- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Tatile girince yap istersen canım yada akşam mı silsen acaba, akşam da güzel olmuyor cam silmek bilemedim ben canım :))Cumartesi hazır bebişim evdeyken otuç tutmasam da tüm evin camları mı elden geçirsem diye düşünüyorumHavayı güzel gösteriyor uygulama, sadece terasta alt camları 28 cam var, battılar. Mutfağın balkonunda 13 yine alt camları hariç, arka balkonda kaç tane var bilmiyorum. Bazen baş dönmesi yapıyor oruç ondan mı tutmasam o gün diyorum
Ay ben surda iki cam sildim kollarım titredi az daha dinlen kiz valla dünden beri ben okurken yoruldum :))İyi yapmışsın Ayşeciim devamını topik olarak bekliyoruz.Valla ben oturdum şuan dünden beri maruz kaldığım deterjan miktarı fazla geldi kalkıcam birazdan
Küçüğüm var ya o yüzden mi adam evdeyken silsem diyorumTatile girince yap istersen canım yada akşam mı silsen acaba, akşam da güzel olmuyor cam silmek bilemedim ben canım :))
Valla gaza geldim nedense gidip iş yapicimAy ben surda iki cam sildim kollarım titredi az daha dinlen kiz valla dünden beri ben okurken yoruldum :))
oda iyimis valla ben orucken yatagimi zor topluyorumValla gaza geldim nedense gidip iş yapicim
Oruç iyi gelmiyor bana bir hamaratlık çöküyor üzerimeBu ben, ben değilim
Acısı sonra çıkacak. Eski tempoma alışık değil bünyeoda iyimis valla ben orucken yatagimi zor topluyorum
Bende istiyom o hamaratlik tan vallah iki cam sildim yarım saattir oturuyomValla gaza geldim nedense gidip iş yapicim
Oruç iyi gelmiyor bana bir hamaratlık çöküyor üzerimeBu ben, ben değilim
Ben fortmandomu düzenlicim
Evyemde eşimin sabah içtiği kahve bardağının izi çıkmış, hiç acımadım yine bastım domestosutemiz olmasına rağmen her yerini yine çitiledim pişman değilim, yine olsa yine yaparım. Daha da temiz olsun diye bekletiyorum domestosu az sonra çitileye çitileye durulayacağım
ben yoruldum ya
Ben geldim çocuklara kahvaltı hazırladım onları mutfaktan kovdum bulaşıkları makinaya kakaladim :) mutfak camini tekrar sildim, halisini fırçaladim sinir olduğum insanları fircaliyom gibi fırçaladimsonra süpürdum. Oturma odasının camini sildim eldivenim yırtıldı koştum gittim yenisi alıp geldim bebeyi doyurdum uyuttum wc ye çamaşır suyunu bastım şimdi gidip orayı temizliyim üst dolapları silicem mutfağın sonra yatak odasına geçiyorum !
topladim evi sadece tezgahi arkasini temizledim birde dolaplarin altlarini sildim. makinaya camasir attim digerlerini astim bu kadar
Bugün odev yok mu
Cumartesi hazır bebişim evdeyken otuç tutmasam da tüm evin camları mı elden geçirsem diye düşünüyorumHavayı güzel gösteriyor uygulama, sadece terasta alt camları hariç 28 cam var, battılar. Mutfağın balkonunda 13 yine alt camları hariç, arka balkonda kaç tane var bilmiyorum. Bazen baş dönmesi yapıyor oruç ondan mı tutmasam o gün diyorum
Dün deliriyordum. Özellikle akşam. Mutfağa geliyorlar 2 dakikada bir eşim kıikışlıyor, bir 2 dakika sonra tekrar...Bende istiyom o hamaratlik tan vallah iki cam sildim yarım saattir oturuyomoff küçük bebekle de temizlik zor ya tam bi coşuyor um paçam dan tutup anneeeee diyor gıcık oluyorum :)
bugün kesin gitmesi mi gerekiyoKızlar kızlar kargoya geldim iş evraklarını yollamak için sıranın sonu gözükmüyo
Samdanım ne zaman mutfağı böyle temizlesem ardından gelen birkaç gün hunharca tekrar tekrar temizliyorumdikkat et obsesif olma sonra bi kahve lejesi için mi yaptın bu Domestos operasyonunuellerine sağlık
Birkaç gündür ara ara çıtlatıyorum adama, dün gece fiyatı söyledim, tip aynen bu >ben senin yerinde olsam buharlı temizleyici alana kadar boyko
Samdanım ne zaman mutfağı böyle temizlesem ardından gelen birkaç gün hunharca tekrar tekrar temizliyorumSonra bir salıyorum Allaaaaaah Yarın da domestoslarım artık üçüncü gün sirke ile foşurdatmaya dönerim
Birkaç gündür ara ara çıtlatıyorum adama, dün gece fiyatı söyledim, tip aynen bu >
Bu işin sonu benim paracıklarıma kadar gider koronanın bitmesini beklicim
Yok kız haftada bir gün falan domestoslayıp bırakıyorum öyle beyaz benim evye hemen lekeyi çekiyor. Sirkeli su sıkıyorum her akşam siliyorum ama çamaşır suyu etkisi yapmıyor tabiisi. Domestosla inci beyazına dönüveriyor sonra leke olunca bu sabah ki gibi gözüm seyirttiriyor, dayanamayıp yine domestosluyorumbayramligini yastığının kenarına koyan çocuk gibi yanisonra sokakta oyun oynarken kirlenen elbiselere mi dönüyor yani
ellerine sağlık minervam:)
Yok kız haftada bir gün falan domestoslayıp bırakıyorum öyle beyaz benim evye hemen lekeyi çekiyor. Sirkeli su sıkıyorum her akşam siliyorum ama çamaşır suyu etkisi yapmıyor tabiisi. Domestosla inci beyazına dönüveriyor sonra leke olunca bu sabah ki gibi gözüm seyirttiriyor, dayanamayıp yine domestosluyorum
Bendeki kartın limitini doldurmuştum alıyorduk. Limit yetersiz uyarısı verince benimki git kendi paranla al dedi. Ben de o kadar para yok deyiverdim.paran var ve kocan alsin diye beklerken cam mi silecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?