Düzenli Evimiz & Hayatımız

Massallahhhh kırk bir kere eee bende hurmayla yoğurt yiyorum sahurda, bana böyle enerji gelmiyor yoğurt mu sorunlu hurma mi acaba

Tüm taraklari dezenfekte ettim sirkeli suya yatırdım önce sonra yıkadım :) kızin canlı dersi vardı aceleden babasının taragini kullanmış tekrar temizledim . Mutfağı antireyı süpürdum lavoboyu wc yi temizledim oturma odasını süpürdum sildim yemek yaptim yedik makinaya bulaşıkları attım mutfağı tekrar süpürdum şarjım bitti benim :))

Massallahhhh kırk bir kere eee bende hurmayla yoğurt yiyorum sahurda, bana böyle enerji gelmiyor yoğurt mu sorunlu hurma mi acaba
bende yiyorum kiz hurma yogurt bazen sütle cok iyi geldi aclik.hissetmiyorum enerjimde bol birde sabah kalkinca midem agrirdi agrimiyor. niye oyle oldu ki senin

Hey maşallah ellerine sağlık canım
Hellöö
Bakım ödevi bugün müydü vaktini biraz kaçırdım ama olsun saçımı kestim boyadım
Oh sıhhatler olsun
Saldım ben biraz işleri.
Tarakları temizledim sayende. Her taramada tarağı ıslatırdım ama dezenfekte ilk defa yaptım sayende :)
Güle güle kullan
Kalan işleri de tamamladım
Paspasları astım
tarakları dezenfekte ettim
Mutfağı topladım Bulaşıkları makineye koydum elde yıkanacakları yıkadım
Tencere cifledim
Şimdi çay keyfisi fena yoruldum
Eline sağlık canım
Tuvaleti banyoyu detayli temizledim hep temizleyeyim diyordum erteliyordum aradan cikti cok sukur
Her gun 1 odaya detayli girmeyi dusunuyorum.
Bulasigimida yikadim
Kizlarda uyursa super olacak
Eline sağlık canım
Ben tatildeyim şekerim
Eline sağlık canım
bende yiyorum kiz hurma yogurt bazen sütle cok iyi geldi aclik.hissetmiyorum enerjimde bol birde sabah kalkinca midem agrirdi agrimiyor. niye oyle oldu ki senin
Ya bak sevindim
Eline sağlık canım

Harikasın canım
Valla iftardan sonra da hemen bulaşıkları yerleştirdim demek ki insanın kendini bi düzene sokması gerekiyormuş
Yardımcı bayan da geldi ya anneme ev temiz ama demiş. Annem de tabii ki hasbeen temizliyor demiş ama asıl marifet temizlik topiğine girmekteymiş annem bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…