Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gazan mübarek olsun
Dayanmıyom namaz kılıp uyuycam.
Bosch mu o makine.
Arada benim makinede yapıyor beyaz olanları bol çamaşır suyu ile ilk önce içinde bekletiyorum sonra yıkıyorum çıkıyor.

Bosch mu o makine.
Arada benim makinede yapıyor beyaz olanları bol çamaşır suyu ile ilk önce içinde bekletiyorum sonra yıkıyorum çıkıyor.
Arçelik canım 8 seneyi devirecek nasipse
İkincisi benim cevaptaki namaz mevzusu nedir yav, tiflonum kafayı yiyor

Yok bne yanlış yere yazmışım onu çamaşır suyunda beklet sonra yıka çıkıyor
Ben de diyorum ruhum duymadan birinin mesajını mı alıntıladım Onu da yaptım canım, o da kâr etmedi. Buğulu buğulu hüzünlü takılıyorlar

Ben de diyorum ruhum duymadan birinin mesajını mı alıntıladım Onu da yaptım canım, o da kâr etmedi. Buğulu buğulu hüzünlü takılıyorlar
Traş köpüğü sıkıp silsen bir yere de okumuştum o da temizliyor muş ama hiç denemedim

Hemen kettle içine limontuzu ve su koyup kaynatıyorum çaydanlık içine de aynısını yaparım, çaydanlık dışı parlasın yeni gibi olsun istiyorsanız bir poşeti elinize geçirin ve biraz cif dökün poşete sonra ovalayın çaydanlıkları parlayacaklardır. Sonra bir güzel deterjanla falan kopürte köpürte yıkayın

Parlatıcısı bitmiştir parlatıcı gözüne sıvı makine parlatıcısı koyman gerekli tabletlerdeki yeterli gelmiyor. O zaman bardakların buğusu geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…