Yok yok kalmazsın olur mu öyle şeyNetten bak yine de bişey olursa zan altında kalmayayım
Baktım evin içinde yavaş büyüyorlar balkona aldım bugün çiçek açarlar belki :)içim daha da rahatladı şimdi sağ ol canım:)Lices balkonda durur canım ben içeri aldım kışın çok esiyo balkonum diye biraz etkilendiler o hava değişiminden ev içi sıcak çünkü.
Bi ara yaprakları seyrekleşti şimdi şubattan beri dışarda yeni toparlandı. Yeni bi tane aldım martta heralde onu hiç içerde tutmadım güneşte alıyo balkon nolcak bilmiyorum bakalım iyi görünüyo şu an
Dediğin doğruymuş bak
Benimmutfakcaminin dışında sukulentler güneş alıyor rüzgarda alıyor ve muhteşem ötesi coştular[nra
Benimde balkonda sukulentlerim ama güneş almıyor benimm balkonum. Güneşte nasıl olurlar bilmiyorum
kk birinci noteri bugün de ben seni spora davet edeyim ben sporumu yaptım kahve içiyorum haydi sen de yap
Öff bne naptım :/ kıızn baharlık yazlıklarını çıkarayım kışlıkları küçülmüşleri kaldırayım dedim o ara sıcak bastı deidm kendi yazlıklarıda çıkarayım. Sonra işin içinden çıkamadım. Kıızn yazlıkları kaldırırken düzenli kaldırmamışım :/ Öfff attım salona yeter deyip. Ben bu işin içinden nasıl çıkıcam ya
Gardrop küçük mü? Ben yazlık kışlık kaldırmıyorum raf değiştiriyorum sadece öyle bi düzen yapabilirsen sonrasında daha rahat edersin. Şimdi için bi fikrim yok amaÖff bne naptım :/ kıızn baharlık yazlıklarını çıkarayım kışlıkları küçülmüşleri kaldırayım dedim o ara sıcak bastı deidm kendi yazlıklarıda çıkarayım. Sonra işin içinden çıkamadım. Kıızn yazlıkları kaldırırken düzenli kaldırmamışım :/ Öfff attım salona yeter deyip. Ben bu işin içinden nasıl çıkıcam ya
Fırtına var :/yikamakla baslaat sepete hepsini. kurudukca halledersin:)
Çocugun gardırop küçük ya :/ öff neyse ramazandan sonra yaparım herhaldeGardrop küçük mü? Ben yazlık kışlık kaldırmıyorum raf değiştiriyorum sadece öyle bi düzen yapabilirsen sonrasında daha rahat edersin. Şimdi için bi fikrim yok ama
Amaan sal gitsin boşverFırtına var :/
Çocugun gardırop küçük ya :/ öff neyse ramazandan sonra yaparım herhalde
Öyle çok mu ki. Bir radyo aciyom usendigim işlere. Bir şarkı boyunca ne kadar yapıyom diye kendimle yarisiyomFırtına var :/
Fırtına var :/
Şşşştttt aramızda
Çok güzel fikir heves geldiğinde böyle yapıcamÖyle çok mu ki. Bir radyo aciyom usendigim işlere. Bir şarkı boyunca ne kadar yapıyom diye kendimle yarisiyom
Bu da çok iyi fikir terliğin tavsiyesi ile birlikte denicem.olsun sepette gözünün görmediği yerde dursun
ben evin içine asiyorum çoğu zaman. dışarda kurumuyo çünkü.
bide kafandan gruplayip bu aksam sadece gruplara ayirabilirsin:)
takimlar, sortlar, tişörtler, iç çamaşırı gibi
Aynne bende sabahları daha çok iş yapıyorum ama ramazan ya ne gece ne sabah yüreğim kaldırmıyormuşM Musluk Suyu sabah kalktiginda yap. Ben nefret ettigim isleri sabah yapiyrm. Aksamlari benimde yuregim kaldirmiyr.
Şşşştttt aramızda
Çok güzel fikir heves geldiğinde böyle yapıcam
Bu da çok iyi fikir terliğin tavsiyesi ile birlikte denicem.Kız zaten gözüm görmüyor salona attım.
Aynne bende sabahları daha çok iş yapıyorum ama ramazan ya ne gece ne sabah yüreğim kaldırmıyormuş
AmanıınYaptıklarımı yazıyorum, hazır mısınız
Oturma odası :
Koltukları çektim süpürdüm, sildim, toz aldım
Koltukların şeklini değiştirdim, orta sehpayı salona taşıdık
Mutfağı, antreyi, salonu, çocuk odasını süpürdüm
Mutfak :
Tezgahı topladım, elde yıkanacakları yıkadım, çocuklara yemek koydum,tekrar topladım
Çamaşır astım
Yatak odası :
Halılarını balkona attım
Komodin vs çektim, süpürdüm sildim, toz aldım
Eşya yeri değiştirdim
Perdesini çıkardım makineye attım
Banyo ve wc yi çamaşır suyuyla temizledim
Çöplerini değiştirdim
Başka ne yaptım acaba
Yapıldı2 mayıs ödevi
Saklama kapları koyduğumuz yeri düzenlemek.
Not : Uğramayan sevgili üyeler, ara da ses verir misiniz
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
L Lice_sss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?