Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben bunlari yapinca o gunu is yaptigim gun ilan ediyorum
Bunlar benim için çerez
kayitlara gecsin ilk cümle lütfen
Ben yatmış halim bile iş yapıyor, geçse ne olur
Oh oh maşallah, en sevdiğim öğrenci modeli
Ben ramazanda bir iş yapamıyorum. 3 4 günde dip köşe süpürüp silip toz alıyorum. :/ geçen gün yaptım kendi kendime dedim ki bu ev ramazan da neden bu kadar pisleniyor
İşte yapmayınca kirleniyor

Ağzım açık okudum ya

Ben bugün ne yaptım pek emin değilim, her şeyi yapmış olabilirim.
• Makineyi doldur, çocukları yedirdikten sonra tekrar doldur yaptım.
• Çaydanlığa karbonat ve sirke+su karışımı koyup kaynattım.
• Evyeyi domestosladım, beklettim ve duruladım en son sirkelim sıkp domestostan arındırdım. Tezgahı sildim.
• Porçöz buldum lavaboda çaydanlıkta biraz kireç artığı kalmıştı porçözle bir çalkaladım tüm kireç gitti. Lavaboya koydum çaydanlığı yağ çöz sıkıp yarım saat beklettim sonra güzelce ovalayıp parlattım ve duruladım.
• Ocağı temizledim.
• Terasta kitaplık ile koltuğun yerini değiştirip, kitapları yerleştirdim.
• Salonu, antreyi ve mutfağı süpürdüm.
• Makineye sanırım çamaşır bir şey attım ama ne attım hatırlamıyorum.
• Kızım arka odanın parkelerini çizmişti, bir daha en baştan koltuk ittir süpür sil yaptım.
• Bulaşık makinesini çalıştırmışım ama çalıştırdığımı hatırlamıyorum. Bulaşık koyayım diye bir açtım makine sıcak Doğaldır çünkü küçüğüm bugün çok mızmızdı. Sürekli ağlama krizleri geçirdi.
• Heycanla ezanı beklerken, insan evladının teki saklama kabını elinden uçurdu içinde dünya börülce salatası vardı mutfağın bir ucundan te öbür ucuna kadar börülce falan uçtu. İnsan evladı artık salata değil kendi başlarına birer birey gibi takılan sebze ve bakliyatları temizlerken bir sinir geldi yardım ettim. İftarı ondan sonra yaptım.
• Çıkıp çamaşır makinesine bakacağım, bulaşık makinesini boşaltacağım, yerleştireceğim.

Canım hala hayattasın çok şükür
Örtmenin mutfak toplu çay masası var onuda yatmadan kaldırıp sahur sofrasını hazır edicem rahat oluyo
Bu arada bulaşık makinesini boşalttım iftarı hazırlarken
Maşallah hamarat çekirge
Biri beni de toplasın Allah rızası için
Evi toplamaktan kendine sıra gelmedi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…