Düzenli Evimiz & Hayatımız

sende adrenalin bağımlılığı var bence ama aksiyonlu sporlar yerine ev işi yapiyosun

kolay gelsin sana canim. hiç istemiyorum çocuğa sürekli ödev yaptırılan zamanları 2 buçuk oldu az vaktim kaldi sanırım

tamam sen yaptığın işlerle gelirsin o zaman

Bizim günde bir saatti ama bu hafta itibari ile 12.30-17.00 arası ders yapacaklar
Aynen öyle yapmayı planlıyorum. İşlerimi bitirene dek girmicim foruma... siz benim gibi hamarat kadını yoldan çıkarıyorsunuz
Not: kendi söylediğine kendisi bile inanmadı

kolay gelsin minervam

hadi bakalım çalışkan karına görüşmek üzere

Yok ya çokta havalı değil bazen deliriyorum destek alacak biri olmayınca

Kız yok kocan hep evde mi olsun ben bi hafta dayanamıyorum bırak gitsin
ben de onu diyorum git diyorum korkarım alıştı yuvarlana yuvarlana is goruyo terlik gibi

Ben fortmandomu düzenlicim
Evyemde eşimin sabah içtiği kahve bardağının izi çıkmış, hiç acımadım yine bastım domestosu temiz olmasına rağmen her yerini yine çitiledim pişman değilim, yine olsa yine yaparım. Daha da temiz olsun diye bekletiyorum domestosu az sonra çitileye çitileye durulayacağım

Ben geldim çocuklara kahvaltı hazırladım onları mutfaktan kovdum bulaşıkları makinaya kakaladim :) mutfak camini tekrar sildim, halisini fırçaladim sinir olduğum insanları fircaliyom gibi fırçaladim sonra süpürdum. Oturma odasının camini sildim eldivenim yırtıldı koştum gittim yenisi alıp geldim bebeyi doyurdum uyuttum wc ye çamaşır suyunu bastım şimdi gidip orayı temizliyim üst dolapları silicem mutfağın sonra yatak odasına geçiyorum !

Cumartesi hazır bebişim evdeyken otuç tutmasam da tüm evin camları mı elden geçirsem diye düşünüyorum Havayı güzel gösteriyor uygulama, sadece terasta alt camları hariç 28 cam var, battılar. Mutfağın balkonunda 13 yine alt camları hariç, arka balkonda kaç tane var bilmiyorum. Bazen baş dönmesi yapıyor oruç ondan mı tutmasam o gün diyorum

topladim evi sadece tezgahi arkasini temizledim birde dolaplarin altlarini sildim. makinaya camasir attim digerlerini astim bu kadar
İyi yapmışsın Ayşeciim devamını topik olarak bekliyoruz. Valla ben oturdum şuan dünden beri maruz kaldığım deterjan miktarı fazla geldi kalkıcam birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…