- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Tuzunu, parlatıcısını, temizliğini hiç aksatmam ki kiParlatıcısı bitmiştir parlatıcı gözüne sıvı makine parlatıcısı koyman gerekli tabletlerdeki yeterli gelmiyor. O zaman bardakların buğusu geçer.
Battaniyemle yastigimi alıp kanepeme geçtim gi. Artık çok geç
Dışarda çok güzel yağmur yağıyor. Hafifte usumustum. Battaniye beni isitti.Sanki bu işin sonu uyku.tamam işte ikiye kadar yatalim yuvarlanalimsonra kalkıp maraton yaparız
Dışarda çok güzel yağmur yağıyor. Hafifte usumustum. Battaniye beni isitti.Sanki bu işin sonu uyku.
Asla uyumam. Öyle düşman varsa sevinsin diye yazdımdiuyku maratonu teklif ederdim aslında sana.
ama bi başkan yardımcısına böyle uygunsuz tenliflerle asla gelmem
Oruçlu da güzel oluyor hani. Bı kalkiyon saat beş. İftara iki saat kalmış
Asla uyumam. Öyle düşman varsa sevinsin diye yazdımdi
Parlatıcı gözüne sirke makineye zarar veriyor, aşındırıyor koyma canım. Ben hiç bir şey koymuyorum, zaten tabletler de oluyor parlatıcıBunu biz yapabiliyormuyuz acaba
Benim makinede tuzda yok anca parlatıcı bölümüne sirke koyuyorum o kadarNego sağolsun tuzu hatırları bana
Temizlemeyi deneEvim çok kirlendı ne yapmalıyım. Ev bok gibi gözümde
Evet bende öyle yapıyorumHemen kettle içine limontuzu ve su koyup kaynatıyorumçaydanlık içine de aynısını yaparım, çaydanlık dışı parlasın yeni gibi olsun istiyorsanız bir poşeti elinize geçirin ve biraz cif dökün poşete sonra ovalayın çaydanlıkları parlayacaklardır. Sonra bir güzel deterjanla falan kopürte köpürte yıkayın
Hııım bende patlayıcılar kimyasal son suyu sirkeli olur hemde parlatır diye düşünüyordumParlatıcı gözüne sirke makineye zarar veriyor, aşındırıyor koyma canım. Ben hiç bir şey koymuyorum, zaten tabletler de oluyor parlatıcı
Temizlemeyi dene
Bazen ben indirimlere kanıyorum piril miril ...vs alıp tekrar cark edip fairye dönüyorum bu günlerde almam lazım kalmadı lazım. bir o birde ariel i marketlerde takipteyimYok canım ben o pervanelere de kettle da limon tuzuzu kaynatıp döküverdim, cillop gibi
Ben yıllardır fairy platinium kullanıyorum.
Senin gaza ihtiyacın yokHadi bana gaz verin kurban olduklarım, giyiyorum temizlik donumu...
Biz çoğunlukla netten alıyoruz canım deterjanı, indirim takip ediyorsan nete de bak bir. Bazen güzel indirimler, kampanyalar oluyor.Bazen ben indirimlere kanıyorum piril miril ...vs alıp tekrar cark edip fairye dönüyorum bu günlerde almam lazım kalmadı lazım. bir o birde ariel i marketlerde takipteyim
Yok kız ben H I M B I LSenin gaza ihtiyacın yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?