Yeni yapmıştım. Bugün işe gittim. Yorucuydu. Yerine mutfak rutin işi yapacağım..7 mayıs ödevi
Muslukları parlatmak
Varsa banyo dolabı düzenlemek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@pandoraksk
@74FRIDA
@happy_mom_
Cıks kullanmadım yerim yok çok yorganım var sen kullan dedim banyo paspasıyla değiştirmişKullandın mı peki
Aahhaha acaba yorganın yok diye mi düşündü.Benim de sorunum yok ama doğum günümde yorgan aldığından beri hediyeleşmiyorum napim ben yorganı öyle hediye mi olur
Bak o anlamlı bişeymişAahhaha acaba yorganın yok diye mi düşündü.Ablama da kv si battaniye almıştı üzerinde seni seviyorum yazıyordu hala kullanıyor
Bizde de durumlar aynı..tabi üstelik ben memurum
yine de parayı kocam harcar
ben de işte konut kredisi, kreş parası gibi en küçük giderleri karsiliyom
koca parası bı başka
Bizim de doğalgaza iki aydır 150 lira güvence bedeli geliyo açtırırken zaten verdik bi sürü para neyin güvencesi anlamadımGünün sinir bozucu haberini ben yazayım su faturası 30 lira fazla gelmiş herşeyi yıkama bedeli o kadarda açık tutmamaya dikkat ettik
Ben doner yapmayi deneyecegm. Disardan yemiyoruz evde yapalim dedik becerebilirsekYarınki iftar menünüz ne kızlar
Arkan sağlam diyolar demekBizim de doğalgaza iki aydır 150 lira güvence bedeli geliyo açtırırken zaten verdik bi sürü para neyin güvencesi anlamadım
O ne demek olaArkan sağlam diyolar demek
O ne kız ilk defa duydumBizim de doğalgaza iki aydır 150 lira güvence bedeli geliyo açtırırken zaten verdik bi sürü para neyin güvencesi anlamadım
Bilmiyom ki aradık soralım diye ulaşamadıkO ne kız ilk defa duydum
Benım su aynı gelmıs ama elektrik normalde 80 - 90 arası geliyorken 130 gelmıs bugun dogalgaz da gelmıstı market donusu bakmayı unuttumGünün sinir bozucu haberini ben yazayım su faturası 30 lira fazla gelmiş herşeyi yıkama bedeli o kadarda açık tutmamaya dikkat ettik
Acaba 2 taksit mi yaptılar? Biz 3 sene önce 400 küsür yaptırmıştık o zaman havale ya da ptt den istiyorlardı.Bizim de doğalgaza iki aydır 150 lira güvence bedeli geliyo açtırırken zaten verdik bi sürü para neyin güvencesi anlamadım
Pek bi pıtırcıksın hayırdır
O ne demek ola
Benım su aynı gelmıs ama elektrik normalde 80 - 90 arası geliyorken 130 gelmıs bugun dogalgaz da gelmıstı market donusu bakmayı unuttum
Ama zati 750lira verdimAcaba 2 taksit mi yaptılar? Biz 3 sene önce 400 küsür yaptırmıştık o zaman havale ya da ptt den istiyorlardı.
Güvenmiyorum amaHer zamanki halim
Güvence bedeli = bedel ödeyince güvenmek = güveneceğin bir arkan olması = arkan sağlam demek işte
Marketten gelenleri yıkadıysan aynı gelmesi zor biraz ama sildiysen başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?