- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Sizi çok tatlı buldular arada öpelim mi dediler acebaaaAma zati 750lira verdim
Güvenmiyorum ama
Kopuklu kopuklu yıkıyorum canım ıcıne su kacma ihtimali olmayanları olanları ise sabunla bezle sılıp normal bezle durluyorum onu bırak birde her market alısverısı den sonra banyo seansı oluyor birde kendimı yıkıyorum 40 TL geliyordu normalde 44 gelmıs bu ayHer zamanki halim
Güvence bedeli = bedel ödeyince güvenmek = güveneceğin bir arkan olması = arkan sağlam demek işte
Marketten gelenleri yıkadıysan aynı gelmesi zor biraz ama sildiysen başka
Öpmesinler corona varSizi çok tatlı buldular arada öpelim mi dediler acebaaa
Kopuklu kopuklu yıkıyorum canım ıcıne su kacma ihtimali olmayanları olanları ise sabunla bezle sılıp normal bezle durluyorum onu bırak birde her market alısverısı den sonra banyo seansı oluyor birde kendimı yıkıyorum 40 TL geliyordu normalde 44 gelmıs bu ay
Hasbinallah 4 tele olamaz yaaaynen bende bulaşık gibi yıkıyorum güvence bedelinide ödüyücem mecbur.
Harcarken tasarruf etmişsin
Ben çamaşır suyu ile siliyorum. Ya da balkonda bekletiyorum. Ramazandan önce canım çikileta çekti aldım yedim silmedenHasbinallah 4 tele olamaz yaaaynen bende bulaşık gibi yıkıyorum güvence bedelinide ödüyücem mecbur.
Harcarken tasarruf etmişsin
Ben çamaşır suyu ile siliyorum. Ya da balkonda bekletiyorum. Ramazandan önce canım çikileta çekti aldım yedim silmedensonra aklıma geldi dedim napalm çikolatadan korona kapmak varsa kısmetimde olur
Ben once balkonda bekletiyorum 1 gun sonrası yıka sil yerlestır yapıyorumBen çamaşır suyu ile siliyorum. Ya da balkonda bekletiyorum. Ramazandan önce canım çikileta çekti aldım yedim silmedensonra aklıma geldi dedim napalm çikolatadan korona kapmak varsa kısmetimde olur
Allah korusun ya. :/Geçen aldığımız suyu silmeyi unutmuşuz mesela
Balkonda beklettikten sonra neden siliyorsun ben silmiyorumBen once balkonda bekletiyorum 1 gun sonrası yıka sil yerlestır yapıyorumbeynim yanıyor resmen onları dezenfekte ederken elımı nerelere dokunuyorum nerelerde virus ihtimali var bla Bla Bla
Dogalgaz cok degilmi bizim bu ay dogru duzgun yanmadı bileBizim de doğalgaz 500.(.100fazla geldi.)elektirik 200.(50 fazla geldi.)
Balkonda beklettikten sonra neden siliyorsun ben silmiyorum
Ne biliyim ya varsa dusuncesınden kurtulamıyorum içimi rahatlatıyorum bir neviBalkonda beklettikten sonra neden siliyorsun ben silmiyorum
Çok bencedeDogalgaz cok degilmi bizim bu ay dogru duzgun yanmadı bile
Bende yanıma biri yaklaşınca ürperiyorumNe biliyim ya varsa dusuncesınden kurtulamıyorum içimi rahatlatıyorum bir nevi
Haaa ben hep yanlış mı yaptım yani beklettim 1 gün aldım içeri1 gün bekletip yıkıyor yıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?