parca parca otur kalk otur kalk bi oturusta okuyamiyorum 1 cüz
haklisin sahur iyi olurTamm otur kalk olsada sonuna bitirmek için daha çok okumak lazım. Sahurda oku çoluk çocuk uyurken çok iyi olur
Kaç sayfa okuyorsun ?
Ben bakara suresindyim hala ,ama hem arapça hem Türkçesini okuyorum
Ben ikisini de okuyorumRamazan hatimi yapıcaksan arapçasını oku sadece. Ama normal bi hatimse olur tabi
Ben ikisini de okuyorum
Türkçesini anlamı takip ediyorum arapcasini okuduktan sonra daha iyi oluyor ne demek istediği anlıyorsun
Ne pisiriyonuz gi. Tek başına iftar edecem bugün. Ne yesem
Benim hiç yerismeyecek turkcesini okusam yetisirdi eşim ikili aldı ben arapcasini okumadan gecemedimValla hesap yapim dedim de yetişmiyo çift okumam lazım
Çamaşır suyu ile siliyorum ben deDeterjanla yıkıyorum ben lices
Çaydanlığımı dün makinaya attım su lekelerinden çok rahatsızım diye ama asla geçmemiş bi temizlik ürünü sipariş ettim farmasi den gelsin bir de onu deneyeceğim negom kettle ve çaycı kullanmıyorum :)6 mayıs ödevi
Çaydanlık, ketıl, çaycı, semaver ne varsa kirecini temizlemek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
Mor Vampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@pandoraksk
@74FRIDA
Benimde caydanligimda su lekesi vardi karbonat döküp limonla ovdum geçti hepsi bir dene istersenÇaydanlığımı dün makinaya attım su lekelerinden çok rahatsızım diye ama asla geçmemiş bi temizlik ürünü sipariş ettim farmasi den gelsin bir de onu deneyeceğim negom kettle ve çaycı kullanmıyorum :)
Canım çaydanlığını,, poşete cif dök ov pırıl pırıl olurÇaydanlığımı dün makinaya attım su lekelerinden çok rahatsızım diye ama asla geçmemiş bi temizlik ürünü sipariş ettim farmasi den gelsin bir de onu deneyeceğim negom kettle ve çaycı kullanmıyorum :)
Huhuu ben bugün yine yattım
A haaa tembelliğe teşvikBoşver yat
Ben bunlari yapinca o gunu is yaptigim gun ilan ediyorumNeyse bende bugün genel olarak yattım
Klasik, toplama, bulaşık, çamaşır, süpürme işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?