- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Eşyaları yerlerine kaldırıdım
Küçükleri eleştirip kaldırdım
Kendi kışlıkları mı kaldırdım
Kızın dolabında kalan kışlıkları getirdim onları kaldırdım battaniyelerşni kaldırdım
Süpürgenin koltuk başlığı ile toz aldım süpürdüm başım ağrıyor :/ diğer odalar olduğu gibi duruyor mutfakta sahur sofram duruyor iftara yemek yok :/
Salonu komple topladım, süpürdüm, sildim, toz aldım
Nevresimlerim geldi onları yıkadım astım
Koltukları sildik eşimle birerleşe
Arada iş geldi onu yaptım yolladım
Koltuk örtülerini halı örtülerini sercem şimdi
Sonra da mutfak ve diğer odalaarr
Çok ıslak değildi hafif nemli bezle sildik kurudu bileIslakmı sildiniz örtü nasıl sericen
Çok ıslak değildi hafif nemli bezle sildik kurudu bile
Makineyle nasıl çekiyon ben çekemediğim için silemiyorum öyleBende silicem ama sulu sulu makineylede çekicem. Bu hafta sıcakmış baya kurur
Makineyle nasıl çekiyon ben çekemediğim için silemiyorum öyletaşındığımızdan beri 3tür siliyom 3tür su leş gibi oluyo. Taşınırken kapıdan geçmedi diye söküp yerlerde sürüdülerdi atamadım bi pisliğini
Ben yıkattım komşum yazın 150ye yıkadı benim koltukları ama adama gıcık kapıyomMakineyle nasıl çekiyon ben çekemediğim için silemiyorum öyletaşındığımızdan beri 3tür siliyom 3tür su leş gibi oluyo. Taşınırken kapıdan geçmedi diye söküp yerlerde sürüdülerdi atamadım bi pisliğini
Evet araştırıp yıkatmak lazım şu korona bitsin de biHalı yıkama makinesi var onunla.
Evede geliyo yıkamacılar bazıları baya iyi oluyo
Hangi firmaBen yıkattım komşum yazın 150ye yıkadı benim koltukları ama adama gıcık kapıyom
Bugün işe gittim daha yeni geldim11 mayıs ödevi
Kapıların tozunu almak
Petekleri silmek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
C Calcifer
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@happy_mom_
Bonus büyük bitkilerin yapraklarının tozlarını nasıl temizliyosun? Tek tek silmekten iflahım kesildi çok toz oluyo bu evde
Şimdi sallıyorum uyuycam bende uyursa inş.Az uyuma şansın var mı uyuycakmı bebe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?