Düzenli Evimiz & Hayatımız

Parlatıcısı bitmiştir parlatıcı gözüne sıvı makine parlatıcısı koyman gerekli tabletlerdeki yeterli gelmiyor. O zaman bardakların buğusu geçer.
Tuzunu, parlatıcısını, temizliğini hiç aksatmam ki ki
Günde iki defa çalışıyor diye kendi kendine triplere girdi sanırsam

Dışarda çok güzel yağmur yağıyor. Hafifte usumustum. Battaniye beni isitti.Sanki bu işin sonu uyku.

uyku maratonu teklif ederdim aslında sana.
ama bi başkan yardımcısına böyle uygunsuz tenliflerle asla gelmem

Bunu biz yapabiliyormuyuz acaba

Benim makinede tuzda yok anca parlatıcı bölümüne sirke koyuyorum o kadar Nego sağolsun tuzu hatırları bana
Parlatıcı gözüne sirke makineye zarar veriyor, aşındırıyor koyma canım. Ben hiç bir şey koymuyorum, zaten tabletler de oluyor parlatıcı
Evim çok kirlendı ne yapmalıyım. Ev bok gibi gözümde
Temizlemeyi dene

Evet bende öyle yapıyorum

Parlatıcı gözüne sirke makineye zarar veriyor, aşındırıyor koyma canım. Ben hiç bir şey koymuyorum, zaten tabletler de oluyor parlatıcı

Temizlemeyi dene
Hııım bende patlayıcılar kimyasal son suyu sirkeli olur hemde parlatır diye düşünüyordum

Neyseki makinem eski

Yok canım ben o pervanelere de kettle da limon tuzuzu kaynatıp döküverdim, cillop gibi

Ben yıllardır fairy platinium kullanıyorum.
Bazen ben indirimlere kanıyorum piril miril ...vs alıp tekrar cark edip fairye dönüyorum bu günlerde almam lazım kalmadı lazım. bir o birde ariel i marketlerde takipteyim

Bazen ben indirimlere kanıyorum piril miril ...vs alıp tekrar cark edip fairye dönüyorum bu günlerde almam lazım kalmadı lazım. bir o birde ariel i marketlerde takipteyim
Biz çoğunlukla netten alıyoruz canım deterjanı, indirim takip ediyorsan nete de bak bir. Bazen güzel indirimler, kampanyalar oluyor.

Nereye temizlenecek sayayım
1. Camlar silinecek
2. Dipköşe temizliği
3 kıyafet ayıklama azalacak
4 vitrinler masa ne varsa heryere temizlenecek
5 dün çamaşir astım katlanacak (daha kurumadı )
6 mutfak
7yatak odası
8 kışlık yazlık ayırma zamanı
@Negoo Feslegen Kokulu Nane terliksuu limonlucayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…