Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben de dün temizlerin yanina koydum kirlileri kapagi kapatinca farkettim
Bende ust katı bosalttıktan sonra fark ettim Allahtan masaya bosaltmıstım yoksa yazık olacaktı valla benım cadı makineyi durdurmuş sımdı aksam bulasıkları elde yıkanacak

Cıks çalıştım sabahtan biraz sonra köpecikle gezdik eve geldim regl oldum dedim bugüne uyku yakışır yarın tüm eve girmem lazım

Oluur ona da okeyim
Ben de elime alamadım. KV hediye yaptım onu bitirmem lazım. Yarın vereceğim

Ya benimki bana çok hediye alır. Kadın sevinsin ya. Severim KV . Bu forum da bunu da duyacakmıydık
Benim de sorunum yok ama doğum günümde yorgan aldığından beri hediyeleşmiyorum napim ben yorganı öyle hediye mi olur

Benim de sorunum yok ama doğum günümde yorgan aldığından beri hediyeleşmiyorum napim ben yorganı öyle hediye mi olur
Oğlumun üzerinden yorganı çekiyorsun yavrum hasta oluyor. Al şu yorganı oğlumu rahat bırak mı demek istedi acaba

AÖF sınavlarım var bu ve sonraki hafta canım. Ancak girebildim mutfağı toparlayıp bulaşıkları yerleştirip makineyi çalıştırdım koridoru kabaca sildim. ödev haftasonu inşallah. İyi geceler tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…