Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın hayırlı sabahlar . ben evi ayağa kaldırmaya devam ediyim ödevide aldım
Günaydın canım
Benim çaydanlık kireç tutmaz hiç.ben de cifliyim bari dışını
Nasıl yani
Görev en sevdiğim de limon tuzum yok Negom be En sonuncusunu duşakabinlerimde harcadım. Kettle olmaz zaten de çaydanlığı elde hayatta yapamam kendimden geöerim yaparken
Sirke ve karbonat dene
Günaydınlaaar bu arada efenim
Günaydın canım
günaydın herkese
Günaydın canım
Günaydın
Bulaşık makinasını boşalttım
Çamaşırları astım
Yine doldurup çalıştırdım
Yoğurt mayaladım
Oturdum kaldım çok uykum var
Günaydın canım
Dün kocam çaycıyı susuz açık bırakıp yakmıştı ne güzel denk geldi
Gördüm gördüm

Günaydın

Gece sirke kaynattım çaycıda dışınıda cifledim temizledim. Üstünüde çamaşır suyu beklettim bi 15 dk sonra tekrar su kaynattım ışıl ışıl şu an.
Ne kadar ödevi öngören bir üye
Günaydın canım

Ya kızlar makinem temiz, düzenli temizlerim her ay temizleyici ile çalıştırırım. Sirke döker yine çalıştırırım ama arada saçmalıyor bulaşıkları güzel yıkamıyor ve son zamanlarda bardaklarım, cam borcamlarım falan buğulu ve çizilmiş çıkıyor. İnternette incir yaprağı ile buğulu bardakların temizlendiğini gördüm ama incir yaprağını nereden bulayım şimdi Var mı önerisi olan?

Günaydın

Hepinize kolay gelsiiin :)

Ödevler konusunda pek başarılı olamadım. bu sabah şoktan kendime su bardağı aldım. Kahvaltı yapıp, Makineye çamaşır atıp biraz onlayn evden çalışacağım sonrasında mutfağa girmek niyetim bugün buzdolabını içini dışını arkasını silsem benden iyisi olmaz herhalde

İçerdeki pervaneler kireclenmistir.

Bendede aynı durum var. hangi deterjanı kullanıyorsun bu konuda ben en çok fairy premium(okunuşu ile yazdım) tabletten çok menunum bardakları en iyi bu deterjanın parlatacağını düşünüyorum. diğer türlüde benim makinemde çok eski taka tuka yıkıyor artık mağlesef, çalıştığı süre icindede kullanırım yaniii yapcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…