Düzenli Evimiz & Hayatımız

Lices balkonda durur canım ben içeri aldım kışın çok esiyo balkonum diye biraz etkilendiler o hava değişiminden ev içi sıcak çünkü.
Bi ara yaprakları seyrekleşti şimdi şubattan beri dışarda yeni toparlandı. Yeni bi tane aldım martta heralde onu hiç içerde tutmadım güneşte alıyo balkon nolcak bilmiyorum bakalım iyi görünüyo şu an

Baktım evin içinde yavaş büyüyorlar balkona aldım bugün çiçek açarlar belki :)içim daha da rahatladı şimdi sağ ol canım:)

Öff bne naptım :/ kıızn baharlık yazlıklarını çıkarayım kışlıkları küçülmüşleri kaldırayım dedim o ara sıcak bastı deidm kendi yazlıklarıda çıkarayım. Sonra işin içinden çıkamadım. Kıızn yazlıkları kaldırırken düzenli kaldırmamışım :/ Öfff attım salona yeter deyip. Ben bu işin içinden nasıl çıkıcam ya

yikamakla basla at sepete hepsini. kurudukca halledersin:)

Gardrop küçük mü? Ben yazlık kışlık kaldırmıyorum raf değiştiriyorum sadece öyle bi düzen yapabilirsen sonrasında daha rahat edersin. Şimdi için bi fikrim yok ama

yikamakla basla at sepete hepsini. kurudukca halledersin:)
Fırtına var :/
Gardrop küçük mü? Ben yazlık kışlık kaldırmıyorum raf değiştiriyorum sadece öyle bi düzen yapabilirsen sonrasında daha rahat edersin. Şimdi için bi fikrim yok ama
Çocugun gardırop küçük ya :/ öff neyse ramazandan sonra yaparım herhalde

Fırtına var :/

Çocugun gardırop küçük ya :/ öff neyse ramazandan sonra yaparım herhalde

olsun sepette gözünün görmediği yerde dursun
ben evin içine asiyorum çoğu zaman. dışarda kurumuyo çünkü.

bide kafandan gruplayip bu aksam sadece gruplara ayirabilirsin:)

takimlar, sortlar, tişörtler, iç çamaşırı gibi

Amaan sal gitsin boşver Nego duymasın
Şşşştttt aramızda
Öyle çok mu ki. Bir radyo aciyom usendigim işlere. Bir şarkı boyunca ne kadar yapıyom diye kendimle yarisiyom
Çok güzel fikir heves geldiğinde böyle yapıcam
Bu da çok iyi fikir terliğin tavsiyesi ile birlikte denicem. Kız zaten gözüm görmüyor salona attım.
M Musluk Suyu sabah kalktiginda yap. Ben nefret ettigim isleri sabah yapiyrm. Aksamlari benimde yuregim kaldirmiyr.
Aynne bende sabahları daha çok iş yapıyorum ama ramazan ya ne gece ne sabah yüreğim kaldırmıyormuş

ben hep salonda oturuyom o yüzden ortada gibi geldi bana

ben yere otururum böyle ata ata hemen gruplarim:)

bazen yikanacaklar diye renklerine göre ayiririm. bazen kaldirilicaksa düzen nasil olcaksa öyle gruplarim. maksimum 15 dk ni alır gruplamak:) ama kafan rahatlar:)

sen yere al hepsini. üçlü koltuğun önüne otur. sirala grupları koltugun uzerine:)

Amanıın oruçlu oruçlu nasıl yaptın bu kadar işi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…