Kızı doyurup geliyorum kızlar. Keşke ban yediğimizde gerçek hayatta da etkili olsa iş yapamazsak kafamızın üzerinde üzgün yazsa
Kullanıcı yorumları vardır internette.fairy platinunun özellikleri neler merak ediyorum netten gördüm onu az önce
Ama hayal etsene ban yedin mesela 3 gündür koltuğun köşesinde oturuyorsun tepende üzgün yazıyor hiçbir iş yapmıyorsun çoğğ hoş olur
Kullanıcı yorumları vardır internette.
Ama hayal etsene ban yedin mesela 3 gündür koltuğun köşesinde tepemde üzgün yazıyor hiçbir iş yapmıyorsun çoğğ hoş olur
burcun ne yayım benEn ucuz deterjan bile köpürür negom ya görünen köy uzakta değildirM I N E R V A
Açıp izlicem yineEn ucuz deterjan bile köpürür negom ya görünen köy uzakta değildirM I N E R V A
burcun ne yayım ben
Ben bimin kini kullanıyorum köpür köpür köpürüyor. Hatta eşim bulaşık deterjanı yerine sıvı sabun almış dedi ki bu da köpürüyor kullan ne olacakEn ucuz deterjan bile köpürür negom ya görünen köy uzakta değildirM I N E R V A
Bende hiç sevmem yine eşimden örnek vericem amma valla eşimde yay burcuHiç sevmem yay burçlarını gezenti olurlar ordan oraya şuursuzca
biminkide köpürüyormuş annem dediBen bimin kini kullanıyorum köpür köpür köpürüyor. Hatta eşim bulaşık deterjanı yerine sıvı sabun almış dedi ki bu da köpürüyor kullan ne olacak
Yaşın kaç canım anlatsana biraz kendini. Evli misin kv lerle aran nasıl falanbiminkide köpürüyormuş annem dedi
Musluk düş adamın yakasından, ne çekiypr senden yahuBende hiç sevmem yine eşimden örnek vericem amma valla eşimde yay burcu
İşte bu mesaj beni biraz üzdü. Sanki görümcemMusluk düş adamın yakasından, ne çekiypr senden yahu
Aa ben çok iyi bir görümceyimdir, asla olamamİşte bu mesaj beni biraz üzdü. Sanki görümcem
hahahahaAa ben çok iyi bir görümceyimdir, asla olamam
Yengem için abimi parçalarım, net
Tabletini hiç kullanmadım, elde kullanılan fema değil.fairyin bulaşık deterjanları nasıl kullananlar var mı
Bilmiyoruz ama En başta ben olmak üzere acayip merak ediyoruzYeni gelmişti aramiza neden ban yedi arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?