- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
ben de bir daha konusacagimi sanmiyorumben de bi türlü yazamadim maraton sonucumu
benim maraton bölünüp durdu. ben hem terlikle hem negoyla maraton yaptım
oğlanı uyuttum.
nohut isladim, ocağa tavuk koydum sebzeyle haslamak için
kaynanamla konuştumayseMsb ben laf sokacak kadar dinleyemedim görüşürüz deyip kadının ağzına tiktim lafı
mutfak bezlerini örtülerini ve sofrabezlerini makine attim.
bulaşık makinesi bosalttim. tekrar doldurup calsitirdim. elde yikanacaklari yikadim.
kiler dolabini duzenledim. mutfak dolaplarınin içini düzenledim dagilmis biraz :)
kafam döndü iki kere kargo geldi, telefon çaldı, oğlan uyandi, iki üç kere biseyler yedi oturup. o yüzden ne yaptım tam olarak hatırlamıyorum
ben de bir daha konusacagimi sanmiyorum
küsmez o küsmeeez nasil karsilik veririm diye plan yapmis bilesen secemezsin konusmamayi Ayşekaynanan küsmüştür bile sana asıl o senle konuşmaz
Orayı hiç duzenlemiom benim kız günde 7 kere dagitiyo çünkü :)2 mayıs ödevi
Saklama kapları koyduğumuz yeri düzenlemek.
Not : Uğramayan sevgili üyeler, ara da ses verir misiniz
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
L Lice_sss
Eline sağlık canımİftardan sonra dizi izlemeye karar verdim yapacaklarımı yaptım:
Bulaşık makinesine çamaşır suyuyla yıkadığım çatal kaşık bardakları tabakları koydum çalıştırdım
Mutfak balkonuma çiçeklerimi taşıdım balkonu yıkadım inşallah çiçeklere bir şey olmaz
İki sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim
Çöpleri boşalttım
Kendime yemek yaptım eşim yok az bir şeyler yaptım
Banyo dolaplarını düzenledim
Mutfak dolaplarının dışını sildim
Ocağı davlumbazı sildim
Yeter artık:)
Bendeİftar sofrasını kaldırdım
bulaşıkları makineye koydum
Elde yıkanacakları yıkadım
Tamam canım, sen zaten arada yazıyorsunBAlkon temizlendi camları silindi düzenlendi @nego yazmasam da beni etiketten çıkarma lütfen gergin bakıyorum
İftardan sonra dizi izlemeye karar verdim yapacaklarımı yaptım:
Bulaşık makinesine çamaşır suyuyla yıkadığım çatal kaşık bardakları tabakları koydum çalıştırdım
Mutfak balkonuma çiçeklerimi taşıdım balkonu yıkadım inşallah çiçeklere bir şey olmaz
İki sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim
Çöpleri boşalttım
Kendime yemek yaptım eşim yok az bir şeyler yaptım
Banyo dolaplarını düzenledim
Mutfak dolaplarının dışını sildim
Ocağı davlumbazı sildim
Yeter artık:)
Evin içindeydi bonusçum sükulent kaktüs benimkiler acaba bir şey olur mu ki ya instagramda biri var balkonda olmalı diyor ve şahane çiçekleri var ordan gördümÇiçeklerin nerdeydi?
Benimde balkonda sukulentlerim ama güneş almıyor benimm balkonum. Güneşte nasıl olurlar bilmiyorumEvin içindeydi bonusçum sükulent kaktüs benimkiler acaba bir şey olur mu ki ya instagramda biri var balkonda olmalı diyor ve şahane çiçekleri var ordan gördüm
Çam balkon mu balkonun benimki değil rüzgar da alıyor sabah güneşi alıyor bir de üşümezler inşallah[nra
Benimde balkonda sukulentlerim ama güneş almıyor benimm balkonum. Güneşte nasıl olurlar bilmiyorum
Evet cam cnm ama geçen tvde gördüm kışın dışarıda -10 a kadar yada -8 e kadar dayanabiliyormuşlar araştır netten biÇam balkon mu balkonun benimki değil rüzgar da alıyor sabah güneşi alıyor bir de üşümezler inşallah
Ayy öyle mi -10 a kadar demek o zaman kalsınlar çok sağ ol canım:)Evet cam cnm ama geçen tvde gördüm kışın dışarıda -10 a kadar yada -8 e kadar dayanabiliyormuşlar araştır netten bi
Netten bak yine de bişey olursa zan altında kalmayayımAyy öyle mi -10 a kadar demek o zaman kalsınlar çok sağ ol canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?