- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Haydiiiii kalkkk tombul tembel kuş, aç müzik ve temizlik malzemelerinle dans ettombul tembel kuş
Ben maratona giremem ama kendime iş çıkartırımÇocuklarla yeni kalktık onları yedireceğim sonra büyüğünün gün boyu dersi var.
Bugün gün boyu devrilip yatmayı düşünüyordum aslında fakat enteresan şekilde enerjik kalktım.
Bizim günde bir saatti ama bu hafta itibari ile 12.30-17.00 arası ders yapacaklarsende adrenalin bağımlılığı var benceama aksiyonlu sporlar yerine ev işi yapiyosun
kolay gelsin sana canim. hiç istemiyorum çocuğa sürekli ödev yaptırılan zamanları2 buçuk oldu az vaktim kaldi sanırım
tamam sen yaptığın işlerle gelirsin o zaman
güldalla halay cekemHaydiiiii kalkkk tombul tembel kuş, aç müzik ve temizlik malzemelerinle dans et
Dün akşam bolca soludum sağol bebeğim almayayımgüldalla halay cekem
Bizim günde bir saatti ama bu hafta itibari ile 12.30-17.00 arası ders yapacaklar
Aynen öyle yapmayı planlıyorum. İşlerimi bitirene dek girmicim foruma... siz benim gibi hamarat kadını yoldan çıkarıyorsunuz
Not: kendi söylediğine kendisi bile inanmadı
güldalla halay cekem
Yok ya çokta havalı değil bazen deliriyorum destek alacak biri olmayıncaooooevden çalışıyosun ya bana çok havalı geliyo pawim kolay gelsin sana
Kız yok kocan hep evde mi olsun ben bi hafta dayanamıyorum bırak gitsinbana da cok havali geliyoresimi ordan oraya ucurasim geliyor
Ayşe ses ver guldalla yollarınız ayrıldı mi
ben de onu diyorum git diyorumYok ya çokta havalı değil bazen deliriyorum destek alacak biri olmayınca
Kız yok kocan hep evde mi olsun ben bi hafta dayanamıyorum bırak gitsin
Ne yaptın kız?ben yoruldum ya
topladim evi sadece tezgahi arkasini temizledim birde dolaplarin altlarini sildim. makinaya camasir attim digerlerini astim bu kadarNe yaptın kız?
İyi yapmışsın Ayşeciim devamını topik olarak bekliyoruz.topladim evi sadece tezgahi arkasini temizledim birde dolaplarin altlarini sildim. makinaya camasir attim digerlerini astim bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?