Düzenli Evimiz & Hayatımız

Zambak öyle narin nazlı nazlı açıyorki 2-3 gün sürücek tam açılması sanırım tek tek açıyor yapraklarını Allahım ne büyüksün nasıl bir sanat
Bende kalançoma baktıkça aynı şeyi düşünüyorum. Çiçek açtı solarken aynı yerde tomurcuk verdi yine

Hiç sıva yokmuş, hafif olan duvarlardan işte dedi. Ben bilmem alçı pan beton meton valla asmazsa indiririm aşağı çalınırsa çalınsın yıldım
Bak şimdi bebeğim, adamın kafayı duvara sürttüğünde tok bir ses geliyor adam beyin travması geçiriyorsa sağlamdır ama sadece duvar sağlamdır. Yok kafayı sürttüğünde duvarda içeri doğru bir göçük oluyorsa veya boşluk sesi geliyorsa alçıpandır. Duvara da onu yapmazlar bence. Yazık kocama arada lazım olur dersen elinle de test edebilirsin canım

Boş ses geliyo tüm duvarlardan Koca lazım değil de denediydik onu elle

Boş ses geliyo tüm duvarlardan ☹ Koca lazım değil de denediydik onu elle
Tuğla o zaman ama üzerinde muhakkak beton harçla sıva geçilmiştir. Bisiklet nasıl duvarı aşağı indirsin kim o adam ya döverim ben onu. Niye çomak sokuyor işine

Tuğla o zaman ama üzerinde muhakkak beton harçla sıva geçilmiştir. Bisiklet nasıl duvarı aşağı indirsin kim o adam ya döverim ben onu. Niye çomak sokuyor işine
Ehe böyle sıva yok duvarlarda

Eklentiler

• F14AEB40-423D-4B2E-A667-C55D7411E4D1.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 32
Bişey sorayım şimdi iki kök var biri açmaya başladı 7-8 cmi geçti boyu tomurcuğun diğeri minil hala onlarda büyüyrcek mi yoksa küçük çiçekte açıyomu
Benimkiler hepsi büyümüştü küçük açmadı hiç büyür onlar da yavaş yavaş

Bebeğim o alttaki şey sıva işte Beni bile taşır o duvar.
Kocam evi alırken müteahhite bu ne biçim sıfır ev sıvası kalkmış dedi adam da ne sıvası abi sıfır bina sıva yok bu binalarda demişti Herkes bizi kekliyo gidem bida ısrar edem

Kocam evi alırken müteahhite bu ne biçim sıfır ev sıvası kalkmış dedi adam da ne sıvası abi sıfır bina sıva yok bu binalarda demişti Herkes bizi kekliyo gidem bida ısrar edem
Ya o boya var ya altındaki sıva, onun altındaki de kireç ve beton Bacım siz o adamım müteahhit olduğuna emin misin

Kocam ısrarlı bi şekilde bu duvarlarda sıva yok diyorum neyi anlamıyosun dedi kovaladı beni

Kocana söyler misin lütfen açıp şu videoyu izlesin. Sonra benim evim yok ki desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…