Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatakları evi toparlamistim, mutfağı süpürdum dolaplar bana baktı ben dolaplara ama silmedim tabi :) wc cifledim lavaboyu ovdum ,eşimi alış verişe gönderdim, antireye süpürdum sildim, dış kapıyı sildim ,aynaları sildim ,odaları da süpürdum ,daha toz alıcam yemek yapicam:)

Yaptıklarımı yazıyorum, hazır mısınız

Oturma odası :

Koltukları çektim süpürdüm, sildim, toz aldım
Koltukların şeklini değiştirdim, orta sehpayı salona taşıdık

Mutfağı, antreyi, salonu, çocuk odasını süpürdüm

Mutfak :

Tezgahı topladım, elde yıkanacakları yıkadım, çocuklara yemek koydum,tekrar topladım

Çamaşır astım

Yatak odası :

Halılarını balkona attım
Komodin vs çektim, süpürdüm sildim, toz aldım
Eşya yeri değiştirdim
Perdesini çıkardım makineye attım

Banyo ve wc yi çamaşır suyuyla temizledim
Çöplerini değiştirdim

Başka ne yaptım acaba

Hu huııımaşallah :) ben iftardan sonra çalışacağım ki yediklerim erişin sonra destan yazarım buraya

Geç kalmışım ama bugün bütün evi dip köşe temizlemek istiyorum. Eşimin çocuklara bakmasını bekliyorum.
En iyi koca temizlik yaparken çocuğa bakan kocadır
kv bir suru corek morek yollamis tesekkur edim diye aradim dedim ki hepsini buzluktan mi cikardin evet dedi 10 sn sessizlik ben cok fenaymisim pek bozuyomusum adami cebim tas doluymus laf sokmamin mutluluguyla 2 gün gezerim artik
Vurduuuu ve gol olduuuuu
Ne fenayız hee, kuzu gibi Ayşe yi kurt yaptık
Ne sıkardın mesela
Maşallah eline sağlık canım
Eline sağlık canım
14. 00 da terliksuyla maratona çıkın. İftardan sonra çayınızi alıp oturun. Tertemiz evinizi izleyin. Mis kokulu oh oh
Sen benim maratona rakip mi oldun
Eline sağlık canım
Olsun o çakalsa, ben hergele
En sevdiğim ♥♥♥
Off Negoo off arabada olsam da coşa coşa dinlesem. Yarama tuz bastın bacım
Kulalıkla dinle son ses
Eline sağlık canım
Maraton saatlerine devlet bi el atsın lütfen uymuyo ya işte oluyorum ya da işe gidiyo oluyorum
Hangi saatler uygundur çiçeğim sana
Eline sağlık canım

Son düzenleme:
Hu huııımaşallah :) ben iftardan sonra çalışacağım ki yediklerim erişin sonra destan yazarım buraya
Ben tatildeyim gerçi olmasam da İftardan sonra parmağını oynatamayanlardanım ben
Gündüz yaptım yaptım

senin maraton sonucunu okurken hop oturup hop kalkiyorum bir cosku bir heyecan

Bence de

aynen negoo bonusun dedigi hala aklimda minnettarim bi dişlendim ben

Bugün güya dinlenecek tim bişe yapmicaktımkomikmis gerçekten
Kızım bensiz yatmıyor du sürekli ağlıyordu bizde bu yüzden kızımın yatağını oģlumun odasına taşıdık tabi bazanın içindekileri bosalttik taşıdık tekrar geri koydum içlerine .çok yorucuydu.
Bir sürü dağınıklık oluştu. Onu oraya koy bunu buraya ay başım döndü.biraz dağılsa ev sinir oluyorum.düzlicem işte yok hemen geriliyorum namazı zor kıldım hemen kostum odalara.düzledim herseyi. Yaprak sardım. Oğlum sütlaç istedi onu yaptım. 1mak.çamaşır. katladım Kızımı doyurdum.iftara kadar dinleneyim bari

12 de kalktım sonra 1 de yattın 3 bucukta kalktım
Evi topladım sildim süpürdüm toz almadım
Pide hamuru yaptım o mayalanıyor. Şimdi kızı uyuttum abdest alıp namaz kılıcam sonra pideyi yaparım yemeğim vardı. Hala kızın ve benim yazlıkları çıkarıcam inş bu gece çıkarırım

Eline sağlık canım bende iş varken duramam, aklım onda kalır
Kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…