- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Tam saat söyle bacım gurban psikolojik olarak toparlanayımEbadayım ben hala 1 den sonra çıkıcam maratona
O salon bugün biticekTam saat söyle bacım gurban psikolojik olarak toparlanayım
Tamam o sıra bende doya doya modaya bakayımO salon bugün biticekgerekirse bi cacık yaparsın iftara uğraşmazsın.
İttire ittire ödeve oturuyoruz hep vakit kaybı.
13:30 diyelim hayırlısı olsun
Ben burda hayat bilgisi matematik sen moda puhTamam o sıra bende doya doya modaya bakayım
Ben barda okuyom ikidir diyom ne barı diyor bu kadııınnBen burda hayat bilgisi matematik sen moda puh
Bize bir mesaj olabilir mi yaOyalandı oyalandı kurtlarını falan döktüüüüü ben maratona çıkacam ya bir güzel derse başladı ki anası vicdan yapsın
Bugün kıza kahvaltıda yumurta kırdım peynirli yememek için attı kendini yerlere. En fazla 10 kaşık verebildim o kadar ağladı ki gözler hala şiş. Bu kız kahvaltı da bile çorba istiyor kafayı yiycem yakında
Pankek hiç sevmedi hıyar :/ Linç etmeyin ama terbiyeli çorba vermek çocuga benim hiç aklıma gelmediZorlama ya terbiyeli çorba yedir içinde yesin yumurtayı. Bende sadece pankekle yumurta yedirdim küçük kızıma 1 sene.
1 buçukta dedi Bonus ama bişi dememiş başlasak mıKaçta gidios belli mi önden bi kaç iş yapim mi ruhum daraldı
Başlayak bence önden bi tur sonra ikinci tura onla kaçarız1 buçukta dedi Bonus ama bişi dememiş başlasak mı
1 buçukta dedi Bonus ama bişi dememiş başlasak mı
Bundan sonra bende böyle yapıcamBaşlayak bence önden bi tur sonra ikinci tura onla kaçarız
Görün Aaa dostlar bizi bırakıp önden çıkmış maratonaSadakatin gözümü yaşarttı şu an
Biraz yüzüm kızarmış galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?