Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben de bi türlü yazamadim maraton sonucumu
benim maraton bölünüp durdu. ben hem terlikle hem negoyla maraton yaptım

oğlanı uyuttum.
nohut isladim, ocağa tavuk koydum sebzeyle haslamak için
kaynanamla konuştum ayseMsb ben laf sokacak kadar dinleyemedim görüşürüz deyip kadının ağzına tiktim lafı
mutfak bezlerini örtülerini ve sofrabezlerini makine attim.
bulaşık makinesi bosalttim. tekrar doldurup calsitirdim. elde yikanacaklari yikadim.
kiler dolabini duzenledim. mutfak dolaplarınin içini düzenledim dagilmis biraz :)

kafam döndü iki kere kargo geldi, telefon çaldı, oğlan uyandi, iki üç kere biseyler yedi oturup. o yüzden ne yaptım tam olarak hatırlamıyorum

ben de bir daha konusacagimi sanmiyorum

İftardan sonra dizi izlemeye karar verdim yapacaklarımı yaptım:
Bulaşık makinesine çamaşır suyuyla yıkadığım çatal kaşık bardakları tabakları koydum çalıştırdım
Mutfak balkonuma çiçeklerimi taşıdım balkonu yıkadım inşallah çiçeklere bir şey olmaz
İki sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim
Çöpleri boşalttım
Kendime yemek yaptım eşim yok az bir şeyler yaptım
Banyo dolaplarını düzenledim
Mutfak dolaplarının dışını sildim
Ocağı davlumbazı sildim
Yeter artık:)

Eline sağlık canım iyii yapmışsın
İftar sofrasını kaldırdım
bulaşıkları makineye koydum
Elde yıkanacakları yıkadım
Bende

Çiçeklerin nerdeydi?

[nra
Evin içindeydi bonusçum sükulent kaktüs benimkiler acaba bir şey olur mu ki ya instagramda biri var balkonda olmalı diyor ve şahane çiçekleri var ordan gördüm
Benimde balkonda sukulentlerim ama güneş almıyor benimm balkonum. Güneşte nasıl olurlar bilmiyorum

Çam balkon mu balkonun benimki değil rüzgar da alıyor sabah güneşi alıyor bir de üşümezler inşallah
Evet cam cnm ama geçen tvde gördüm kışın dışarıda -10 a kadar yada -8 e kadar dayanabiliyormuşlar araştır netten bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…