Tabi ki canım hoş geldinMerhaba canım. Uzun zamandır gizli gzili izliyorum sizi bende aranıza katılayımmı. ?? Şurda uslu uslu dururum hergünde ödevlerimi yaparım.
Tuzu ile ilgili olabilir miYa kızlar makinem temiz, düzenli temizlerim her ay temizleyici ile çalıştırırım. Sirke döker yine çalıştırırım ama arada saçmalıyor bulaşıkları güzel yıkamıyor ve son zamanlarda bardaklarım, cam borcamlarım falan buğulu ve çizilmiş çıkıyor. İnternette incir yaprağı ile buğulu bardakların temizlendiğini gördüm ama incir yaprağını nereden bulayım şimdiVar mı önerisi olan?
Kolay gelsinGünaydın
Hepinize kolay gelsiiin :)
Ödevler konusunda pek başarılı olamadım. bu sabah şoktan kendime su bardağı aldım. Kahvaltı yapıp, Makineye çamaşır atıp biraz onlayn evden çalışacağım sonrasında mutfağa girmek niyetim bugün buzdolabını içini dışını arkasını silsem benden iyisi olmaz herhalde
Günaydın canımGünaydın
benim çaydanlık imdat diye bağırıyordu
ödevi okuyabilse halay cekerdi
bugünkü hedefim mutfak ve yatakodasi:)
ama çok uykum var
Çıkarıp temizlencekBu benim makinemdede olabilir varmı çözümü
Teşekkür ederim sanadaTabi ki canım hoş geldin
Tuzu ile ilgili olabilir mi
Kolay gelsin
Günaydın canım
Baya kireç olmuyo hiçGünaydın canım
Nasıl yani
Sirke ve karbonat dene
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Gördüm gördüm
Bunu biz yapabiliyormuyuz acabaÇıkarıp temizlencek
Sudan sudanTamam ama işte nasıl
Bizim zavallılar da habire çeşme suyu kaynatsınSudan sudan
İçme suyundan başka su girmiyo içine
Çeşme suyunu tencerelerde kaynatıyom benBizim zavallılar da habire çeşme suyu kaynatsın
Yok canım ben o pervanelere de kettle da limon tuzuzu kaynatıp döküverdim, cillop gibiİçerdeki pervaneler kireclenmistir.
Ben yıllardır fairy platinium kullanıyorum.Bendede aynı durum var. hangi deterjanı kullanıyorsun bu konuda ben en çok fairy premium(okunuşu ile yazdım) tabletten çok menunum bardakları en iyi bu deterjanın parlatacağını düşünüyorum. diğer türlüde benim makinemde çok eski taka tuka yıkıyor artık mağlesef, çalıştığı süre icindede kullanırım yaniii yapcak bişey yok
Yok canım sanmıyorum. Kendimden daha iyi bakıyorum makineye, düzenli tuzunu parlatıcısını koyarım.Tuzu ile ilgili olabilir mi
Ay çok tatlısın yaYok canım sanmıyorum. Kendimden daha iyi bakıyorum makineye, düzenli tuzunu parlatıcısını koyarım.
Limoncuğum bulaşık makinesi önemliAy çok tatlısın ya
Temizlemelisin.Evim çok kirlendı ne yapmalıyım. Ev bok gibi gözümde
Hem de en önemlilerindenLimoncuğum bulaşık makinesi önemli
Bak ben kalkıyorum hadi sen de gel temizleyelim evler pırıldasınEvim çok kirlendı ne yapmalıyım. Ev bok gibi gözümde
Öle de canım istemiyorTemizlemelisin.
İster ister kalk kendini dürtükle, itekleÖle de canım istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?