Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tüm evi süpürüp sildim
wc banyo ve lavoboları yıkadım
Makineye çamaşır attım asacağım
Bir makine de havluları atacağım
Wc banyo çöplerini attım
Ödevi yaptım
2 makine devasa çamaşırım var katlanacak
Balkon yıkadım
Dünden yemeğim var zaten iftarda da sahurda da tekim
Ebadan canlı dersim vardı onu da yaptım çok çalışkanım bugün
Valla zorla yapıyorum içimden gelmiyor

Nego içinde gelmiyosa çok zorlama kendini sakım canom geçici bişeydir 1-2 güne daha iyi hissedersin inşallah ❤
Beni bana bırakan var mı, evi tabi ki topladım, tam uzandım büyük oğlan saksı devirdi hem de kırıntı var diye beş dakika önce süpürdüğüm mutfağa, geri onu diktim toprak süpürdüm sildim birde
O ara makine durdu mecbur çamaşır astım, sonra duşa girdim.
Ağız tadıyla bunalıma bile giremiyorum, birazdan yemek yapıcam. Kolay bir şeyler olsun dedim ama yine yapıcam duramıycam, eşim bu ramazan bir kaç kere kurtardı yemek derdinden, bugun de kurtar demiyim zaten hazır yiyesim yok.
Bir kaç gün ödev düşünmeden, yapılacak iş düşünmeden amaçsız ordan oraya yuvarlanarak yatmak istiyorum
Eline sağlık canım canlı dersi çok seviyor çocuklar
Eki Görüntüle 2633635
Şunun kokusunu almak için yıkadım Tüm lavoboları valla keşke parfümü olsa
Bunun pembe olanı da çok güzel kokuyor

2 gün ara verebilirmisin ödeve? Yemek içinde yine oldukça basit yapmaya çalış ne yapıcan?

2 gün ara verebilirmisin ödeve? Yemek içinde yine oldukça basit yapmaya çalış ne yapıcan?
Yok canım zaten gönülsüz yapıyor, öğretmen çok vermiyor ama bizimkine bir sayfa da olsa çok. Yıpratıyor beni. Boşlasam ipin ucu kaçar, babasına desem bakar ama o çok otoriter.
Her gün bir saatini ayırsan derslere demekten dilim de tüy bitti. Ders bitince de iyi ki yapmışım demiyor mu
Kıymalı patates rulo, kremalı sebze çorbası, pilav

Aynen benim kızda öyle ben ilgilenmezsem yapamıyor çok iyi bildiği şeyleri bile öbürünün çenesi durmuyo çünkü aklı oyuna gidiyo okul ortamı gibi olmuyo mecbur duruyorum başında.
3-4 gün yapmadığımızda oldu kavga çıkıyo evde bıraktım bende.
Baba yardımcı değil oda pc de çok uğraşıyo canlı ders veren hocalarla iletişimde sürekli evden çalışıyo vakti oluncada benim üstüme atıyo sağolsun.

Az öğrencimi katılıyo niye içinden gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…