- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Guzel seyler geliyor bu hafta. Benmde blenderim bozuldu bende onun icin gidermTava alıcam inşallah
Şok a da 2 li döküm tencere gelmişti fırına da atılıyormuş. Bimde ki de güzelTava alıcam inşallah
Ne renkmiiiişşZambak öyle narin nazlı nazlı açıyorki 2-3 gün sürücek tam açılması sanırım tek tek açıyor yapraklarını Allahım ne büyüksün nasıl bir sanat
Bende kalançoma baktıkça aynı şeyi düşünüyorum. Çiçek açtı solarken aynı yerde tomurcuk verdi yineZambak öyle narin nazlı nazlı açıyorki 2-3 gün sürücek tam açılması sanırım tek tek açıyor yapraklarını Allahım ne büyüksün nasıl bir sanat
Bak şimdi bebeğim, adamın kafayı duvara sürttüğünde tok bir ses geliyor adam beyin travması geçiriyorsa sağlamdır ama sadece duvar sağlamdır. Yok kafayı sürttüğünde duvarda içeri doğru bir göçük oluyorsa veya boşluk sesi geliyorsa alçıpandır. Duvara da onu yapmazlar bence. Yazık kocama arada lazım olur dersen elinle de test edebilirsin canımHiç sıva yokmuş, hafif olan duvarlardan işte dedi. Ben bilmem alçı pan beton metonvalla asmazsa indiririm aşağı çalınırsa çalınsın yıldım
Ne renkmiiiişş
Boş ses geliyo tüm duvarlardanBak şimdi bebeğim, adamın kafayı duvara sürttüğünde tok bir ses geliyor adam beyin travması geçiriyorsa sağlamdır ama sadece duvar sağlamdır. Yok kafayı sürttüğünde duvarda içeri doğru bir göçük oluyorsa veya boşluk sesi geliyorsa alçıpandır. Duvara da onu yapmazlar bence. Yazık kocama arada lazım olur dersen elinle de test edebilirsin canım
Ben de belki farklı renk açar mı acaba diye bakıyorumTuruncuymuş zaten kabıda turuncuydu ya ilk aldığımda
Tuğla o zaman ama üzerinde muhakkak beton harçla sıva geçilmiştir. Bisiklet nasıl duvarı aşağı indirsin kim o adam ya döverim ben onu. Niye çomak sokuyor işineBoş ses geliyo tüm duvarlardan ☹ Koca lazım değil de denediydik onu elle
Ben de belki farklı renk açar mı acaba diye bakıyorum
Ehe böyle sıva yok duvarlardaTuğla o zaman ama üzerinde muhakkak beton harçla sıva geçilmiştir. Bisiklet nasıl duvarı aşağı indirsin kim o adam ya döverim ben onu. Niye çomak sokuyor işine
Benimkiler hepsi büyümüştü küçük açmadı hiç büyür onlar da yavaş yavaşBişey sorayım şimdi iki kök var biri açmaya başladı 7-8 cmi geçti boyu tomurcuğun diğeri minil hala onlarda büyüyrcek mi yoksa küçük çiçekte açıyomu
Bebeğim o alttaki şey sıva işteEhe böyle sıva yok duvarlarda
Kocam evi alırken müteahhite bu ne biçim sıfır ev sıvası kalkmış dedi adam da ne sıvası abi sıfır bina sıva yok bu binalarda demiştiBebeğim o alttaki şey sıva işteBeni bile taşır o duvar.
Ya o boya var ya altındaki sıva, onun altındaki de kireç ve betonKocam evi alırken müteahhite bu ne biçim sıfır ev sıvası kalkmış dedi adam da ne sıvası abi sıfır bina sıva yok bu binalarda demiştiHerkes bizi kekliyo gidem bida ısrar edem
Kocam ısrarlı bi şekilde bu duvarlarda sıva yok diyorum neyi anlamıyosun dedi kovaladı beniYa o boya var ya altındaki sıva, onun altındaki de kireç ve betonBacım siz o adamım müteahhit olduğuna emin misin
Kocam ısrarlı bi şekilde bu duvarlarda sıva yok diyorum neyi anlamıyosun dedi kovaladı beni
Kocana söyler misin lütfen açıp şu videoyu izlesin. Sonra benim evim yok ki desin
Almanyada sandstein denen maldanmış direk boyanıyomuş bu duvarlar
Kocana söyler misin lütfen açıp şu videoyu izlesin. Sonra benim evim yok ki desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?