Cıks çalıştım sabahtan biraz sonra köpecikle gezdik eve geldim regl oldum dedim bugüne uyku yakışırBende hiç bir iş yapmadım bugünörgü de mi örmedin
Oluur ona da okeyimYemek paylaşsam
Nerdesin senn
İşten grldim yemek yedim bulaşık yıkadım aha şimdi oturdumYemek paylaşsam
Nerdesin senn
ben de dün temizlerin yanina koydum kirlileri kapagi kapatinca farkettimAz daha pis bulasıkları yerlestırıyordumson anda yırttım
Bende ust katı bosalttıktan sonra fark ettim Allahtan masaya bosaltmıstımben de dün temizlerin yanina koydum kirlileri kapagi kapatinca farkettim
benim kafa gitti an itibariyle böyleyimHerkes buradaymış niye çağırmıyonuz gız
Ben de elime alamadım. KV hediye yaptım onu bitirmem lazım. Yarın vereceğimCıks çalıştım sabahtan biraz sonra köpecikle gezdik eve geldim regl oldum dedim bugüne uyku yakışıryarın tüm eve girmem lazım
Oluur ona da okeyim
İşten grldim yemek yedim bulaşık yıkadım aha şimdi oturdum
Sen napıyon
Pek bi pıtırcıksın hayırdır
Biraz öyle oldu galibaKeklendin mi çen
Ben almadım bişi yapmadım da oğlu düşünmüyo ben mi düşüncemBen de elime alamadım. KV hediye yaptım onu bitirmem lazım. Yarın vereceğim
Ya benimki bana çok hediye alır. Kadın sevinsin ya. Severim KV . Bu forum da bunu da duyacakmıydıkBen almadım bişi yapmadım da oğlu düşünmüyo ben mi düşüncem
Benim de sorunum yok ama doğum günümde yorgan aldığından beri hediyeleşmiyorum napim ben yorganı öyle hediye mi olurYa benimki bana çok hediye alır. Kadın sevinsin ya. Severim KV . Bu forum da bunu da duyacakmıydık
Oğlumun üzerinden yorganı çekiyorsun yavrum hasta oluyor. Al şu yorganı oğlumu rahat bırak mı demek istedi acabaBenim de sorunum yok ama doğum günümde yorgan aldığından beri hediyeleşmiyorum napim ben yorganı öyle hediye mi olur
AÖF sınavlarım var bu ve sonraki hafta canım. Ancak girebildim mutfağı toparlayıp bulaşıkları yerleştirip makineyi çalıştırdım koridoru kabaca sildim. ödev haftasonu inşallah. İyi geceler tatlı rüyalar7 mayıs ödevi
Muslukları parlatmak
Varsa banyo dolabı düzenlemek
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
askrhpozitif
@klbk33
meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
C Calcifer
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@pandoraksk
@74FRIDA
@happy_mom_
Şuan oyuncakları toplamaya çok üşendimHamarat, tatlı çekirgeler evi toplamadan yatmıyoruz değil mi
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
askrhpozitif
@klbk33
meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
C Calcifer
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@pandoraksk
@74FRIDA
@happy_mom_
Bilemiyorum ne demek istedi ama hayatımda aldığım en garip hediyeOğlumun üzerinden yorganı çekiyorsun yavrum hasta oluyor. Al şu yorganı oğlumu rahat bırak mı demek istedi acaba
Kullandın mı pekiBilemiyorum ne demek istedi ama hayatımda aldığım en garip hediye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?