Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tatile girince yap istersen canım yada akşam mı silsen acaba, akşam da güzel olmuyor cam silmek bilemedim ben canım :))

İyi yapmışsın Ayşeciim devamını topik olarak bekliyoruz. Valla ben oturdum şuan dünden beri maruz kaldığım deterjan miktarı fazla geldi kalkıcam birazdan
Ay ben surda iki cam sildim kollarım titredi az daha dinlen kiz valla dünden beri ben okurken yoruldum :))

Tatile girince yap istersen canım yada akşam mı silsen acaba, akşam da güzel olmuyor cam silmek bilemedim ben canım :))
Küçüğüm var ya o yüzden mi adam evdeyken silsem diyorum

Akşam aşağı falan uçarım Zeynoo canıma kastın mı var kız Ben gündüz silmeyi seviyorum. Sildikten sonra şöyle oturup yarım saat izlemem lazım

Ay ben surda iki cam sildim kollarım titredi az daha dinlen kiz valla dünden beri ben okurken yoruldum :))
Valla gaza geldim nedense gidip iş yapicim
Oruç iyi gelmiyor bana bir hamaratlık çöküyor üzerime Bu ben, ben değilim

Valla gaza geldim nedense gidip iş yapicim
Oruç iyi gelmiyor bana bir hamaratlık çöküyor üzerime Bu ben, ben değilim
Bende istiyom o hamaratlik tan vallah iki cam sildim yarım saattir oturuyom off küçük bebekle de temizlik zor ya tam bi coşuyor um paçam dan tutup anneeeee diyor gıcık oluyorum :)

maraton sonucum :)

bütün kapıları sildim oğlum iki gün önce pastel boyayla bütün kapıları boyamisti maşallah es geçtiği kapı yok.

vestiyeri komple sildim.
vestiyerin içinde çamaşır makinesi var. makineyi sildim. deterjan gözünü çıkardım temizledim iyice fircaladim. gözü cikarinca makinenin icindeki boşluğu da sildim.

oğluma yemek yedirdim.

onun dışında maratondan önce
tozları aldim. mutfak hariç bütün dolapları sildim. aynaları sildim.
banyoyu tuvaleti temizledim.
klozetin su haznesini boşaltıp çamaşır suyu döktüm yosunları çıksın diye. sifona basip tekrar çamaşır suyu koydum. çamaşır katladim kaldirdim. çöpleri topladim. eşim sahur sofrasını kaldirmadan yatmis onlari topladim.

galiba bu kadar çok degil ama doldura doldura yazdim elimden geldiği kadar

dikkat et obsesif olma sonra bi kahve lejesi için mi yaptın bu Domestos operasyonunu ellerine sağlık

ben de ayso bende

oooo ben de iş yapmış gibi yazdim utandim şu an ellerine sağlık zeyno

topladim evi sadece tezgahi arkasini temizledim birde dolaplarin altlarini sildim. makinaya camasir attim digerlerini astim bu kadar

bizim evi toplamak bi saat sürüyor hafife alma yaptığını ellerine sağlık canım

Bugün odev yok mu

sabah ben ödev vermistim. etketi dünkü odevden aldım. tüm prizleri silmek bugünkü ödev:)

ben senin yerinde olsam buharlı temizleyici alana kadar boyko

oğluma söz vermistim de hemen gelemedim:) beraber süt ictik oyun oynadik:) :)

Bende istiyom o hamaratlik tan vallah iki cam sildim yarım saattir oturuyom off küçük bebekle de temizlik zor ya tam bi coşuyor um paçam dan tutup anneeeee diyor gıcık oluyorum :)
Dün deliriyordum. Özellikle akşam. Mutfağa geliyorlar 2 dakikada bir eşim kıikışlıyor, bir 2 dakika sonra tekrar...

dikkat et obsesif olma sonra bi kahve lejesi için mi yaptın bu Domestos operasyonunu ellerine sağlık
Samdanım ne zaman mutfağı böyle temizlesem ardından gelen birkaç gün hunharca tekrar tekrar temizliyorum Sonra bir salıyorum Allaaaaaah Yarın da domestoslarım artık üçüncü gün sirke ile foşurdatmaya dönerim

ben senin yerinde olsam buharlı temizleyici alana kadar boyko
Birkaç gündür ara ara çıtlatıyorum adama, dün gece fiyatı söyledim, tip aynen bu >
Bu işin sonu benim paracıklarıma kadar gider koronanın bitmesini beklicim

bayramligini yastığının kenarına koyan çocuk gibi yani sonra sokakta oyun oynarken kirlenen elbiselere mi dönüyor yani
ellerine sağlık minervam:)

Birkaç gündür ara ara çıtlatıyorum adama, dün gece fiyatı söyledim, tip aynen bu >
Bu işin sonu benim paracıklarıma kadar gider koronanın bitmesini beklicim

paran var ve kocan alsin diye beklerken cam mi silecen

bayramligini yastığının kenarına koyan çocuk gibi yani sonra sokakta oyun oynarken kirlenen elbiselere mi dönüyor yani
ellerine sağlık minervam:)
Yok kız haftada bir gün falan domestoslayıp bırakıyorum öyle beyaz benim evye hemen lekeyi çekiyor. Sirkeli su sıkıyorum her akşam siliyorum ama çamaşır suyu etkisi yapmıyor tabiisi. Domestosla inci beyazına dönüveriyor sonra leke olunca bu sabah ki gibi gözüm seyirttiriyor, dayanamayıp yine domestosluyorum

en azından artık mutfak yaptırırsam beyaz evye istemediğimi biliyorum

Allah kolaylık versin minerva ben delirirdim heralde neden beyaz yaptırdın evyeyi. yoksa ev mi öyleydi sen taşınırken

paran var ve kocan alsin diye beklerken cam mi silecen
Bendeki kartın limitini doldurmuştum alıyorduk. Limit yetersiz uyarısı verince benimki git kendi paranla al dedi. Ben de o kadar para yok deyiverdim. Param var miktarını bilmiyor, iki bin küsürdü fiyatı bir ay önce şimdi 4 bin samdanım ben ona o kadar para veremem. Hık diye giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…