- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Dayanmıyom namaz kılıp uyuycam.Gazan mübarek olsun
Bosch mu o makine.Ya kızlar makinem temiz, düzenli temizlerim her ay temizleyici ile çalıştırırım. Sirke döker yine çalıştırırım ama arada saçmalıyor bulaşıkları güzel yıkamıyor ve son zamanlarda bardaklarım, cam borcamlarım falan buğulu ve çizilmiş çıkıyor. İnternette incir yaprağı ile buğulu bardakların temizlendiğini gördüm ama incir yaprağını nereden bulayım şimdiVar mı önerisi olan?
Arçelik canım 8 seneyi devirecek nasipseBosch mu o makine.
Arada benim makinede yapıyor beyaz olanları bol çamaşır suyu ile ilk önce içinde bekletiyorum sonra yıkıyorum çıkıyor.
Yok bne yanlış yere yazmışım onuArçelik canım 8 seneyi devirecek nasipse
İkincisi benim cevaptaki namaz mevzusu nedir yav, tiflonum kafayı yiyor
Hoşbuldum canımTabi ki canım hoş geldin
Tuzu ile ilgili olabilir mi
Kolay gelsin
Günaydın canım
Benim evde fenaEvim çok kirlendı ne yapmalıyım. Ev bok gibi gözümde
Ben de diyorum ruhum duymadan birinin mesajını mı alıntıladımYok bne yanlış yere yazmışım onuçamaşır suyunda beklet sonra yıka çıkıyor
Traş köpüğü sıkıp silsen bir yere de okumuştum o da temizliyor muş ama hiç denemedimBen de diyorum ruhum duymadan birinin mesajını mı alıntıladımOnu da yaptım canım, o da kâr etmedi. Buğulu buğulu hüzünlü takılıyorlar
onu da deneyiveririk napalımTraş köpüğü sıkıp silsen bir yere de okumuştum o da temizliyor muş ama hiç denemedim
Bana da lazım gazHadi bana gaz verin kurban olduklarım, giyiyorum temizlik donumu...
Hemen kettle içine limontuzu ve su koyup kaynatıyorum6 mayıs ödevi
Çaydanlık, ketıl, çaycı, semaver ne varsa kirecini temizlemek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
Yakud-u Anka
@Lice_sss
@pandoraksk
@74FRIDA
İyiyim canım sen nasılsın
Parlatıcısı bitmiştir parlatıcı gözüne sıvı makine parlatıcısı koyman gerekli tabletlerdeki yeterli gelmiyor. O zaman bardakların buğusu geçer.Ya kızlar makinem temiz, düzenli temizlerim her ay temizleyici ile çalıştırırım. Sirke döker yine çalıştırırım ama arada saçmalıyor bulaşıkları güzel yıkamıyor ve son zamanlarda bardaklarım, cam borcamlarım falan buğulu ve çizilmiş çıkıyor. İnternette incir yaprağı ile buğulu bardakların temizlendiğini gördüm ama incir yaprağını nereden bulayım şimdiVar mı önerisi olan?
Yok mu arttıran kızlaaaarBana da lazım gaz
Battaniyemle yastigimi alıp kanepeme geçtim gi. Artık çok geçben burdayim. ikide maratona cikak mi terlik
su an kalkacak kadar enerjim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?