum ve ayrıca tarağın dişleri aşağı bakar şekilde koy tarağı.. daha az toz kapıyo
Ama eksik yazmışım önce dik süpürgeyle sonra diğer süpürgeyle iki kez de süpürdüm mutfağı yerleri de elimle sildimAyy yoruldum
Mutfağı toparladım
Makineyi çalıştırdım
Heryerini cifledim
Ocağı söktüm gözlerini düğmelerini yıkadım
Ocağı sildim
Baharat dolabını düzenledim
Dolapların dışını sildim
Mutfak masasının sandalyelerini sildim balkonu toparladım yıkadım
Mutfak camlarını ve balkon camını sildim
Çiçekleri yerleştirdim mutfakta bikaç değişiklik yaptım
Şifonyerin içini düzenledim
Buzdolabını bulaşık makinesini dıştan sildim
Şimdi de yemek yapıyorum ve dediklerimden bambaşka bi yemeğe geçiş yaptım
Saldım ben biraz işleri.Ben maratona çıkıyorum
13:15 de
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
Mor Vampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
L Lice_sss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?