- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Evi yapan benim öküz zaten. Evye hiç aklıma gelmedi başta çok beğendim ama bir ay falan sürdü bu beğenmeen azından artık mutfak yaptırırsam beyaz evye istemediğimi biliyorum
Allah kolaylık versin minerva ben delirirdim heraldeneden beyaz yaptırdın evyeyi. yoksa ev mi öyleydi sen taşınırken
Malesef ya verdim çok şükür. Sokağın sonundan da sağa doğru uzuyo sırabugün kesin gitmesi mi gerekiyo
O ne yahuMalesef ya verdim çok şükür. Sokağın sonundan da sağa doğru uzuyo sıra
sosyal mesafeyi korumak sadece yasak günleri etkili sanırımMalesef ya verdim çok şükür. Sokağın sonundan da sağa doğru uzuyo sıra
sosyal mesafeyi korumak sadece yasak günleri etkili sanırımMalesef ya verdim çok şükür. Sokağın sonundan da sağa doğru uzuyo sıra
He ya delirdim çok yoruldum aç susuz yürüdüm ta öbür mahalleyesosyal mesafeyi korumak sadece yasak günleri etkili sanırım
dikkat et obsesif olma sonra bi kahve lejesi için mi yaptın bu Domestos operasyonunuellerine sağlık
ben de ayso bende
oooo ben de iş yapmış gibi yazdimutandim şu an ellerine sağlık zeyno
bizim evi toplamak bi saat sürüyorhafife alma yaptığını ellerine sağlık canım
sabah ben ödev vermistim. etketi dünkü odevden aldım. tüm prizleri silmek bugünkü ödev:)
ben senin yerinde olsam buharlı temizleyici alana kadar boyko
oğluma söz vermistim de hemen gelemedim:) beraber süt ictik oyun oynadik:) :)
Bendeki kartın limitini doldurmuştum alıyorduk. Limit yetersiz uyarısı verince benimki git kendi paranla al dedi. Ben de o kadar para yok deyiverdim.Param var miktarını bilmiyor, iki bin küsürdü fiyatı bir ay önce şimdi 4 bin samdanım ben ona o kadar para veremem. Hık diye giderim.
Evi yapan benim öküz zaten. Evye hiç aklıma gelmedi başta çok beğendim ama bir ay falan sürdü bu beğenme
Malesef ya verdim çok şükür. Sokağın sonundan da sağa doğru uzuyo sıra
Baba 1+0 ev yeter yemin ederimben de o kadar camı silemem Allah kolaylık versin minervam
böyle okudukca 4+1 ev hayalinden 40 metrekare küçük eve doğru yol alıyorum hızla
ben de de bi heves basladi alacağim tükan kapandi korona bitsin dalis yapcam cok seviyorum öyle seyleriHalı süpürürken diğer yandan mop aldımMop fetişi miyim neyim ben kendimi anlamadım Biri beni tokatlasın
İyi yapmışsın5 mayıs ödevi
evdeki tüm prizleri silmek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@pandoraksk
@74FRIDA
Oy verince de alınıyor. Ama kazenin bonkörlüğüne denk gelirsen yarışmaya katılan herkese veriyor.Yemek mi yapicaz bende oy verince alınıyor zannettim :))
Al al çoksellerben de de bi heves basladi alacağim tükan kapandi korona bitsin dalis yapcam cok seviyorum öyle seyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?