Düzenli Evimiz & Hayatımız

Her zamanki halim

Güvence bedeli = bedel ödeyince güvenmek = güveneceğin bir arkan olması = arkan sağlam demek işte

Marketten gelenleri yıkadıysan aynı gelmesi zor biraz ama sildiysen başka
Kopuklu kopuklu yıkıyorum canım ıcıne su kacma ihtimali olmayanları olanları ise sabunla bezle sılıp normal bezle durluyorum onu bırak birde her market alısverısı den sonra banyo seansı oluyor birde kendimı yıkıyorum 40 TL geliyordu normalde 44 gelmıs bu ay

Hasbinallah 4 tele olamaz yaa aynen bende bulaşık gibi yıkıyorum güvence bedelinide ödüyücem mecbur.

Harcarken tasarruf etmişsin

Hasbinallah 4 tele olamaz yaa aynen bende bulaşık gibi yıkıyorum güvence bedelinide ödüyücem mecbur.

Nasıl basardık bılmıyorum faturayı gorunce bende şok oldum elektrikte ayrı şok etti gerci suya bindirmeyıp elektriğe bındırmısler

Ben çamaşır suyu ile siliyorum. Ya da balkonda bekletiyorum. Ramazandan önce canım çikileta çekti aldım yedim silmeden sonra aklıma geldi dedim napalm çikolatadan korona kapmak varsa kısmetimde olur

Ben çamaşır suyu ile siliyorum. Ya da balkonda bekletiyorum. Ramazandan önce canım çikileta çekti aldım yedim silmeden sonra aklıma geldi dedim napalm çikolatadan korona kapmak varsa kısmetimde olur
Ben once balkonda bekletiyorum 1 gun sonrası yıka sil yerlestır yapıyorum beynim yanıyor resmen onları dezenfekte ederken elımı nerelere dokunuyorum nerelerde virus ihtimali var bla Bla Bla

Ben once balkonda bekletiyorum 1 gun sonrası yıka sil yerlestır yapıyorum beynim yanıyor resmen onları dezenfekte ederken elımı nerelere dokunuyorum nerelerde virus ihtimali var bla Bla Bla
Balkonda beklettikten sonra neden siliyorsun ben silmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…