Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim de sorunum yok ama doğum günümde yorgan aldığından beri hediyeleşmiyorum napim ben yorganı öyle hediye mi olur
Aahhaha acaba yorganın yok diye mi düşündü. Ablama da kv si battaniye almıştı üzerinde seni seviyorum yazıyordu hala kullanıyor

Aahhaha acaba yorganın yok diye mi düşündü. Ablama da kv si battaniye almıştı üzerinde seni seviyorum yazıyordu hala kullanıyor
Bak o anlamlı bişeymiş Yani olmasa da doğum günü için alınmaz ya ben anneme de asla ev ihtiyacı almıyorum doğdu diye niye ev hediyesi alayım ben daha anlamlı şeyler seviyorum ben bozuğum belki de bilmiyorum bi çiçek bile daha anlamlı geliyo

Günün sinir bozucu haberini ben yazayım su faturası 30 lira fazla gelmiş herşeyi yıkama bedeli o kadarda açık tutmamaya dikkat ettik
Bizim de doğalgaza iki aydır 150 lira güvence bedeli geliyo açtırırken zaten verdik bi sürü para neyin güvencesi anlamadım

Yarım saat önce kalktım,
• Fırını elli dereceye ayarladım, ısınınca içine fırın temizleyici sıktım. Fırın ısınırken;
• Tezgahtaki bulaşıkları akıttım, makineye yerleştirdim ve çalıştırdım.
• Evyeyi cifleyip ovaladım.
• Ocağı, ocak arkasını, davlumbazı sildim.
• Borcam ile tava vardı onları yıkadım.
• Tezgahı komple sildim.
• Lavabo içini domestosla fırçaladım.
• Tezgah üstü deterjanlığı doldurdum.

Günün sinir bozucu haberini ben yazayım su faturası 30 lira fazla gelmiş herşeyi yıkama bedeli o kadarda açık tutmamaya dikkat ettik
Benım su aynı gelmıs ama elektrik normalde 80 - 90 arası geliyorken 130 gelmıs bugun dogalgaz da gelmıstı market donusu bakmayı unuttum

Bizim de doğalgaza iki aydır 150 lira güvence bedeli geliyo açtırırken zaten verdik bi sürü para neyin güvencesi anlamadım
Acaba 2 taksit mi yaptılar? Biz 3 sene önce 400 küsür yaptırmıştık o zaman havale ya da ptt den istiyorlardı.

Pek bi pıtırcıksın hayırdır

Her zamanki halim

Güvence bedeli = bedel ödeyince güvenmek = güveneceğin bir arkan olması = arkan sağlam demek işte

Benım su aynı gelmıs ama elektrik normalde 80 - 90 arası geliyorken 130 gelmıs bugun dogalgaz da gelmıstı market donusu bakmayı unuttum

Marketten gelenleri yıkadıysan aynı gelmesi zor biraz ama sildiysen başka

Acaba 2 taksit mi yaptılar? Biz 3 sene önce 400 küsür yaptırmıştık o zaman havale ya da ptt den istiyorlardı.
Ama zati 750lira verdim
Her zamanki halim

Güvence bedeli = bedel ödeyince güvenmek = güveneceğin bir arkan olması = arkan sağlam demek işte

Marketten gelenleri yıkadıysan aynı gelmesi zor biraz ama sildiysen başka
Güvenmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…